driver.ania 0 Napisano 22 Kwiecień miałam duży problem z koncentracją i pamięcią. Zauważyłam, że kluczem do poprawy mojej kondycji psychicznej jest dobry sen. Właśnie wtedy rozpoczęła się moja przygoda z olejkami CBD. Odwiedziłam aptekę Konopną w Poznaniu, Konopna Farmacja, ( mają też sklep online) , gdzie pani doradziła mi olej CBD oraz dodatkowy suplement Brahmi (polecam zapoznać się z nim super produkt). Wracając do tematu olejków konopnych, olejki CBD pomagają mi w poprawie jakości snu oraz redukcji stresu. Kiedyś miałam duży problem z zasypianiem i nigdy nie przespałam całej nocy. To powodowało problemy w pracy, ponieważ nie byłam w stanie wykonywać swoich obowiązków i normalnie funkcjonować. Najważniejsze, od kilku tygodni śpię jak dziecko i mam klarowny umysł. Z całego serca polecam wypróbowanie olejków CBD. Ja osobiście przetestowałam dwa olejki CBD: od Firmy Cannatopia 5% oraz od Premicanna - Olej CBD Brain Fuel Rhodiola, Cordyceps, Lion’s Mane, Curcuma - to pełna nazwa tego produktu Oba są naprawdę dobre.A jak wy pracujecie nad poprawą funkcjonowania swojego mózgu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 22 Kwiecień Fajna reklama. : ) Od kilku dni suplementuje witaminy z grupy B... zwłaszcza B12 jest mega ważna w przypadku kiepskiej koncentracji i przy problemach z pamięcią plus jej niedobory mogą "symulować choroby psychiczne" i takie niedobory mogą mieć nie tylko wegetarianie, ale też osoby mięsożerne... Można by tak pewnie wymieniać... lepsza pamięć miałam wtedy gdy musiałam zapamiętywać ciągi informacji czyli jak ją trenowałam regularnie tak samo jak trenuje się ciało tak samo powinno się trenować umysł, zapamiętywanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 22 Kwiecień Polecam też neurografike : ) https://mazowieckiecentrumpsychoterapii.pl/medycyna/neurografika-jak-twoj-mozg-i-sztuka-lacza-sily/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesionowka Napisano 22 Kwiecień CBD na pewno redukują stres, ale dużo osób chwali również ashwagandę w tabletkach lub do picia, jako suplement diety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach