Barnaba 234 7 Napisano 14 Lipiec I szybko rośnie i robi przeżuty , ile czasu człowiek może żyć góra, jak nie walczy z chorobą?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano 14 Lipiec 59 minut temu, expresis verbis napisał: O jakim zlosliwym nowotworze mowisz? Ogólnie jakimkolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blablageller 3 Napisano 14 Lipiec Nie da się odpowiedzieć na takie pytanie. Zależy jaki rak, czego, jaki stopień zaawansowania i stopień złośliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano 14 Lipiec 2 godziny temu, Blablageller napisał: Nie da się odpowiedzieć na takie pytanie. Zależy jaki rak, czego, jaki stopień zaawansowania i stopień złośliwości. Podobno najgorszy jest z układu oddechowego, czyli płuca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano 15 Lipiec 2 godziny temu, expresis verbis napisał: Co rozumiesz przez "najgorszy"? Najgorsze rokowania czyli najwieksza smiertelnosc ma rak trzustki. Słyszałem że płuc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blablageller 3 Napisano 15 Lipiec 7 minut temu, Barnaba 234 napisał: Słyszałem że płuc. A wogole skąd takie pytanie? Raka się leczy, to ciężka choroba, często śmiertelna ale raka się leczy i można wyzdrowieć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano 17 Lipiec Dnia 15.07.2024 o 11:09, Blablageller napisał: A wogole skąd takie pytanie? Raka się leczy, to ciężka choroba, często śmiertelna ale raka się leczy i można wyzdrowieć! Zawsze mnie to ciekawi , chodź nie należy to do ciekawości . Z jednej strony złośliwy szybko rośnie, to jak się nie leczy szybko roztacza . Czyli porzeżuty i czy szybko zabiją , o to chodzi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach