Caryca z czubrycą 248 Napisano 14 Październik Dlaczego zawiesiła działalność polityczną? Dlaczego nie grzmi, że Tusk wyprowadza Pol.skę z UE zawieszaniem praw człowieka? Co z tym, że go nikt nie miał ograć w unii a nie jest zapraszany na ważne spotkania? Że Niemcy zamknęli granicę kpiąc ze strefy Schengen? Jak się podoba projekt budowy 49 ośrodków integracji dla imigrantów? Czy fajne jest, że instytucje naukowe zostały zaorane? O gigantycznym zadłużeniu nawet nie wspominajmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 248 Napisano 14 Październik 20 minut temu, sebix libedowsky napisał: napisz lepiej gdzie się pisiory poszukiwane listami gończymi ukrywają i czy ziobro też ucieknie za granice imigranci juz nudni teraz sezona na "piosory za kratami" długo zapowiadana przez jarka cela plus ruszyła. Nudni? Wreszcie doczekasz się przydziału na swojego murzyna, cieszysz się? Ty i Siur byliście za przepuszczaniem białoruskiej dziczy do Niemiec. Tymczasem niemiaszki się wycwaniły i zamknęły granice. Z tym że tylko w jedną stronę, bo cichaczem wypychają do nas ubogacaczy kulturowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 178 Napisano 14 Październik moze pomaga tusku wykonać te 100konkretów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 248 Napisano 14 Październik 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: moze pomaga tusku wykonać te 100konkretów? A może szkoli się na osobistą asystentkę w centrum integracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stop_czyk 184 Napisano 14 Październik Fajny temat. Taki nie za uczuciowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 762 Napisano 14 Październik Przed chwilą, DupcyngierZZapluskwokęsów napisał: ostatnio założyłem temat o uczuciach to moderacja usunęła przyzwyczajaj się On jest raczej przyzwyczajony... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1173 Napisano 14 Październik Moze do niej jeszcze nie dotarly wiadomosci ze swiata TV Republika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stop_czyk 184 Napisano 14 Październik 1 minutę temu, DupcyngierZZapluskwokęsów napisał: ostatnio założyłem temat o uczuciach to moderacja usunęła przyzwyczajaj się Kocham tutejszą moderacja. To takie ćwoki trochę ale cudowni są. No jak ich nie kochać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 178 Napisano 14 Październik 53 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: A może szkoli się na osobistą asystentkę w centrum integracji. aż sprawdze co to za kosmiczne zentrum dla lewostronnych XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 178 Napisano 14 Październik 30 minut temu, DupcyngierZZapluskwokęsów napisał: ostatnio założyłem temat o uczuciach to moderacja usunęła przyzwyczajaj się facet o uczuciach??? moze system nie wyrobil i sie zgliczował... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babiwak z Śródmieścia 6 Napisano 14 Październik 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: facet o uczuciach??? moze system nie wyrobil i sie zgliczował... faceci są bardzo uczuciowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babiwak z Śródmieścia 6 Napisano 14 Październik aż dziw że nikt mi pseudonimu nie podpi3dolił xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 248 Napisano 14 Październik 9 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: aż sprawdze co to za kosmiczne zentrum dla lewostronnych XD https://dorzeczy.pl/opinie/643567/rzesze-migrantow-w-polsce-media-w-kraju-powstaja-cic.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 178 Napisano 14 Październik 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: .. no i wszystko jasne, rudy lis kombinuje jak ogłupić swoich wyborców, tworzy centra miłosci dla afrykanów a za plecami chce wyłączać prawo do azylu. Stary tusku wrócił...kombinacje i afery i uj wiadomo o co łbowi chodzi.... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 762 Napisano 14 Październik 7 minut temu, Babiwak z Śródmieścia napisał: aż dziw że nikt mi pseudonimu nie podpi3dolił xD Jednak ban? Chyba nie za tamtą piosenkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 248 Napisano 14 Październik 6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: no i wszystko jasne, rudy lis kombinuje jak ogłupić swoich wyborców, tworzy centra miłosci dla afrykanów a za plecami chce wyłączać prawo do azylu. Stary tusku wrócił...kombinacje i afery i uj wiadomo o co łbowi chodzi.... O co chodzi? O to, żeby wschodnie dostawy od Łukaszenki odciąć wyłączeniem prawa do azylu, a przyjąć tych co są już w unijnym systemie, czyli od naszych ubogaconych sąsiadów niemieckich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babiwak z Śródmieścia 6 Napisano 14 Październik 7 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jednak ban? Chyba nie za tamtą piosenkę? jak zwykle nie wiadomo i bez ostrzeżenia xD mam wyj3bane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babiwak z Śródmieścia 6 Napisano 14 Październik chociaż tamta ksywa całkiem mi się podobała xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 178 Napisano 14 Październik 9 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: O co chodzi? O to, żeby wschodnie dostawy od Łukaszenki odciąć wyłączeniem prawa do azylu, a przyjąć tych co są już w unijnym systemie, czyli od naszych ubogaconych sąsiadów niemieckich. cwany lisek chytrusek...pod publike stara sie pokazac lucką twarz i "dba" o mieszkańców podlasia a przy okazji robi loda merkelowej... xD hmmm odrabia pożyczke berlinską w polu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 762 Napisano 14 Październik 8 minut temu, Babiwak z Śródmieścia napisał: chociaż tamta ksywa całkiem mi się podobała xD Możesz zrobić taką samą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach