olmajgad 82 Napisano 4 godziny temu 30 minut temu, evoiva napisał: Swojego czasu w suszarni ( jak mieszkałam w bloku na 10-tym pietrze) suszyliśmy pranie, nie wiedziałam że tam takie cuda się zamawia Susharnia to nazwa lokalu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2170 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mi a napisał: Pewnie dawno i teraz każdy byłby lepszy od tego, ale jak to siwa będzie się popisywać. Ona ma sprzęty, które nie są już wspierane i nie da się ich zaktualizować do najnowszego systemu. Mówiła niedawno, że jej vlogi mają po kilkadziesiąt GB i komputer ledwo zipie żeby to przetworzyć. Nie dziwota, toż to są formaty pełnometrażowe A nie przypominam sobie żeby w ostatnim czasie (od rozstania na przykład) kupiła nowy komputer - piała by o tym bez końca, więc pewnie to co ma ma co najmniej 4-7 lat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 844 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Wsedno napisał: Mówiła niedawno, że jej vlogi mają po kilkadziesiąt GB i komputer ledwo zipie żeby to przetworzyć. Nie dziwota, toż to są formaty pełnometrażowe A nie przypominam sobie żeby w ostatnim czasie (od rozstania na przykład) kupiła nowy komputer - piała by o tym bez końca, więc pewnie to co ma ma co najmniej 4-7 lat... Coś mi się kojarzy że kupowała nowego laptopa po rozstaniu, w momencie jakimś jak była przygaszona, coś była niezadowolona bo wyszła nowsza generacja zaraz, ale może mi się mylić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FashFash 901 Napisano 4 godziny temu 25 minut temu, Kingeczka napisał: Coś mi się kojarzy że kupowała nowego laptopa po rozstaniu, w momencie jakimś jak była przygaszona, coś była niezadowolona bo wyszła nowsza generacja zaraz, ale może mi się mylić. tak i poprzedniego oddala mamie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1061 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Jeżu złocisty obejrzałam fragment jak ona zamawia kawę. Myślałam że w przedostatnim dzele jak nakłada maskę ma fatalny owal ale ten w Nowym przy zamawianiu kawy bije rekordy. Nie dość że wisi to jeszcze opuchnięta tak że wygląda jak azjata.... No przeorana baba z dawnej wsi nie wylewająca za kołnierz 50+ spokojnie Edytowano 4 godziny temu przez MONIKA 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7258 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Kingeczka napisał: Nie jest atrakcyjna dla ludzi wbrew temu co jej się wydaje. Siwa jest przeterminowana jak wszystko w tym zasyfiałym paczkomacie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 104 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 11 minut temu, MONIKA napisał: Jeżu złocisty obejrzałam fragment jak ona zamawia kawę. Myślałam że w przedostatnim dzele jak nakłada maskę ma fatalny owal ale ten w Nowym przy zamawianiu kawy bije rekordy. Nie dość że wisi to jeszcze opuchnięta tak że wygląda jak azjata.... No przeorana baba z dawnej wsi nie wylewająca za kołnierz 50+ spokojnie Bo jest zaraz 43 letnią kobietą, nie wylewającą za kołnierz kobietą, palącą od ponad 2 dekad pety. Edytowano 3 godziny temu przez Olejrycynowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 104 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Fakt, przy zamawianiu kawy wygląda jak nie ona, starzeje się, codziennie będzie się budzić tylko brzydsza. U niej efekt potęguje bycie mądrzejszym od natury i już przypomina karykaturę samej siebie. Typowe dla wszystkich nadużywających medycynę estetyczną, wszyscy mają wspólny mianownik, tak zwaną pillow face. Edytowano 3 godziny temu przez Olejrycynowy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1061 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, Olejrycynowy napisał: Bo jest zaraz 43 letnią kobietą, nie wylewającą za kołnierz kobietą, palącą od ponad 2 dekad pety. Ciężko mam siore rok młodsza i PRZY niej wygląda jak 25latka... Matko laska nie