Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
apsik

życie w bunkrze i na wakajkach na zmianę

Polecane posty

3 godziny temu, JołZiom napisał:

Czekają na kolejne genialne kosmetyki z kodzikiem prezentowane w łazience.

I kolejne dropy ubrań 😂

Napisano (edytowany)

Donica to fenomen. Chwyta się każdego tematu jak leci (uroda, moda, lifestyle, podróże, fit) a i tak stacza się w tempie influencerów typowo beauty. Niby taka wszechstronna, ma duże pole do popisu a z tego nie korzysta i traci widzów tysiącami. Lenistwo nie popłaca.

Edytowano przez apsik
  • Like 1
  • Thanks 1

Napisano (edytowany)
2 godziny temu, apsik napisał:

Donica to fenomen. Chwyta się każdego tematu jak leci (uroda, moda, lifestyle, podróże, fit) a i tak stacza się w tempie influencerów typowo beauty. Niby taka wszechstronna, ma duże pole do popisu a z tego nie korzysta i traci widzów tysiącami. Lenistwo nie popłaca.

Na razie to po niej spływa i lekko i leniwie sobie żyje ale za 2 lata będzie ckliwy film na Yt z płaczem, że widzki odeszły a firmę trzeba zamknąć.

Edytowano przez Oh Celinee
  • Thanks 1

3 godziny temu, apsik napisał:

1 godzinę temu, Oh Celinee napisał:

Na razie to po niej spływa i lekko i leniwie sobie żyje ale za 2 lata będzie ckliwy film na Yt z płaczem, że widzki odeszły a firmę trzeba zamknąć.

Nie wiem czy ona wie ale jak ktoś daje jej unsuba to znaczy, że jest niezadowolony z treści, które Donica prezentuje a nie dlatego, że ogólnie przestaje oglądać treści influ. Taka osoba po prostu przejdzie do konkurencji i już nie wróci.

• Like 1

Napisano (edytowany)
36 minut temu, WładcaCebuli napisał:

Nie wiem czy ona wie ale jak ktoś daje jej unsuba to znaczy, że jest niezadowolony z treści, które Donica prezentuje a nie dlatego, że ogólnie przestaje oglądać treści influ. Taka osoba po prostu przejdzie do konkurencji i już nie wróci.

Nawet influ publikujący nieregularnie się rozwijają np. taka Iza z Na kocią łapę jest na plusie na IG bo liczą się przede wszystkim treści i jakby zadbała o regularność i na IG i na YouTube to by dawno przegoniła Donice ( na IG już jej mało brakuje do tego). Donicy treścią są reklamy i wakajki więc co raz niżej spada i nawet jakby trzymała się deklarowanej liczby filmów tygodniowo i regularnie publikowała posty to by była na minusie bo te treści są bezwartościowe ale nie aż tak na minusie jak teraz gdy stale olewa filmy i posty.

Napisano (edytowany)
52 minuty temu, WładcaCebuli napisał:

Dodam, że tematy beuty ogólnie tracą popularność przez nachalne reklamy na każdym kroku i przez to, że ludzie wyrastają z chęci posiadania dużej ilości kosmetyków i influ zmieniają tematykę publikowanych treści na bardziej lifestylową, żeby się utrzymać na topie ale Donica dalej żyje w świecie wiecznych wakajek i konsumpcjonizmu.

Napisała na insta, że to wrzuciła dzisiaj "bonusowy" film. Co w jej głowie oznacza bonusowy, jak w sobotę filmu nie było? 😂 

• Like 2

Napisano (edytowany)
1 godzinę temu, Asio napisał:

Napisała na insta, że to wrzuciła dzisiaj "bonusowy" film. Co w jej głowie oznacza bonusowy, jak w sobotę filmu nie było? 😂 

Napisała tak bo to lepiej brzmi niż zapchajdziura za olany vlog XD. Psychofanki i tak będą skakać z radości XD

Dnia 2.11.2024 o 23:19, JołZiom napisał:

Nawet rzadziej niż raz na tydzień ale żeby to były to filmy, które chce się oglądać a nie chodzenie po drogerii czy denko.

ja już jej prawie nie oglądam, w sumie to jak większości youtuberów (najchętniej oglądam Sysię z kanału Redmylipsart )ale denko akurat lubię oglądać i posłuchać opinii po zużyciu całego opakowania, wydaje mi się to najbardziej miarodajną opinią o produktach. Ale ja ogólnie lubię tematy zużywania kosmetyków i u ww.  Sysi filmy z projekt Pan zawsze oglądam i do grupy jej o project pan  należę.

Napisano (edytowany)
2 godziny temu, wiolka0206 napisał:

ja już jej prawie nie oglądam, w sumie to jak większości youtuberów (najchętniej oglądam Sysię z kanału Redmylipsart )ale denko akurat lubię oglądać i posłuchać opinii po zużyciu całego opakowania, wydaje mi się to najbardziej miarodajną opinią o produktach. Ale ja ogólnie lubię tematy zużywania kosmetyków i u ww.  Sysi filmy z projekt Pan zawsze oglądam i do grupy jej o project pan  należę.

Tu raczej chodzi o to, że nazywa sama siebie kanałem urodowo- modowo- lifestylowo- podróżniczym a się nie wywiązuje z tego tylko rzuci jakiś byle jaki film kosmetyczny, który nie wymaga dużej pracy, do tego nafaszerowany reklamami a całą resztę olewa. Jej IG to też tylko zlepek rolek z wakacji i reklam.  Ona albo olewa jakąkolwiek działalność w internecie albo publikuje byle co na odwal się byleby jak najmniej robić. Nie jest odosobniona w tym swoim lenistwie i odklejeniu bo dla większości influ to typowe ale szkoda czasu i życia na oglądanie tego typu osób, tym bardziej, że niektórzy z nich są przynajmniej mili a ona wiecznie sfochowana i zmanierowana.

• Thanks 1

Napisano (edytowany)
5 godzin temu, wiolka0206 napisał:

Ja nie wierzę już jej opiniom i tak na prawdę nie tylko jej bo influ się już dawno sprzedali  więc nie oglądam już tego typu filmów. Lubię filmy z makijażem ale ona akurat zawsze się maluje tak samo więc też takich filmów u niej nie oglądam, zresztą chyba już nie wiele ich jest na jej kanale. Lubiłam jeszcze grwm ale nie podoba mi się jej styl teraz.

Edytowano przez JołZiom
  • Like 1

28 minut temu, JołZiom napisał:

Ja nie wierzę już jej opiniom i tak na prawdę nie tylko jej bo influ się już dawno sprzedali  więc nie oglądam już tego typu filmów. Lubię filmy z makijażem ale ona akurat zawsze się maluje tak samo więc też takich filmów u niej nie oglądam, zresztą chyba już nie wiele ich jest na jej kanale. Lubiłam jeszcze grwm ale nie podoba mi się jej styl teraz.

Ja się dziwię, że ktoś wierzy w polecenia jakiekolwiek influ, który wszedł już we współprace. Polecać szczerze to może co najwyżej osoba, która faktycznie coś kupiła za własną kasę, chociaż i z tym bywa różnie bo może się tak na prawdę tym wychwalaniem produktu podlizywać markom, żeby zaproponowali jej współpracę. Najlepszą opcją jest omijanie wszelkich filmów typu polecajki i przewijanie tego typu momentów  w innych filmach i odsubskrybowanie natrętnych słupów reklamowych nie publikujących prawie nic poza reklamami.

• Thanks 1

3 godziny temu, Oh Celinee napisał:

Tu raczej chodzi o to, że nazywa sama siebie kanałem urodowo- modowo- lifestylowo- podróżniczym a się nie wywiązuje z tego tylko rzuci jakiś byle jaki film kosmetyczny, który nie wymaga dużej pracy, do tego nafaszerowany reklamami a całą resztę olewa. Jej IG to też tylko zlepek rolek z wakacji i reklam.  Ona albo olewa jakąkolwiek działalność w internecie albo publikuje byle co na odwal się byleby jak najmniej robić. Nie jest odosobniona w tym swoim lenistwie i odklejeniu bo dla większości influ to typowe ale szkoda czasu i życia na oglądanie tego typu osób, tym bardziej, że niektórzy z nich są przynajmniej mili a ona wiecznie sfochowana i zmanierowana.

Sfochowana to jest to fakt wielka paniusia.

• Thanks 1

Donce tym bardziej nie wierzę w żadne polecajki bo poza tym, że publikuje kilkadziesiąt razy więcej reklam niż innych treści to jeszcze się podlizywała marce, żeby ta się zlitowała i wypuściła paletę we współpracy z nią 😂

• Thanks 1

Dnia 2.09.2024 o 11:33, ariana1422 napisał:

A z youtuba to wygląda od roku-dwóch jakby stopniowo rezygnowała, bo filmy co raz rzadziej i jakoś tak widać, że jej nie zależy. Zadziwiają mnie osoby, które dalej ją wspierają i lubią, bo ja szczerze nie widzę innej tak bezczelnej influ. Wiele z nich to słupy reklamowe ale jednak poza reklamami dostarczają jakiś content, jest interakcja z widzami na inne tematy niż reklamy. A Donica potrafi zrobić liva i odpowiadać tylko na pytania dotyczące marki, we vloga wcisnąć parę reklam, a widzki i tak jej dziękują.

Zrezygnowała już dawno ale z nagrywania i wstawiania czegokolwiek innego niż reklamy.

• Thanks 1

9 minut temu, WładcaCebuli napisał:

Zrezygnowała już dawno ale z nagrywania i wstawiania czegokolwiek innego niż reklamy.

i wakajki. Zaraz pewnie wlecą kolejne bo drop upchnięty widzkom.

Ja z jakiegoś powodu włączyłam jej film z recenzją nowości inglota no i szok- bo powiedziała, że spoko maskara ale nie za 80 zł, że żadna maskara nie jest warta takiej kasy. No totalnie się z nią zgadzam- nawet najlepsza i tak niedługo zaschnie przy regularnym używaniu, a jak czasem dodają czegoś żeby nie zasychały to robią się wodniste spływające koszmarki. Ja jestem wierna złotemu eveline volume celebrities. Odkryłam go przypadkiem, jak już miałam dość poszukiwań idealnego tuszu, od niechcenia za radą znajomej na jakiejś promocji za dychę chyba wtedy. No i szok, ideał- piękne gęste podkręcone długie rzęsy i trzyma się cały dzień, nic nie spływa itd. Hit od lat już. Ostatnio przez prawie pół roku się nie malowałam i miałam napoczęty, a jak go otworzyłam po tym czasie to nadal super działa. Także wiecie od serca polecam ❤️

38 minut temu, Wicked napisał:

Ja z jakiegoś powodu włączyłam jej film z recenzją nowości inglota no i szok- bo powiedziała, że spoko maskara ale nie za 80 zł, że żadna maskara nie jest warta takiej kasy. No totalnie się z nią zgadzam- nawet najlepsza i tak niedługo zaschnie przy regularnym używaniu, a jak czasem dodają czegoś żeby nie zasychały to robią się wodniste spływające koszmarki. Ja jestem wierna złotemu eveline volume celebrities. Odkryłam go przypadkiem, jak już miałam dość poszukiwań idealnego tuszu, od niechcenia za radą znajomej na jakiejś promocji za dychę chyba wtedy. No i szok, ideał- piękne gęste podkręcone długie rzęsy i trzyma się cały dzień, nic nie spływa itd. Hit od lat już. Ostatnio przez prawie pół roku się nie malowałam i miałam napoczęty, a jak go otworzyłam po tym czasie to nadal super działa. Także wiecie od serca polecam ❤️

Dzięki za polecenie a co do Donicy to jak wleci współpraca to będzie zachwalać nawet i maskarę za 200 zł i powie, że jest warta każdych pieniędzy. Influ nie ma co ufać, zwłaszcza takim, którzy wciskają reklamę za reklamą jak ona.

15 godzin temu, Wicked napisał:

Marta to chyba zawsze mówiła, że szkoda kasy na drogie maskary. 

18 godzin temu, Wicked napisał:

też jestem tego zdania odnośnie tuszu, i właśnie bardzo lubię tusze z eveline które kosztują w promocji nawet 10 zł. I ogólnie lubię Eveline ma sporo fajnych kosmetyków w dobrych cenach jak dla mnie, bardzo lubię serum peptydowe od nich. 

3 godziny temu, JoloOo napisał:

tak też mi się wydaje że zazwyczaj polecała tańsze tusze a nie jakieś wysokopółkowe

Edytowano przez wiolka0206
literówka

Dnia 6.11.2024 o 21:13, JołZiom napisał:

Rozumiem. Mi się akurat rzeczy które kupiłam z jej polecania sprawdziły, lubię bardzo cienie z glam shopu głownie błyski, czy kosmetyki z Eveline itp marek. Droższych marek polecanych nie sprawdzałam bo raczej korzystam z tych tańszych drogeryjnych. 

4 godziny temu, wiolka0206 napisał:

też jestem tego zdania odnośnie tuszu, i właśnie bardzo lubię tusze z eveline które kosztują w promocji nawet 10 zł. I ogólnie lubię Eveline ma sporo fajnych kosmetyków w dobrych cenach jak dla mnie, bardzo lubię serum peptydowe od nich. 

Jakoś obawiam się kupić serum peptydowe od nich. Fajne filmy mają dermatolodzy na temat tego na co opłaca się wydawać kasę, a na co nie i w dużym skrócie produkty do mycia twarzy i podstawowe kremy i sera nawilżające- nie trzeba przepłacać. Natomiast substancje aktywne jak retinol, wit c, peptydy - żeby było stabilne i wysokiej jakości to musi swoje kosztować, bo sam surowiec jest drogi. Nie mam przyznaję pojęcia, czy same peptydy są drogie, czy tylko te miedziowe. Ja kupiłam serum peptydowe z dermomedica i jestem bardzo zadowolona (brak skutków ubocznych, za to twarz pięknie nawilżona, rozświetlona, no gitara ogólnie). Wolałabym zapłacić mniej oczywiście, może ktoś ma inne informacje na ten temat?. 

8 godzin temu, JoloOo napisał:

Nie mam pojęcia, nie śledziłam jej nigdy tak dokładnie żeby to pamiętać. W każdym razie zgadzam się z nią i doceniam, że to mówi zamiast,, o kuuuurczę ten to akurat wart każdych pieniędzy😍 " (Bo współpraca). Podoba mi się, że docenia że coś jest spoko ale mówi wprost że raczej bez sensu wydawać tyle pieniędzy. Wielbiciele marki i tak kupią, a jak ktoś nie ma za bardzo hajsu, to nie będzie się katował, że fajnie by było mieć, a go nie stać. 

Widziałyście stylówkę na ślub? Kreuje się na taką modną a stylowka jak z lat 2010-2014

• Like 1

9 godzin temu, kinga197 napisał:

Widziałyście stylówkę na ślub? Kreuje się na taką modną a stylowka jak z lat 2010-2014

Faktycznie. Buty mnie nie zdziwiły bo teraz widuje takie na kanałach więc pewnie poleciała do Zary i je kupiła jak inne influ ale enka i fryzura jakby faktycznie wyjęte z lat 2010-2014. No ale wtedy wyglądała o wiele lepiej niż ostatnich latach tak na prawdę.

• Like 1
  • Thanks 1

Ona mega bezmyślnie goni za tą modą więc zawsze w każdym kolejnym sezonie modowym będzie wyglądała jak koszmarek modowy. Nie kojarzę innej influ, która by pozbywała się basiców na rzecz pstrokatych ubrań a ona tak właśnie robiła.

Ogólnie kręci włosy, a na te ślub poszła we fryzurze jak na apel w szkole. A ...enka to chyba projekt ich marki. 

A we vlogu i teraz w rolce pokazuje "piękna torebkę, która chciała kupić już od kilku miesięcy". Ogólnie to, że wybrała akurat burgundowa nie ma nic wspólnego z tym, że burgund jest teraz najmodniejszym kolorem XD 

• Like 2
  • Haha 1

5 minut temu, Asio napisał:

Ogólnie kręci włosy, a na te ślub poszła we fryzurze jak na apel w szkole. A ...enka to chyba projekt ich marki. 

A we vlogu i teraz w rolce pokazuje "piękna torebkę, która chciała kupić już od kilku miesięcy". Ogólnie to, że wybrała akurat burgundowa nie ma nic wspólnego z tym, że burgund jest teraz najmodniejszym kolorem XD 

Własnie też pomyślałam o tym, że ta ...enka jest pewnie jej marki i dlatego ją założyła i wyprodukowała ją pewnie tylko dlatego, że stwierdziła że ten krój jest w miarę uniwersalny i może się wyprzedać a inaczej nigdy w życiu by na nią nie spojrzała bo jest niemodna. Co do torebki to to już jest kolejna w tym kolorze w jej szafie bo ten kolor akurat jest w modzie i w sumie to nie wiem po co ją kupiła skoro poprzednia jest tej samej wielkości i różni się tylko krojem a jak wiadomo jej miłość do danego trendu trwa tak długo jak długo ten trend jest na czasie więc zaraz będzie się ich obu pozbywać ale znając ją to najpierw kupi wszystko co się da w tym kolorze.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się