Barnaba 234 7 Napisano 29 Czerwiec Uważam że musimy być, i nie tylko jesteśmy kowalem losu , bo rządzi nami pieniądz. Każdy żyje na swój rachunek , i wszystko moim zdaniem jest naszą sprawą jakie by nie były problemy . Nawet jak bym się stał bezdomnym , to tak samo moja sprawa . Nic nikogo nie obchodzi tak naprawdę, interesujemy się nie istotnymi sprawami . Kogoś ci żal , to zacznij pomagać , tak samo u mnie w pracy jak bym wyleciał to by się nikt za mną nie wstawił . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano 29 Czerwiec Bo ludzie są egoistami. Ja też jestem. Interesuje mnie ja i moi bliscy. Kogoś mi może być szkoda. Ale i tak najbardziej martwię się o swoich i im chce pomagać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano 29 Czerwiec 1 godzinę temu, Cisza_nocna napisał: Bo ludzie są egoistami. Ja też jestem. Interesuje mnie ja i moi bliscy. Kogoś mi może być szkoda. Ale i tak najbardziej martwię się o swoich i im chce pomagać. A jaka jest przyczyną że są egoistami , a może i tak we wszystkim nie da się pomóc I koniec kropka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano 30 Czerwiec Też prawda , bo ludzi nic nie obchodzi by pomóc , ważne że ja mam , ważne że mi jest dobrze, ważne że to nie mój problem. Nie rozumieją problemu , bo tego nie mają . Tylko się głupio śmieją, to co dla nich oczywiste , bo ja mam jestem lepszy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano 30 Czerwiec 21 godzin temu, Isk^a napisał: Problemy psychiczne, braki emocjonalne, traumy, złe wychowanie, chciwość, lęki, brak wartości i zasad, I tak to właśnie jest , ludzie są teraz chamscy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano 8 Lipiec Dnia 29.06.2024 o 20:36, Barnaba 234 napisał: A jaka jest przyczyną że są egoistami , a może i tak we wszystkim nie da się pomóc I koniec kropka. Taka natura ludzka. Dzieci są egoistami a nie każdy człowiek emocjonalnie dorasta i jest tym dzieckiem całe życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach