Domi1990 1 Napisano Listopad 25, 2023 Witam, Wszyscy znamy ludzi, którzy oszukują i wyłudzają pieniądze poprzez oferowanie różnego rodzaju dyplomów i świadectw. Sama dałam się nabrać. Najpierw wydałam 800 zł na pseudo świadectwo maturalne, które gołym okiem było widać, że zostało po prostu wydrukowane w domu. Drugi raz zostałam oszukana na 1500 zł. Niby oferowali legalny wpis, ale on nigdy nie pojawił się. Kontaktowałam się z dziesiątkami ogłoszeń, które NIBY oferowały legalny dyplom, ale tak naprawdę wszyscy to oszuści, więc po prostu postanowiłam odpuścić. Po pewnym czasie koleżanka skontaktowała się ze mną, że nawiązała kontakt z osobą, która gwarantowała jej, że jest w stanie zorganizować świadecwto szkolne. Pisała z nią kilka dni, pytała szczegółowo o wszystkie procedury i co jak działa. Świadectwo odebrała osobiście w szkole, sama dyrektorka jej wręczyła dokument. Po tej historii poprosiłam koleżankę o kontakt do tych ludzi. Mówiłam, że jestem od konkretnej osoby, której zrobili świadecwto szkoły średniej, a ja potrzebuję maturę. Zaczęliśmy współpracę, byłam przerażona, bo chcieli bardzo dużo pieniędzy, ale jeśli koleżanka dostała to, co zamówiła, to zaryzykowałam. Podałam dane i czekałam niecały tydzień. Po tym czasie otrzymałam telefon z OKE, że zapraszają po duplikat matury. Zweryfikowałam wszystko online i widniały wszystkie przedmioty z wynikiem pozytywnym. Zapłaciłam w sumie 5000 zł. Była to dla mnie ogromna suma, ale było warto, bo w końcu znalazłam osobę, której można zaufać. Wszystko dzięki mojej koleżance. Jeśli chcecie kontakt do tej osoby, najelpiej szukać na Ogłaszamy24. Ogłoszenie ma grafikę w kolorach niebieskiego i fioletowego. Imię to Joanna Barbara. Szczerze polecam wszystkim, którzy chcą otrzymać legalne wykształcenie. To nie są oszuści jak inni. Mogę podać więcej szczegółów. W dodatku pomagają za darmo w odzyskiwaniu wyłudzonych pieniędzy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulawaga@o2.pl 1 Napisano 15 Luty Jak ktoś chce bez zaliczki świadectwo to tylko na marcinwojcik1970@tutanota.com uczciwie, drogo ale uczciwie nie wyłudza zaliczek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rimik 0 Napisano 24 Luty LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ Dobre sobie autopromocyjna historyjka oszustki które śmierdzi na kilometr CKE robi fałszywki i do tego najlepsza rzecz duplikat świadectwa wręcz osobiście dyrektorka może jeszcze w oficjalnej siedzibie w jej gabinecie przy ludziach i kawusi buhahhahah I jeszcze chwali się w internecie o tym że załatwia dokumenty na lewo żeby policja nie potrzebowała dowodów Mogę podać więcej szczegółów. W dodatku pomagają za darmo w odzyskiwaniu wyłudzonych pieniędzy. No proszę jacy samarytanie z nich ciekawe skąd mają możliwości policyjne i prokuratorskie może jeszcze zaglądają na konta bankowe bo mogą załatwić nakaz i przeglądają przelewy i sprawdzają bilingi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulawaga@o2.pl 1 Napisano 23 Maj ja brałem u tego pana bez zaliczki z odbiorem osobistym marcinwojcik1970@tutanota.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach