Jula213 0 Napisano Styczeń 9, 2024 Uprawiałam więcej niż tydzien temu i około 4 dni temu stosunek z moim chłopakiem. Podczas tego ostatniego miałam dni płodne. Zabezpieczaliśmy się i odrazu gdy czuł ze dochodzi wyciągał swój sprzęt. Dwa tygodnie temu miałam okres. Teraz do okresu zostało mi 14 dni. Od jakiegoś czasu ( nie pamietam dokładnie kiedy to się zaczęło) doświadczam kłócia z prawej lub lewej strony podbrzusza. 3 dni temu ( w sobite) obudziłam się z okropnym bólem jajników i biegunka która utrzymywała się do poniedziałku. Dziś zaczął kuc mnie brzuch tam na dole oraz w środku w pochwie głęboko. Czy to mogą być objawy wczesnejj ciąży? Bardzo się martwię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Styczeń 10, 2024 9 godzin temu, Jula213 napisał: Uprawiałam więcej niż tydzien temu i około 4 dni temu stosunek z moim chłopakiem. Podczas tego ostatniego miałam dni płodne. Zabezpieczaliśmy się i odrazu gdy czuł ze dochodzi wyciągał swój sprzęt. Dwa tygodnie temu miałam okres. Teraz do okresu zostało mi 14 dni. Od jakiegoś czasu ( nie pamietam dokładnie kiedy to się zaczęło) doświadczam kłócia z prawej lub lewej strony podbrzusza. 3 dni temu ( w sobite) obudziłam się z okropnym bólem jajników i biegunka która utrzymywała się do poniedziałku. Dziś zaczął kuc mnie brzuch tam na dole oraz w środku w pochwie głęboko. Czy to mogą być objawy wczesnejj ciąży? Bardzo się martwię XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach