ninka999000 1245 Napisano 5 Styczeń Starsza pani, która na tik toku wyznacza " trendy". Dostałam bloka za grzeczne stwierdzenie, że nie zawsze to co modne wygląda dobrze, i ze klasa i styl czasami nie idą w parze z trendami. Przyjmuje tylko wyrazy uwielbienia. Pani Dorko, moja mała sugestia, zamiast wydawać tysiące na zarowe badziewia, warto byłoby pokusić się o zlikwidowanie worów pod oczami, no chyba, że " malar bags" są trendy. Znacie, oglądacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oizys 123 Napisano 5 Styczeń Taaa... Pani uważa, że jak ktoś nie nosi czarnych rajstop do białej kiecki to się boi. No i każdy też powinien wychodzić poza "wmówione nam w TV zasady mody". Strata czasu, jeszcze ta maniera jak mówi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zza 339 Napisano 5 Styczeń znam. worow pod oczami bym sie nie czepiala, w koncu nie ma 30-stu lat. nie uwazam tez, ze nalezy kupowac tylko w lumpeksach, albo tylko w drogich butikach, ale konsumpcjonizm i uwielbienie dla zwyklych sieciowek ( z zara na czele) weszlo u niej mocno. podziwiam za umiejetnosc skomponowania zestawow. nie kazdy mi lezy, ale generalnie ok. zastanawia mnie zawsze czy ekspedientki np w zarze nie maja juz jej dosc, bo czesto robi lajwy ze sklepow np po godz 20. chyba marzą juz o tym by orgnac sklep a nie miec "modowa tiktokerke" łażąca miedzy wieszakami i nagrywającą wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninka999000 1245 Napisano 5 Styczeń 1 godzinę temu, Oizys napisał: Taaa... Pani uważa, że jak ktoś nie nosi czarnych rajstop do białej kiecki to się boi. No i każdy też powinien wychodzić poza "wmówione nam w TV zasady mody". Strata czasu, jeszcze ta maniera jak mówi No właśnie, a nie przychodzi jej do głowy, że są kobiety, które stawiają na klasyczną elegancję, ubrania ze świetnych materiałów, dobrze skrojone, i nie ma to nic wspólnego z " baniem się" a stylem, taka elegantka nie założy wielkich dżinsów, czy portek z dziurami, no ale jej nie przetłumaczysz, a jak masz inne zdanie to rzuca się z pazurami i banuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach