kiii 26 Napisano 5 Październik Właśnie ma teleturniej na żywo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1180 Napisano 5 Październik A co, Tobie sie podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 5 Październik 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A co, Tobie sie podoba? Bardzo miły i kulturalny używa słów co tutaj nie znają. Druga kwestia on teleturniejach występach imprezach tyle zarobił kasy inwestuje w dwleloperkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 5 Październik Ce...e się wysoką kulturą osobistą. Nie patato. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 5 Październik Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał: Piękny w choi. Sztuczny jak cholera. I przerobiony. Zawsze jak go widzę to ta sztuczność w minach aż po oczach wali. Śmieszne są takie chłopy po przeróbkach. Mnie on wali gejem. Awantura o kasę ma być nowa. Huh. Oglądać będę Zazdrościsz nigdy w życiu podobnego nie spotkasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 5 Październik 2 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Wiadomo. Prości ludzie proste wnioski. Takiego jak Ty adonisa też nie spotkam. Piękny i mądry w dodatku. On jest wierny żonie, nie jakiś KUpa Wojewòdzki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 5 Październik 1 minutę temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Tak wierny ze juz 3 ma. Tamte były patato. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 5 Październik Utrzymuje w tajemnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 5 Październik 1 minutę temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Geje zawsze potaty biorą na przykrywkę. Po co mu lepsza. Solarza lądował taki bogaty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 5 Październik (edytowany) 4 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: A guwno cie to obchodzi pjoter pajacu. Mnie nie obchodziło ale budują niedaleko mnie budynek, nawet w nocy by pracowali, jakiś wielki gmach z podziemnymi garażami. Widziałem go. Edytowano 5 Październik przez kiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 5 Październik Ibisz ma kabzy tyle Ho Ho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 5 Październik Prości ludzie mu dywany rozkładali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1180 Napisano 5 Październik 1 godzinę temu, kiii napisał: używa słów co tutaj nie znają. Np. jakich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1180 Napisano 5 Październik 3 minuty temu, Gretta_ napisał: Ibisza lubiłam, kiedyś. Taki inny był. Był nowością w Tv. Już się opatrzył. On byl nowoscia ponad 40 lat temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 249 Napisano 5 Październik Mi się najbardziej kojarzył z Czar Par, który kiedyś oglądałem. Fajnie go prowadził. W ogóle człowiek lubiany, kontaktowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1180 Napisano 5 Październik 6 minut temu, Gretta_ napisał: Nie, jeszcze nie było go wtedy. Trochę przesadziłaś Trzydzieści to może.Nawet nie wiedziałam że on już ma tyle lat. za rok 60 mu stuknie... . No to 30, ale pewnie ponad, bo on w 5-10-15 juz wystepowal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 178 Napisano 5 Październik młodo wygląda jak na 60lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach