Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dobra _Dusza

Rozwaliłam aparat, ale mam bardziej zielone oczy

Polecane posty

4 minuty temu, Mi a napisał:

Live jest, siwa odpala tv, okazało się, że nie umiała włączyć dlatego nie używała. Myślała, że nie działa;) powiedziała coś w stylu, „a widzicie działa i zostawił mi” czyli Lew zostawił tv. 

Ona nie przestanie mnie zadziwiać i żenować. 

4 minuty temu, PandaCzerowna napisał:

Nauczy się i będzie kozaczyć, niedługo do listy jej umiejętności nadzwyczajnych dołączy obsługa tv i oczywiście będzie gadać, że wszystko sama ogarnęła;) 

• Haha 1

Weszłam kiedy mówiła: "Ja wzięłam rózie bo nikt jej nie chciał bo się nie chciała dać wziąć na ręce" - wybawicielka, przybyła ratować niechcianego psa. Nie powie "kupiłam rasowego psa, wybrałam najtańszego wadliwego w danej partii". Nie nie, ona rózie "uratowała"... biedne te psy, bardzo mi ich szkoda. Są elementem w jej scenariuszu.

• Like 3

17 minut temu, Mi a napisał:

Nauczy się i będzie kozaczyć, niedługo do listy jej umiejętności nadzwyczajnych dołączy obsługa tv i oczywiście będzie gadać, że wszystko sama ogarnęła;) 

Ale tak ją to przebodźcowało, że musi przez dwa dni odpoczywać i zamówić chińczyka na wynos, choć tak bardzo kocha gotować ale nie ma siły...

28 minut temu, Bubbletea napisał:

Ale tak ją to przebodźcowało, że musi przez dwa dni odpoczywać i zamówić chińczyka na wynos, choć tak bardzo kocha gotować ale nie ma siły...

Na za dużo bodźców trzeba bolce i od razu będzie lżej.

1 godzinę temu, Phoenix_x2 napisał:

A propos, paszport wyrobiony, gdzie te szumnie zapowiadane wyjazdy?

Właśnie 🤔🤔

Przecież miała gdzieś lecieć.. 

Przed chwilą, Magda06 napisał:

Właśnie 🤔🤔

Ona poleci tylko z kimś innym. Sama wątpię.

1 godzinę temu, Phoenix_x2 napisał:

A propos, paszport wyrobiony, gdzie te szumnie zapowiadane wyjazdy?

Wyjazd bedzie, jak bedzie nowy facet. Na to jednak sie nie zapowiada....😂 

• Thanks 1

1 godzinę temu, PandaCzerowna napisał:

Głupsza niż ustawa przewiduje... to jeden z typów gdzie zamiast do Australii trafia do Austrii... astygmatyzm

• Haha 1

O wszystko pyta jak dziecko. Jeszcze nie zaczęła używać tv z salonu, a już chce kupić tv do sypialni. Tv w sypialni jest stare i ma jakieś mazy. Stwierdziła, że te mazy są specjalnie zrobione przez lwa i że ona jeszcze musiała za ten telewizor zapłacić 2,5tys. To ten lepszy zostawił w gratisie, a za stary musiała zapłacić? Szybko jej się zmienia nastawienie do niego, chwilkę wcześniej okazała jakąś wdzięczność za telewizor z salonu, a po chwili już wkur*w że musiała zapłacić za ten z sypialni i że uszkodził specjalnie. 

Przed chwilą, Magda06 napisał:

Właśnie 🤔🤔

Chyba na zakupy do Lidla bo gdzie niby 😂 niech spyta wicki, może ogarną jej wyjazd gdzie jest dużo samców głodnych blond kardaszianki 😂

1 godzinę temu, PandaCzerowna napisał:

Weszłam kiedy mówiła: "Ja wzięłam rózie bo nikt jej nie chciał bo się nie chciała dać wziąć na ręce" - wybawicielka, przybyła ratować niechcianego psa. Nie powie "kupiłam rasowego psa, wybrałam najtańszego wadliwego w danej partii". Nie nie, ona rózie "uratowała"... biedne te psy, bardzo mi ich szkoda. Są elementem w jej scenariuszu.

Pamiętam jakie były wywody o jej profesjonalizmie, odpowiedzialności i wiedzy o psach po wzięciu Loli. Mówiła wtedy, że to bardzoo wymagająca rasa, że właścicielka hodowli jej zaufała bo widziała ze ma doświadczenie w opiece nad psem. Więc wece...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się