MagMag 503 Napisano 7 Wrzesień Czy nie wydaje wam się że Rudy wraca na salony? Spezetaja cały jego dom, garaż, zwoza jakieś rzeczy do esti, wynajmuje sprzątaczkę mieszkania a rudy od rana do nocy w domu esti. Wieczorek z winkiiem, obiadki. Coś jest na rzeczy. Wprowadza się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagMag 503 Napisano 7 Wrzesień We vlogu jak przynosi jej prezenty od fryzjera a ona pokazuje zakupy daje mu znaki że nagrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Worcester 162 Napisano 8 Wrzesień 19 godzin temu, MagMag napisał: Czy nie wydaje wam się że Rudy wraca na salony? Spezetaja cały jego dom, garaż, zwoza jakieś rzeczy do esti, wynajmuje sprzątaczkę mieszkania a rudy od rana do nocy w domu esti. Wieczorek z winkiiem, obiadki. Coś jest na rzeczy. Wprowadza się? Oni sa razem ale mysle ze jej sie nie oplaca wprowadzic go do domu poniewaz benefity sie zmniejsza. No z ta sprzataczka to mi system rozwalili laska nie chodzi do pracy dzieci w szkole a ona nie ma czasu sprzatac 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagMag 503 Napisano 15 Wrzesień Drugi kot w domu? Z jednym nie mogła sobie dać Rady 🫣 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DYSK 264 Napisano 21 Wrzesień Boże ta patuska wzięła drugiego kota… oczywiście dom dalej niezabezpieczony, kolejny kot wychodzący i o krok od tragedii… z dwojga złego lepszy drugi kot niż czwarte dziecko 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zazuzi 1188 Napisano 9 Listopad Zawsze jak chce komuś pokazać, jaka jestem lojalna, to czytam publicznie swoją korespondencję z to osobą. Czasem też napomykam innym , o zmianach w życiu tej osoby i jej rodziny. To pomaga mi zdobyć zaufanie ludzi i dzięki temu mam wielu przyjaciół. A jakie są wasze sposoby budowania relacji z innymi? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach