Sowa z Mazur 637 Napisano 13 godzin temu 24 minuty temu, Kingeczka napisał: Klaun z cyrku z otyłością style. Łucki Klaun Krusty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1167 Napisano 13 godzin temu Cyngielka wygrała niestety oglądalność powyżej 70 tysi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 637 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Kingeczka napisał: Cyngielka wygrała niestety oglądalność powyżej 70 tysi. I czego ja mam słuchać do snu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1167 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Sowa z Mazur napisał: I czego ja mam słuchać do snu Ja oglądam Chani Japan, Australijka żyjąca w Japonii. Ciekawe i uspokajające. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1280 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, Sowa z Mazur napisał: I czego ja mam słuchać do snu Serio zasypiasz przy werze? Ja caly czas twierdze ze ona ma kupione wysw i kom. Nasz koki monster 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 637 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, MONIKA napisał: Serio zasypiasz przy werze? Ja caly czas twierdze ze ona ma kupione wysw i kom. Nasz koki monster Przyznam się, że ostatnio po 15 minutach z intro chrapałam na siedząco 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 637 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Kingeczka napisał: Ja oglądam Chani Japan, Australijka żyjąca w Japonii. Ciekawe i uspokajające. Muszę zobaczyć juz nawet uporządkowałam sobie przybory biurowe a do oglądania znalazłam Brad Mondo (fryzjer). Akurat ogladam Hairdresser reacts to extreme DIY relaxer fails. Wcześniej nadrobiłam Grube historie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1167 Napisano 45 minut temu (edytowany) 11 godzin temu, Sowa z Mazur napisał: Muszę zobaczyć juz nawet uporządkowałam sobie przybory biurowe a do oglądania znalazłam Brad Mondo (fryzjer). Akurat ogladam Hairdresser reacts to extreme DIY relaxer fails. Wcześniej nadrobiłam Grube historie. Brad mondo Bleach fails uwielbiam. Edytowano 45 minut temu przez Kingeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach