Splot 5 Napisano Październik 10, 2024 Ktoś z Kowbojek wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 265 Napisano Październik 10, 2024 12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 283 Napisano Październik 10, 2024 1 minutę temu, Ciężki dzień dzisiejszy napisał: Byłem dzisiaj w hipermarket i nie mam renty nikt mi nie pomaga ciekawy nick sobie zrobiłeś. misje rzeczywistości takie ciężkie czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 265 Napisano Październik 10, 2024 40 letni prawiczek jak pompa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 265 Napisano Październik 10, 2024 Taki nieudacznik fika do mnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 265 Napisano Październik 10, 2024 Przed chwilą, Ciężki dzień dzisiejszy napisał: Najpierw trzeba być wyżej pijaku z 4x mnejszym telewizorem W huy mam twój tv przegrywie jedyne co masz w swoim szarym życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano Październik 10, 2024 Najbardziej nie rozumiem po co się tu kłócić z wirtualnymi nickami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 948 Napisano Październik 10, 2024 52 minuty temu, Pszemek napisał: Przebolałeś już, że Elcia chce się dùpić z babiwak? ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 630 Napisano Październik 10, 2024 33 minuty temu, Ciężki dzień dzisiejszy napisał: No i doszedłem do tego że raz w tygodniu wystarczy ogarnąć wszystko żadnych zatruc nie mam przed stypiara i ciotka jest czysto żyć nie umierać To 6 dnia wszystko musi pięknie być zasyfione, jak ty nawet telewizor potrafisz oblać spermą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 630 Napisano Październik 10, 2024 2 minuty temu, Ciężki dzień dzisiejszy napisał: Nie raz chusteczke porwie takie ciśnienie I całe szczęście że do końca życia tylko chusteczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach