Zołi 44 Napisano 17 Wrzesień Oglądacie tradycyjne żony? Dostałam dziś bloka od pogodnej za to, że zapytałam pod rolką, czy ma sposób na modę powodziową. W dzisiejszych czasach usostępnianie takich bzdur to hipokryzja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 284 Napisano 24 Wrzesień Nie oglądam, nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest. Zatrzymałam się na etapie Jojki i jej koleżanek i ta hipokryzja jest wpisana w ich całe (nie tylko internetowe) funkcjonowanie od zawsze. Zresztą nie tylko ich, bo właściwie wszystkich wierzących, bo jeśli reguły wiary są oderwane od rzeczywistości to trzeba robić fikołki non stop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 925 Napisano 4 Październik Dnia 17.09.2024 o 19:56, Zołi napisał: Oglądacie tradycyjne żony? Dostałam dziś bloka od pogodnej za to, że zapytałam pod rolką, czy ma sposób na modę powodziową. W dzisiejszych czasach usostępnianie takich bzdur to hipokryzja. Nie oglądam. Jak mi gdzieś wyskakują takie treści to blokuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
logistyk18 70 Napisano 12 Październik Ostatnia rolka Baroliny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach