Paryz London 1301 Napisano Lipiec 17, 2024 41 minut temu, STEFA napisał: A widziałeś/aś żeby gdzieś pracowali? A wszystko muszą pokazywać? 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5679 Napisano Lipiec 17, 2024 2 godziny temu, Paryz London napisał: A wszystko muszą pokazywać? A wg ciebie kiedy on pracuje jak spi do 12 A potem caly dzień się włóczą po restauracjach i sklepach? Masz problem z analizowaniem faktów. 6 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STEFA 49 Napisano Lipiec 18, 2024 Dnia 17.07.2024 o 10:19, Paryz London napisał: A wszystko muszą pokazywać? Nie muszą, ale to robią. A może muszą, skoro wielokrotnie podkreślali, że to jest ich praca? Sprzedają swoje życie. Ale nie to mnie dziwi aż tak bardzo, jak to, że są tacy, którzy to kupują (czytaj- oglądają) 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1301 Napisano Lipiec 23, 2024 Dnia 18.07.2024 o 15:29, STEFA napisał: Nie muszą, ale to robią. A może muszą, skoro wielokrotnie podkreślali, że to jest ich praca? Sprzedają swoje życie. Ale nie to mnie dziwi aż tak bardzo, jak to, że są tacy, którzy to kupują (czytaj- oglądają) Nie oni jedni. Czy w Polsce Czy za granicą, pełno ludzi wstawiający swoje życie w internet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STEFA 49 Napisano Lipiec 24, 2024 23 godziny temu, Paryz London napisał: Nie oni jedni. Czy w Polsce Czy za granicą, pełno ludzi wstawiający swoje życie w internet. Ale tu akurat jest wątek o nich. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1301 Napisano Lipiec 24, 2024 5 godzin temu, STEFA napisał: Ale tu akurat jest wątek o nich. Mnie dziwi że mają jednak tylu widzów. Mize przez to, że długo już mają kanał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mertyna 330 Napisano Sierpień 1, 2024 Widzę, że pączuś znowu się odpalił na swoich widzów, ciekawe jak się to da nich skończy. Wszystkich chyba nie zablokuje, bo zostanie mu garstka pań 60+, które średnio rozumieją, że takie zachowanie tfurcy cyfrowego, to raczej nie jest norma w social mediach. 3 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1301 Napisano Sierpień 1, 2024 Ile oni już tam mieszkają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 55 Napisano Sierpień 4, 2024 Każda ich wakacyjna rolka to jest tylko jedzenie. Z dnia dzisiejszego to już chyba 3 ich ciasto. Masakra 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STEFA 49 Napisano Sierpień 4, 2024 4 godziny temu, Pipi41 napisał: Każda ich wakacyjna rolka to jest tylko jedzenie. Z dnia dzisiejszego to już chyba 3 ich ciasto. Masakra Jak się nie ma nic ciekawego do pokazania ani powiedzenia, to pokazują żarcie. Zawsze się znajdzie jakiś obżartuch, który zapiszczy z zachwytu. 2 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 55 Napisano 7 Styczeń Ktoś nadal ogląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marii08 14 Napisano 7 Styczeń 36 minut temu, Pipi41 napisał: Ktoś nadal ogląda? Ich nie oglądam (widziałam może kilka razy), ale często zerkam na kanał brata Marzeny. I chyba tylko ja z tego co widzę, bo nie ma o nich żadnego wątku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drejfus 3147 Napisano 7 Styczeń Tego się już chyba nie da oglądać. Dwójka otyłych, zakompleksionych, chamskich ludzi bez pomysłu na to co dalej. Dziecko dorasta, ludzie się nudzą ich powtarzalnym pseudo kontentem, oni coraz bardziej chamscy, agresywni i sfrustrowani, długo to raczej nie potrwa. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 55 Napisano 7 Styczeń Zastanawia mnie tylko po co wyremontowali to małe mieszkanko w Chorzowie? Tam jest przytulniej niż w tym ich nowym mieszkaniu. Nie oglądam każdej produkcji, więc może gdzieś o tym mówili i ktoś wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 123 Napisano 8 Styczeń Dnia 7.01.2025 o 14:09, Pipi41 napisał: Zastanawia mnie tylko po co wyremontowali to małe mieszkanko w Chorzowie? Tam jest przytulniej niż w tym ich nowym mieszkaniu. Nie oglądam każdej produkcji, więc może gdzieś o tym mówili i ktoś wie? Wyremontowali może pod wynajem. Ja ich nie oglądam, kiedyś tylko pokazywali mi się na ig w shortsach chyba jak robili rózne potrawy. Nie wiedziałam, że mają własny temat i kupczą dzieckiem. O dziecku, które ma wlasny kanał na yt dowiedziałam się przypadkiem z jakiegoś forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STEFA 49 Napisano 8 Styczeń Dnia 7.01.2025 o 14:09, Pipi41 napisał: Zastanawia mnie tylko po co wyremontowali to małe mieszkanko w Chorzowie? Tam jest przytulniej niż w tym ich nowym mieszkaniu. Nie oglądam każdej produkcji, więc może gdzieś o tym mówili i ktoś wie? Zrobili sobie tam 'biuro", żeby wrzucić w koszta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach