Zamowienia1900 26 Napisano 21 Październik Czy ktoś ogląda ? Pamięta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Autobusyitramwaje 333 Napisano 21 Październik Nie za bardzo, robi z siebie niewiadomo kogo i drażni mnie,że jest taka przemądrzała. Poza tym jestem od niej starsza,a to ona ma styl życia i ubierania starszej pani. Nie dla mnie już. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretgarden 979 Napisano 21 Październik Przestałam oglądać, bo zbyt drażniło mnie, że nie zadaje sobie trudu, by synowie byli dwujęzyczni i na takim samym poziomie władali zarówno językiem angielskim jak i polskim, a zważywszy, że UK gospodarczo tonie jak Titanic, inwestycja w dwujęzyczność by się opłaciła, a przeprowadzka do Polski podniosła by ich poziom życia. 1 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czika_x 206 Napisano 22 Październik Drażni mnie niesamowicie, robi z siebie kogoś kim nie jest. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z deszczu pod rynne 18 Napisano 22 Październik 2 godziny temu, Czika_x napisał: Drażni mnie niesamowicie, robi z siebie kogoś kim nie jest. A mnie drażni Twój koment. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzuszkiMuszki 3 Napisano 23 Październik Oglądałam ją będąc jakoś w podstawówce.. Co się z nią dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czika_x 206 Napisano 23 Październik Dnia 22.10.2024 o 15:21, z deszczu pod rynne napisał: A mnie drażni Twój koment. Drażni cię,że ona mnie drażni? Współczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2020 Napisano 24 Październik To ona jeszcze nagrywa ? Słuch o niej zaginął. Nawet w propozycjach jej nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zamowienia1900 26 Napisano 24 Październik Tak ona nagrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Autobusyitramwaje 333 Napisano 26 Październik Dnia 24.10.2024 o 07:14, redżina napisał: To ona jeszcze nagrywa ? Słuch o niej zaginął. Nawet w propozycjach jej nie mam Nagrywa,ale absolutnie nic ciekawego... 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach