Vaniliovanelka 534 Napisano Listopad 18, 2023 Zaczęłam je oglądać.Czy wy też je oglądacie? Jakieś spostrzeżenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esmeralda 2502 Napisano Listopad 18, 2023 (edytowany) Moniascha, to ta co teraz urodziła trzecie dziecko? O nią Ci chodzi? Perfekcyjna pani domu? Lubię czasami pooglądać, bo wszystko ogarnięte, małe dzieci, ona śliczna, szczupła, zadbana. Ogromne przeciwieństwo spełnionej i szczęśliwej siwej czy tradycyjnej śląskiej rodziny mm .... Edytowano Listopad 18, 2023 przez esmeralda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sierpniowapogoda 336 Napisano Listopad 18, 2023 Moniascha jest super, też oglądam. Swoją drogą, ja też z tych co szybko wracają do formy po porodzie i wchodzę w swoje ubrania, ale Moniascha to już kosmos pod tym względem. Wychodzi ze szpitala i zero brzucha. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esmeralda 2502 Napisano Listopad 18, 2023 Moniascha, jej koleżanka Aguus (też nagrywa na yt) I Aleandra, to zupełnie inny poziom ogarniania życia patrząc na siwą czy Marzenę i Marka. Ja rozumiem, że dobrze, że każdy jest inny, jest różnorodność, ale przez to niektóre kanały ogląda się dla beki a inne dla przyjemności. Można estetycznie, przyjemnie, z uśmiechem na twarzy a można ze złośliwością, wzywaniem od larw i smutnych pań. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaniliovanelka 534 Napisano Listopad 18, 2023 37 minut temu, esmeralda napisał: Moniascha, jej koleżanka Aguus (też nagrywa na yt) I Aleandra, to zupełnie inny poziom ogarniania życia patrząc na siwą czy Marzenę i Marka. Ja rozumiem, że dobrze, że każdy jest inny, jest różnorodność, ale przez to niektóre kanały ogląda się dla beki a inne dla przyjemności. Można estetycznie, przyjemnie, z uśmiechem na twarzy a można ze złośliwością, wzywaniem od larw i smutnych pań. A Marzena i Marek to kto? Bo nie oglądam chyba nic mi to nie mowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esmeralda 2502 Napisano Listopad 18, 2023 (edytowany) 10 minut temu, Vaniliovanelka napisał: A Marzena i Marek to kto? Bo nie oglądam chyba nic mi to nie mowi Rodzice Michasi z kanału misia i ja. Mają swój kanał. Kasują wątki, zafascynowani siwą, czytają komentarze od smutnych pań, klikbejtowe tytuły itp Narracja w stylu "jak ci się nie podoba, to nie ogladaj bo inaczej jesteś smutną panią, która do niczego nie doszła i hejtuje wspaniale życie, którego sama nie ma i zazdrosci". Tacy nowobogaccy mieszkający w apartamencie, robią codziennie mini zakupy dla 3os.rodziny (w przeciwieństwie do Siwej, która kupuje jak dla rodziny wielodzietnej). Edytowano Listopad 18, 2023 przez esmeralda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niepewna@1 116 Napisano Listopad 18, 2023 Moniescha i jej koleżankę Age bardzo lubię oglądać. Super zorganizowane, dom, dzieci, mąż, normalne życie, zwykłe problemy. Zdecydowanie bardziej wole takie kanały niż typu Andziaks - co tez fajnie się ogląda ale wiadomo że tak życie nie wyglada 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1646 Napisano Listopad 18, 2023 (edytowany) Rozgadaną lubię. Sympatyczna, ogarnięta, tworzy fajny związek ze swoim mężem. Plus za pracę zawodową. Jak dla mni ok, tylko styl mamy inny, więc z zakupów za dużo nie podpatrzę. Jej kanał nie jest dla mnie kanałem pierwszego wyboru, ale generalnie jest w porządku. Edytowano Listopad 18, 2023 przez Anitella 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aggiee od mj 2 Napisano Listopad 18, 2023 2 godziny temu, Anitella napisał: Rozgadaną lubię. Sympatyczna, ogarnięta, tworzy fajny związek ze swoim mężem. Plus za pracę zawodową. Jak dla mni ok, tylko styl mamy inny, więc z zakupów za dużo nie podpatrzę. Jej kanał nie jest dla mnie kanałem pierwszego wyboru, ale generalnie jest w porządku. Ona już nie pracuje na etacie. Do czerwca pracowała w Chiara Teraz nie mówi co robi, niby praca zdalna z domu. Może już tyle zarabia na YT że etat niepotrzebny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1646 Napisano Listopad 18, 2023 53 minuty temu, aggiee od mj napisał: Ona już nie pracuje na etacie. Do czerwca pracowała w Chiara Teraz nie mówi co robi, niby praca zdalna z domu. Może już tyle zarabia na YT że etat niepotrzebny Ona ma mały kanał, byĺaby z tego taka kasa, żeby rzucić etat? Tym bardziej, że współprac nie ma dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaniliovanelka 534 Napisano Listopad 19, 2023 19 godzin temu, esmeralda napisał: Rodzice Michasi z kanału misia i ja. Mają swój kanał. Kasują wątki, zafascynowani siwą, czytają komentarze od smutnych pań, klikbejtowe tytuły itp Narracja w stylu "jak ci się nie podoba, to nie ogladaj bo inaczej jesteś smutną panią, która do niczego nie doszła i hejtuje wspaniale życie, którego sama nie ma i zazdrosci". Tacy nowobogaccy mieszkający w apartamencie, robią codziennie mini zakupy dla 3os.rodziny (w przeciwieństwie do Siwej, która kupuje jak dla rodziny wielodzietnej). Dzięki obejrzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esmeralda 2502 Napisano Listopad 19, 2023 Stresci mi ktoś, bo nie oglądałam, Monia sprzedaje mieszkanie w bloku i kupują domek czy już kupili? Gotowy, do wprowadzenia, nowy czy z drugiej ręki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach