Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
apsik

życie w bunkrze i na wakajkach na zmianę

Polecane posty

Dnia 9.11.2024 o 23:08, kinga197 napisał:

Widziałyście stylówkę na ślub? Kreuje się na taką modną a stylowka jak z lat 2010-2014

Gdzie jest ta stylówka ?

Napisano (edytowany)
1 godzinę temu, Niki.m napisał:

Gdzie jest ta stylówka ?

Była na story ale już zniknęła. To była czerwona ...enka rozkloszowana (dół chyba szyty z koła) długości w okolicy kolan i włosy z przodu zebrane do tyłu i podpięte (coś jak ma na swoim filmie pt. Ulubione części garderoby na wiosnę/lato 2013 ). Ogólnie to był taki vibe około 2010-2014 ale wyglądała wtedy o wiele lepiej niż teraz.

Edytowano przez Oh Celinee

Napisano (edytowany)

Teraz widać na miniaturce na nowym filmiku 

Mialyscie racje odnośnie ...enki to jej marki xD 

Edytowano przez kinga197

Napisano (edytowany)
23 godziny temu, Niki.m napisał:

Gdzie jest ta stylówka ?

Już teraz w filmie dzisiejszym (na miniaturce) XD

• Like 1

36 minut temu, kinga197 napisał:

A no właśnie. Gdyby nie to to w życiu by takiej ...enki nie założyła w tym sezonie bo to nie jest aktualnie modny krój. Jaka ona jest przewidywalna XD

A swoją drogę ciekawe na czyim ona niby ślubie cywilnym mogła być skoro nie ma znajomych. Pewnie do Żar pojechała na ślub kogoś w rodzinie swojej albo Nali.

5 godzin temu, kinga197 napisał:

Teraz widać na miniaturce na nowym filmiku 

To było do przewidzenia ale interesuje mnie geneza tej fryzury xd. Czyżby nowa moda?

5 godzin temu, Oh Celinee napisał:

A swoją drogę ciekawe na czyim ona niby ślubie cywilnym mogła być skoro nie ma znajomych. Pewnie do Żar pojechała na ślub kogoś w rodzinie swojej albo Nali.

Tak mówiła że to chyba brat Alana z tego co pamiętam. Na pewno jego rodzina 

• Like 2

9 godzin temu, kinga197 napisał:

Tak mówiła że to chyba brat Alana z tego co pamiętam. Na pewno jego rodzina 

Dzięki za info. Tak myślałam, że ktoś z rodziny. 

Napisano (edytowany)
Dnia 1.11.2024 o 09:37, apsik napisał:

W listopadzie będzie kolejny tysiąc obserwacji mniej na Instagramie.

Już jest i mnie to nie dziwi bo prawdę to mówiąc ciężko znaleźć bardziej bezwartościowy kanał w tematyce Donicy ( pomijając typowe clickbaity i jakieś głupie treści mające przyciągnąć dzieci albo szokować). Nawet inne słupy reklamowe wypadają lepiej bo jednak pomiędzy tymi tysiącami reklam pokazują od czasu do czasu coś innego niż wakacje i zakupy a u niej wyłącznie reklamy, wakacje i zakupy.

• Like 1

Na story twierdzi, że widzki ją zmotywowały do powrotu do tworzenia kolejnego ebooka a ja za cho*erę nie widzę nigdzie komentarzy widzek na ten temat 😂. Pewnie w prywatnych wiadomościach pisały te które tak często piszą na innych kanałach pytania o kosmetyki do pielęgnacji i włosów 😂

Ciekawe dlaczego nie mogę wrzucić komentarza - napisałam, że beznadziejna jest ta fryzura z wesela i trafił do admina i został wywalony. No co beznadziejna jest. 

Przedziałek na środku jej nie pasuje, jako fryz na luzie niech będzie ale na wyjście ble, niekorzystnie wygląda. Te włosy ma ulizane bardzo na głowie i robi jej się wielkie czoło i wygląda jakby miała znacznie cieńsze te włosy, a ma fajne przecież. 

Dnia 14.11.2024 o 08:36, Oh Celinee napisał:

Już jest i mnie to nie dziwi bo prawdę to mówiąc ciężko znaleźć bardziej bezwartościowy kanał w tematyce Donicy ( pomijając typowe clickbaity i jakieś głupie treści mające przyciągnąć dzieci albo szokować). Nawet inne słupy reklamowe wypadają lepiej bo jednak pomiędzy tymi tysiącami reklam pokazują od czasu do czasu coś innego niż wakacje i zakupy a u niej wyłącznie reklamy, wakacje i zakupy.

Inne słupy też są słabe ale ona chyba najgorsza.

• Like 1

Dnia 14.11.2024 o 16:39, Wicked napisał:

Przedziałek na środku jej nie pasuje, jako fryz na luzie niech będzie ale na wyjście ble, niekorzystnie wygląda. Te włosy ma ulizane bardzo na głowie i robi jej się wielkie czoło i wygląda jakby miała znacznie cieńsze te włosy, a ma fajne przecież. 

I tak lepiej niż w tym warkoczu albo fryzurach z wypuszczonymi kosmkami jak to ona mówi.

• Like 2

Co do kubków ze Starbucksa to chyba tylko dlatego ich jeszcze nie ma bo ona nie pije kawy ale zaraz pewnie odkryje, że można przecież pić w nich herbatę i zacznie kupować.

Edytowano przez apsik
  • Like 1

Nagrała reklamę swojej ...enki i już się przemęczyła w tym tygodniu a więc filmu po raz tysięczny nie ma.

1 godzinę temu, apsik napisał:

Inne słupy też są słabe ale ona chyba najgorsza.

Zdecydowanie tak jest. Chyba już nikt ze starego YouTube nie jest wart uwagi ale ona przede wszystkim.

1 godzinę temu, apsik napisał:

I tak lepiej niż w tym warkoczu albo fryzurach z wypuszczonymi kosmkami jak to ona mówi.

To prawda. Warkocz w stylu dziewczynki z przedszkola+ wypełniacze. Jak to w ogóle wygląda.

Ujawniła się na Insta i pokazuje kalendarz z Sephory.

1 minutę temu, apsik napisał:

Ujawniła się na Insta i pokazuje kalendarz z Sephory.

A cóż innego niż konsumpcjonizm ona mogła pokazać skoro to nie kolejne wakajki ani tysięczna reklama.

Dnia 16.11.2024 o 09:34, Oh Celinee napisał:

Nagrała reklamę swojej ...enki i już się przemęczyła w tym tygodniu a więc filmu po raz tysięczny nie ma.

I jeszcze reklamę bielebdy. Pewnie jak miała nagrywać vloga to dopadła ja "migrena" 

• Like 3

1 godzinę temu, Asio napisał:

I jeszcze reklamę bielebdy. Pewnie jak miała nagrywać vloga to dopadła ja "migrena" 

Pewnie tak XD. Jak tylko wpadnie kolejna reklama albo wakajki to migrena od razu minie i wróci jak skończą się wakajki i jak reklamy zostaną opublikowane 😂

• Like 1

2 godziny temu, fuckoffmondays napisał:

Jak dla mnie ta stylizacja na ślub słaba. 

Te czarne rajstopy psują cały look. 

Ale fankom będzie wmawiać, że jej się super podoba bo trzeba ...enkę sprzedać.

Znalazłam przypadkiem kanał,, pondi".Laska jest kosmetologiem, pokazuje masaż twarzy,, na zmarchy" (film nazywa się jakoś masaż twarzy z elementami kobido za darmo) i wygląda to bardzo fajnie- ja to póki co bardziej prewencja coś tam już się pojawia (zaczęłam stosować retinal z avene i chyba póki co mogę polecić - twarz rano śliczna, efekt uboczny trochę mnie wysypało więc zaczęłam go i tak kanapkowo używać - serum i jeszcze na to krem) . Dodatkowo faktycznie widać, że mam spięte mięśnie przy karku itd, nie pomyślałabym żeby to masować i że to wpływa. Także ponieważ Donka jest nudna jak flaki z olejem, to tak o rzucam polecajkę, może komuś się przyda. 

• Like 1

Kurde czy ona zawsze jak zakłada rurki musi je zestawiać z całym czarnym outfitem? To już jest mega nudne.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się