błogoslawiony 34 Napisano Grudzień 19, 2023 Gdyby miała do wyboru jednego faceta pełnosprawnego, ale bez woli życia, bez woli walki, bez inicjatywy, apatycznego, marudnego a drugiego bez rąk, bez nóg i bez pënisa, ale radosnego, zdecydowanego, pełnego radości, energii, woli walki, człowieka czynu, a nie narzekania, to wybrałaby tego drugiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
błogoslawiony 34 Napisano Grudzień 19, 2023 Nie prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
błogoslawiony 34 Napisano Grudzień 19, 2023 O kurde! To jednak jest lepiej niż się spodziewałem w najśmielszych oczekiwaniach! Czyli pozostaje mi tylko wykosić całą konkurencję, i świat należy do mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
błogoslawiony 34 Napisano Grudzień 19, 2023 Przydalaby sie bomba "M", ktora zniszczylaby geny meskie raz na zawsze Ja ich nie mam, wiec bym przezyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ncmsznmdk 0 Napisano Grudzień 19, 2023 Anna Kwikernes na pewno woli kogo innego niz mnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
błogoslawiony 34 Napisano Grudzień 19, 2023 32 minuty temu, kitt1 napisał: To byś się sama zapłodniła gruszką jak w horrorze Nie Oddychaj. Czemu mialaby sie zaplodnic sama? I dlaczego ma nie oddychac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monika 4110 Napisano Grudzień 19, 2023 Ja bym wziela obu, tego bez rak do rozweselania mnie, a drugiego jako niewolnika do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monika 4110 Napisano Grudzień 19, 2023 W czasach apokalipsy nie trzeba a nawet nie wolno sie ograniczac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
błogoslawiony 34 Napisano Grudzień 19, 2023 3 godziny temu, Żaba Monika napisał: Ja bym wziela obu, tego bez rak do rozweselania mnie, a drugiego jako niewolnika do pracy. Niewolnika? Rozczarowalas mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
błogoslawiony 34 Napisano Grudzień 19, 2023 3 godziny temu, Żaba Monika napisał: Ja bym wziela obu, tego bez rak do rozweselania mnie, a drugiego jako niewolnika do pracy. Idea jest taka, ze mozesz wybrac tylko jednego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monika 4110 Napisano Grudzień 19, 2023 13 minut temu, błogoslawiony napisał: Idea jest taka, ze mozesz wybrac tylko jednego Ale ja lubie byc niepokorna, zwlaszcza gdy jest koniec swiata i zadne zasady nie obowiazuja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach