Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dobra _Dusza

Rozwaliłam aparat, ale mam bardziej zielone oczy

Polecane posty

Yyyyyyyy naklejki Ikea.... Ej bez kitu dostałam naklejkę z hot dogiem, dostalam i z klopsikiem...

😂😂😂😂😂

Nasza 8 latka naklei sobie gdzieś 

Ja prdl baba 40 +

12 godzin temu, Kingeczka napisał:

Tej makijaż na tt wygląda jak wykonany ponad 20 lat temu produktami z rynku za cenę 1 złotych polskich.

Nie narzekaj, wejdź na jej najstarsze filmy i jeden z pierwszych, nawet na tamte czasy to był hit. Brakowało jednak w tym zwierzyńcu makijażu słonia. Montaż ten sam.

• Sad 1

Wczoraj pokazywała stare zdjęcia, śmiała się sama z siebie. Stwierdziła, że nie umiała się ubrać i pomalować. Wspomniała niby „mimochodem” znajomość z andz*iaks i matką andz*isks, to było w nawiązaniu do starych stylówek. andzi*aks rzekomo oglądając jej stare filmy śmiała się z tych ubrań i pokazała to swojej mamie, na co ona powiedziała coś w stylu „nie śmiej się, tak się kiedyś ubierało.” 

9 minut temu, Mi a napisał:

Wczoraj pokazywała stare zdjęcia, śmiała się sama z siebie. Stwierdziła, że nie umiała się ubrać i pomalować. Wspomniała niby „mimochodem” znajomość z andz*iaks i matką andz*isks, to było w nawiązaniu do starych stylówek. andzi*aks rzekomo oglądając jej stare filmy śmiała się z tych ubrań i pokazała to swojej mamie, na co ona powiedziała coś w stylu „nie śmiej się, tak się kiedyś ubierało.” 

Pamiętam jak fotri$$ima nagrywały razem to śmialy się że dama robi opryski z perfum i nagrywa vlogi o niczym, nic się nie dzieje.

Edytowano przez Kingeczka

Ona jest ..... 😄 w krótkim czasie stwierdziła, że wygląda jak soccer mommy podrywająca hot daddies, mormon wife i laska z hamerykańskiego tik toka.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się