robiąca nic ciężkiego w życiu kremująca się szitami za 300zl i więcej doszlifiwana igła wygląda tak staro i zle. Łysa cis ty sobie narobiła. Pomodor miał czuja kiedy zwiać Edytowano 3 godziny temu przez MONIKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 844 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, MONIKA napisał: Ciężko mam siore rok młodsza i PRZY niej wygląda jak 25latka... Matko laska nie robiąca nic ciężkiego w życiu kremująca się szitami za 300zl i więcej doszlifiwana igła wygląda tak staro i zle. Łysa cis ty sobie narobiła. Pomodor miał czuja kiedy zwiać Pamiętaj proszę, że oglądamy ją po filtrach przez większość czasu. Rzeczywistość jest jeszcze bardziej uderzająca. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1061 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Chwalą ja niestety podobnego pokroju panny. Taka sliwka w kompocie sorry ale ma taki brzuch ze własnej pi$#y nie widzi ma tylko 29!!! (Byłam pewna że po 40) i kopiuje siwa raz że z zachowania a dwa ze sposobu odżywiania i dziwi się że ludzie nazywają ja "grubym morswinem" no niestety ale igielka nie jest. Edytowano 3 godziny temu przez MONIKA 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 104 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, MONIKA napisał: Ciężko mam siore rok młodsza i PRZY niej wygląda jak 25latka... Matko laska nie robiąca nic ciężkiego w życiu kremująca się szitami za 300zl i więcej doszlifiwana igła wygląda tak staro i zle. Łysa cis ty sobie narobiła. Pomodor miał czuja kiedy zwiać Mam w pracy kobiety w jej wieku, żadna nie wygląda tak źle jak ona. Żadna też przez dekadę nie miała nielimitowanego dostępu do kosmetyków plus czasu. Ona jedynie ma jeden dobry nawyk, picie dużej ilości wody. Zaczęła spacerować, nie zaszkodzi, ale już nie cofnie lat zaniedbań. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2013 Napisano 3 godziny temu stęskniłam się za paczkomatem. piękny filtr. kocham. ale bardziej kocham to, że gdzies tak od godzina 33 filter nie sięga w lusterku jakieś kompleksy przykrywa tymi filtrami? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 261 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mi a napisał: Siwa twierdzi, że ma bardzo drogi laptop, który jest „kastomizowany” bo jest jej on potrzebny do pracy. Jakie to ma ego w kosmos wy*...e, gada tak jak by była jakimś inżynierem AI. Ja swój kupiłam rok temu i nawet podrożał ale Siwa i tak swój ubije za raz. Na bank nie czyści, pasty termoprzewodzącej procesor już nie pamięta, żre nad nim, trzyma w pościeli i nie ma szans na odprowadzanie ciepła. Jak nic niedługo będzie miała nowy zakup. Może piesio podleje. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 261 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wsedno napisał: Mówiła niedawno, że jej vlogi mają po kilkadziesiąt GB i komputer ledwo zipie żeby to przetworzyć. Nie dziwota, toż to są formaty pełnometrażowe A nie przypominam sobie żeby w ostatnim czasie (od rozstania na przykład) kupiła nowy komputer - piała by o tym bez końca, więc pewnie to co ma ma co najmniej 4-7 lat... Do takich robót są stacjonarne. Musiałaby minimum 10k dać żeby to przerobił. Taki ogrom piękna dźwignąć ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 19 Napisano 2 godziny temu Duży plus za ścięcie krogulców. Ależ to musi być ulga. Szacun. Tak trzymaj, shoosh. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 844 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, MONIKA napisał: Chwalą ja niestety podobnego pokroju panny. Taka sliwka w kompocie sorry ale ma taki brzuch ze własnej pi$#y nie widzi ma tylko 29!!! (Byłam pewna że po 40) i kopiuje siwa raz że z zachowania a dwa ze sposobu odżywiania i dziwi się że ludzie nazywają ja "grubym morswinem" no niestety ale igielka nie jest. Entliczek Pentliczek też jakaś kwadratowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach