Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dobra _Dusza

Rozwaliłam aparat, ale mam bardziej zielone oczy

Polecane posty

W Chinach nie ma prawa autorskich i podróbki ich produkcja oraz sprzedaż są legalne, do tego nie tylko ciuchów.

Edytowano przez Kingeczka

3 godziny temu, evoiva napisał:

Na tydzień chyba.

Dziesięć tysięcy kroków to jest półtorej godziny marszem. W tydzień może i tyle zrobi. 

6 minut temu, Kingeczka napisał:

Ale ona głupoty gada o podróbkach. W Chinach normalnie produkują podróbki jak te jej rzeczy z temu.

A co z jej stanleyem? Nie stać jej na oryginał no to chyba „nie jest wstydem” kupić coś w pep*co czy w te*mu? Siwa nadal przeżywa kawę za 30zl, która była chyba za 25zl. Kupiła pół litra tej kawy, ta kawa to pewnie duże śniadanie jeśli chodzi o kalorie.

• Thanks 1

2 minuty temu, Mi a napisał:

A co z jej stanleyem? Nie stać jej na oryginał no to chyba „nie jest wstydem” kupić coś w pep*co czy w te*mu? Siwa nadal przeżywa kawę za 30zl, która była chyba za 25zl. Kupiła pół litra tej kawy, ta kawa to pewnie duże śniadanie jeśli chodzi o kalorie.

Pewnie liczy na współpracę ze sklepami online co sprzedają markowe torebki. Dlatego ta hipokryzja. Ogólnie jak ona kupiła belenciage to zobaczyłam u innym mało znanych vlo torebki tej marki.

Edytowano przez Kingeczka

moj Boze, ona właśnie mówi ze Busus zostawil jej tv z zapamietanymi po** stronkami itp... i ze nie moze sie wylogowac z jednego konta youtube..... serio.... serio abstra...ac od wszystkiego to sierota roku. Taka wielka bizneswoman youtuberka a sama po youtubie sie nie umie poruszac.

15 minut temu, MartaspodKielc napisał:

moj Boze, ona właśnie mówi ze Busus zostawil jej tv z zapamietanymi po** stronkami itp... i ze nie moze sie wylogowac z jednego konta youtube..... serio.... serio abstra...ac od wszystkiego to sierota roku. Taka wielka bizneswoman youtuberka a sama po youtubie sie nie umie poruszac.

Jakim prawem ingeruje w prywatność obcego jej już człowieka.

14 godzin temu, Hellena.De.Vil napisał:

Silna, niezależna kobieta, która w wieku +40lat, po kilku nieudanych zwiazkach, w tym zerwane zareczyny & rozwod - zdecydowała się żyć w pojedynkę. No cóż za decyzja samodzielna i przemyślana.

A wyśmiewanie się z gości z tindera,ktorzy najprawdopodobniej do niej podbijali, ale nie spelniali kryterii, to tez wybor zycia w pojedynke.

Jaranie sie kurierem, ktory sie "zalecał" czy tez cudzoziemiec prze szopy - to tez wybor zycia w pojedynke, a nie desperackie udawanie, że ktos sie niom interesuje.

Tak, tak 😄 afirmacja działa 😆😆😆

Ona ich wyśmiewała bo po pierwszym spotkaniu urywali z nią kontakt.

• Like 3
  • Thanks 1

4 minuty temu, Etoile napisał:

Ona ich wyśmiewała bo po pierwszym spotkaniu urywali z nią kontakt.

Ja myślę że do spotkan w większości przypadków nie doszło stąd ta frustracja i emancypacja życia sylnej syngelki

Edytowano przez MONIKA

8 godzin temu, Kingeczka napisał:

Sama sobie takiego bakłażana wybrała i zaślubiła może mieć pretensje tylko do siebie.

Brała co było. Więcej chetnych nie było.

• Thanks 1

14 minut temu, MONIKA napisał:

Ja myślę że do spotkan w większości przypadków nie doszło stąd ta frustracja i emancypacja życia sylnej syngelki

Tak a ci którzy się zdecydował nie chcieli kontynuować tej znajomosci.

1 godzinę temu, Kingeczka napisał:

Pewnie liczy na współpracę ze sklepami online co sprzedają markowe torebki. Dlatego ta hipokryzja. Ogólnie jak ona kupiła belenciage to zobaczyłam u innym mało znanych vlo torebki tej marki.

O*bag chciało jej dać torebkę w zamian za film na tt. Siwa stwierdziła, że niech się w*alą, jak chcą jej coś dać to niech jej dadzą, a nie jakieś warunki stawiają. Ta to ma mniemanie o sobie, jeszcze chyba nie zaliczyła influe gleby skoro tak kozaczy. 

• Thanks 1

31 minut temu, Mi a napisał:

O*bag chciało jej dać torebkę w zamian za film na tt. Siwa stwierdziła, że niech się w*alą, jak chcą jej coś dać to niech jej dadzą, a nie jakieś warunki stawiają. Ta to ma mniemanie o sobie, jeszcze chyba nie zaliczyła influe gleby skoro tak kozaczy. 

Ona robi takie gimnastyki umysłowe, że szok, jest super exclusive vlogerka Lidl and Temu oraz zupka chińska z papierka.

Jaki ona ma kompleks andziaks. Wczesniej na vlogu, ze to ona jest prawdziwa jesieniara, bo chodziła do lasu na grzyby.  Podczas oglądania zdjęć mowila, że andziaks ją kiedyś wyśmiała za styl ubioru, a jej mama powiedziała, że ona też się tak ubierała...śmiechom nie było końca

Dzisiaj na live, że tak samo jak andziaks nienawidzi welurowych rzeczy oraz że nie kupiłaby klapek hermesa takich jak andziaks. 

Jeszcze w haulu z temu te dziadki do orzechów, też niskobudżetowa andziaks(ale to akurat tylko moje skojarzenie) 

Ale ją musi duupsko boleć. 

Ciekawe co będzie dalej 🫠

4 godziny temu, ciekawska666 napisał:

Samson przebiła sufit.

Zobaczyła, że blekota pokazuje zakupy na tle "artystycznego bajzelku" I teraz pokazuje swoje z lydla zakupy w taki sam sposób.

Ja rozumiem kimś się inspirować nawet taką miernotą jak blekota.No ale bez przesady.

Chyba miała za mało wyświetleń i chciała dorzucić trochę przypraw do vlogasków.

Teraz czekamy na eksponowanie krocza i pośladów. Koszmarek.

Też mnie zastanawiał ten syf u niej ,sama w tym mikro mieszkaniu a nie potrafi schować/umyc po sobie.Nudne te jej vlogi zaleganie na kanapie i gadanie o niczym i klepanie makijażu.W każdym blogu prawie to samo-nuda

2 godziny temu, Busz3131 napisał:

Kolor mejkapu w firmowym kolorze temu? 🤣

Ten mejkap to Jakiś cyrk jak dla mnie brakuje czerwonego nosa z pianki jak u klauna …

7 minut temu, Karolajnaaaaa napisał:

Jaki ona ma kompleks andziaks. Wczesniej na vlogu, ze to ona jest prawdziwa jesieniara, bo chodziła do lasu na grzyby.  Podczas oglądania zdjęć mowila, że andziaks ją kiedyś wyśmiała za styl ubioru, a jej mama powiedziała, że ona też się tak ubierała...śmiechom nie było końca

Dzisiaj na live, że tak samo jak andziaks nienawidzi welurowych rzeczy oraz że nie kupiłaby klapek hermesa takich jak andziaks. 

Jeszcze w haulu z temu te dziadki do orzechów, też niskobudżetowa andziaks(ale to akurat tylko moje skojarzenie) 

Ale ją musi duupsko boleć. 

Ciekawe co będzie dalej 🫠

Też na to zwróciłam uwagę. No cóż wystarczy porównać gdzie ona zaszła na yt a gdzie andzia. A siwa wcześniej zaczynała kariere. Siwa też chciała żeby Tomek nagrywał czyli był jak luka. 

Ona jest po prostu… dziwna. Znam kilka kobiet po 40, niebędących w związkach, singielek z wyboru, albo tak im się życie ułożyło, ale nie ma wśród nich osoby z takim charakterkiem. Butnej a jednocześnie nieporadnej, przemądrzałej ale z brakami w podstawowej wiedzy, modulującej głos do słodkiego dzen dobry miłego dnia w sklepie i po chwili z powrotem wulgarnej, na siłę przekornej. Dziwna z niej osoba, obserwując jej drogę na youtube przez te wszystkie lata, czyli de facto jej pracę - trudno powiedzieć, czy to rozwój, czy regres.

7 minut temu, Etoile napisał:

Też na to zwróciłam uwagę. No cóż wystarczy porównać gdzie ona zaszła na yt a gdzie andzia. A siwa wcześniej zaczynała kariere. Siwa też chciała żeby Tomek nagrywał czyli był jak luka. 

Andziaks ma jej wymarzone życie. Nie jestem fanką, ale przepaść aż bije po oczach. 

Wpada sobie a to do chanel kupuje kaloszki, wpada do hermes kupuje klapki za 3k 🫢 dziadki do orzechów za grube tysiace, chata z basenem a nie zagrzybiala szopa. 

Kiedys obiadki z andziaks, a dzisiaj macmafin z erfrajera i kiszka. 

• Like 2

Sywa ma tak wyblurowaną facjatę, że nos jej się zlewa z resztą twarzy. Kolor makijażu nawiązuje jak rozumiem do dyni- prawdziwa jesieniara. A te kreski na dolnej powiece to inspiracja Gochą Magical? Bardzo dużo je w sumie łączy- syf w chałupie, tańce po pijaku, słabość do trunków, robienie z siebie wariata w internecie. Gocha siedziała w więzieniu za znęty nad konkubentem, Pomidor ewakuował się na szczęście w porę. 

Łatwo daje się podpuszczać, od razu widać jest akcja-reakcja na tych lajwaxh 

7 godzin temu, Karolajnaaaaa napisał:

nie widzialam ani andziaksowych ani cesarzowych dziadkow - to podejrzewam, ze oba dziadki sa z tej samej fabryki/ewentualnie po sasiedzku.

No chyba, ze andziaksowa sobie sprawiła ręcznie struganego dziadka 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się