Esox 337 Napisano 14 Marzec Daria to piękna dziewczyna i świetna tancerka. Ku rozpaczy Macieja Musiała jest już zajęta. Szczęśliwcem jest siatkarz wzrostu 194 cm. Taniec zbliża ludzi do siebie. To fakt. Zapewne trudno Maciejowi pogodzić się z faktem, że dla jego gorącej partnerki może być on tylko kolegą i nikim więcej. Wiele razy pisano tu o tym, że piękne 20 latki przeważnie są już zajęte. Daria to kolejny przykład potwierdzający tą regułę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monika 4110 Napisano 14 Marzec A skad wiesz, ze Maciej Musial rozpacza nad tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 337 Napisano 14 Marzec 28 minut temu, Żaba Monika napisał: A skad wiesz, ze Maciej Musial rozpacza nad tym? Przeczytałem w necie. On szuka takiej dziewczyny jak Daria i był zasmucony gdy dowiedział się o tym, że jego partnerka z tzg jest już zajęta. Współczuję mu. Znam ten ból. To okropne uczucie gdy poznajesz dziewczynę swoich marzeń, a wkrótce okazuje się, że ona ma chłopaka. Dobrze, że takie problemy mam już dawno za sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szort na ameryce 99 Napisano 14 Marzec 3 godziny temu, Karakalo napisał: W sumie to nic imie mie wkurzyło Bo masz okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szort na ameryce 99 Napisano 14 Marzec 2 minuty temu, Karakalo napisał: W głowie mam zurek wkładam łyżkę do ust i wyjdzie to tylnia częścia ciała to apropo tego co pisałeś że robie od flaka z dopy do ust ale w głowie mi ziemniaki Mogę ci wymyc mam wprawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szort na ameryce 99 Napisano 14 Marzec 3 minuty temu, Karakalo napisał: W głowie mam zurek wkładam łyżkę do ust i wyjdzie to tylnia częścia ciała to apropo tego co pisałeś że robie od flaka z dopy do ust ale w głowie mi ziemniaki No i wolałbym żebys została bo inaczej moja bytnosc tutaj jest bezcelowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szort na ameryce 99 Napisano 14 Marzec 8 minut temu, Karakalo napisał: ale w głowie mi ziemniaki Odchudzasz się i to może być przyczyną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szort na ameryce 99 Napisano 14 Marzec 4 godziny temu, Karakalo napisał: ale sobie bzyka te pochve az wiory lecą Też tak możesz mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach