Mika232 1 Napisano 18 Październik Hej, chciałabym poradzić się Was co do wyboru sprawdzonego ginekologa. Zależy mi przede wszystkim na teleporadach, bo wiadomo - e-recepty na leki, które muszę przyjmować regularnie. Fajnie, jakby w gabinecie była możliwość zrobienia USG piersi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dudka 0 Napisano 23 Październik Może warto spróbować wizyty u Pani Moniki Knapik-Rybka z AB Ovo? W gabinecie wykonuje USG piersi, USG ginekologiczne i ma sprzęt do cytologii płynnej, która jest dokładniejsza od tradycyjnej. Na knapik-rybka.org.pl/ zobacz sobie też na pakiety jakie oferuje, bo najzwyczajniej wychodzi korzystniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano 26 Listopad Hej, dziewczyny, możecie podpowiedzieć, gdzie w Skawinie chodzić do ginekologa? Prywatnie, bo na NFZ już się nie doczekam, a potrzebuję pilnie wizyty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joannaczw 1 Napisano 26 Listopad Cześć, wiadomo, jak jest z terminami, więc lepiej rzeczywiście iść prywatnie. Ja w Skawinie słyszałam o paru miejscach, ale zależy, czego konkretnie potrzebujesz. Na pewno sprawdź sobie ten link: https://rcmskawina.pl/cennik , bo tam mają pełen spis usług, w tym wizyty u ginekologa. Prywatnie to powinno być szybciej, chociaż czasem warto zadzwonić i zapytać, czy nie mają wolnych terminów z dnia na dzień, różnie bywa. Tylko weź ze sobą wszystkie badania, jak coś już robiłaś, bo szkoda płacić dwa razy za to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach