Syreni śpiew 6914 Napisano Październik 10, 2024 Na Warmii 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luiza55 410 Napisano Październik 10, 2024 Ale który budyń? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6914 Napisano Październik 10, 2024 19 minut temu, Luiza55 napisał: Ale który budyń? Waniliowy, jej ulubiony! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 1058 Napisano Październik 10, 2024 Jej budyń smakuje jak wszystko, co przyrządzi czyli jak Maggi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3425 Napisano Październik 10, 2024 Ma tak tluste wlosy, ze ma na glowie gloł i tafle ze smalcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolajnaaaaa 180 Napisano Październik 10, 2024 Ogólnie nie jem śniadan bo mam post przerywany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6914 Napisano Październik 10, 2024 3 minuty temu, Karolajnaaaaa napisał: Ogólnie nie jem śniadan bo mam post przerywany Przerywany winem. 1 1 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 468 Napisano Październik 10, 2024 35 minut temu, Syreni śpiew napisał: Przerywany winem. I toną słodyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 114 Napisano 19 godzin temu W Łodzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 114 Napisano 19 godzin temu Znów spadł wątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2178 Napisano 19 godzin temu (edytowany) Dużo wątków spadło. Nie tylko o cesarzowej. Edytowano 19 godzin temu przez Hellena.De.Vil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3841 Napisano 19 godzin temu Bo szatanowska chyba nam spadła nie widzę jej komentarzy w innych wątkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 936 Napisano 18 godzin temu Z nudów muszę oglądać szajsy hiszpańskie. Moja wina, Twoja wina i czekamy na 3 część z brzuchem:P Dawaj coś damesso z pato miasta. Post prze sra ny aha aha aha. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3425 Napisano 18 godzin temu Mowice, ze siwa jest wilkiem i nikogo nie slucha, a terapeutki, ktora kazala odpuscyc, lekarza, ktory przepisal wino na bol karku, no i teraz fryzjerki, ktora zakazala jej sie czesac jednak posluchala. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 936 Napisano 18 godzin temu Jeszcze się w jakiś hiszpański rap wkręciłam. Boski Rosalia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 936 Napisano 18 godzin temu Tak i psychochopy z % to wybitny specjalista z kotem w tle:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 72 Napisano 18 godzin temu 12.2024. Zarząd przynoszącego od roku gigantyczne straty Orlenu, pod panowaniem nominatów „uśmiechniętej Polski”, właśnie ogłosił, że została podpisana z WOŚP (czyli z Owsiakiem) umowa o sponsorowaniu tej organizacji przez następne trzy lata łączną kwotą 3,9 MILIONA złotych. Jednocześnie Orlen zawiadomił, że od KAŻDEJ SPRZEDANEJ w sieci Orlenu KAWY do WOŚP będzie przekazywna JEDNA ZŁOTÓWKA! Tak właśnie odwdzięczają się Tusk i Platforma za ubiegłoroczną, propagandową akcję Owsiaka, z jego setkami tysięcy plakatów WOŚP „Polacy, pokonajmy to zło! Wygramy"... 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1158 Napisano 18 godzin temu Tak sobie myślę singielka pewnie na nowy rok coś majstruje przy twarzy jakieś wypełniacze czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1158 Napisano 18 godzin temu 23 minuty temu, ciekawska666 napisał: Z nudów muszę oglądać szajsy hiszpańskie. Moja wina, Twoja wina i czekamy na 3 część z brzuchem:P Dawaj coś damesso z pato miasta. Post prze sra ny aha aha aha. Seriale, vlogi? Jakie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 583 Napisano 18 godzin temu Dnia 10.10.2024 o 14:14, Luiza55 napisał: Ale który budyń? Doktora otekera 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2878 Napisano 17 godzin temu 13 minut temu, Szara mysz napisał: Doktora otekera Ciekawe czy stosuje się do zaleceń dr otekera czy robi budyń po swojemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr-Mlem 186 Napisano 17 godzin temu 27 minut temu, evoiva napisał: Ciekawe czy stosuje się do zaleceń dr otekera czy robi budyń po swojemu Przecież ja aż nosi jak nie spier.doli czegoś ,,po swojemu” 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 622 Napisano 16 godzin temu 27 minut temu, Dr-Mlem napisał: Przecież ja aż nosi jak nie spier.doli czegoś ,,po swojemu” Chciałabym ją zobaczyć podczas zajęć w laboratorium chemii organicznej lub szkoleniu dla saperów w obu przypadkach jęj gwiazda by rozbłysła 1 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 622 Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, ciekawska666 napisał: Jeszcze się w jakiś hiszpański rap wkręciłam. Boski Rosalia. Ja oglądam przez nią "Domowy Front" i "Rączka gotuje" (kulinarny po śląsku ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 583 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Sowa z Mazur napisał: Chciałabym ją zobaczyć podczas zajęć w laboratorium chemii organicznej lub szkoleniu dla saperów w obu przypadkach jęj gwiazda by rozbłysła Ja sie cieszę niezmiernie,ze bylo mi dane zobaczyc jej "tance "przy rurze jesli teraz moglabym sobie wybrac cos to chcialabym zobaczyc sytuacje jak cesarzowa wpada na mieście na lfa i kinie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 622 Napisano 16 godzin temu 2 godziny temu, Ta_z_1_ napisał: Bo szatanowska chyba nam spadła nie widzę jej komentarzy w innych wątkach Może hasła zapomniała albo ma gorszy dzień. Ja musiałam dziś zakupy zostawić (bo jak się potem okazało bank miał awarię) jechać do banku i znowu na zakupy. Z nerwów kupiłam zły produkt i 2krotnie przepłaciłam na soku ... A przy okazji 11 km pieszo zrobiłam w 2h z siatami. Taki wk*rw miałam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 622 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Szara mysz napisał: Ja sie cieszę niezmiernie,ze bylo mi dane zobaczyc jej "tance "przy rurze jesli teraz moglabym sobie wybrac cos to chcialabym zobaczyc sytuacje jak cesarzowa wpada na mieście na lfa i kinie. Bez tapety, w piżamce, po ochlapaniu błotkiem z kałuży, wdepnięciu w klocka i klocem na głowie z kokardką 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1158 Napisano 16 godzin temu Jeszcze z dwie godziny czy trzy i nastąpi objawienie z paczkomatu ja tak stawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 114 Napisano 15 godzin temu 2 godziny temu, evoiva napisał: Ciekawe czy stosuje się do zaleceń dr otekera czy robi budyń po swojemu A jak inaczej nasza przyszła mistrzyni cukiernictwa miałaby przyrządzać budyń? Pewnie niedługo wyda bakebooka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2878 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, kinga2208 napisał: A jak inaczej nasza przyszła mistrzyni cukiernictwa miałaby przyrządzać budyń? Pewnie niedługo wyda bakebooka Ona zawsze musi zmienić proporcje i "po swojemu" pojechać taki typ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach