Dobra _Dusza 7284 Napisano 8 godzin temu Jak ten cały plastikowy szmelc ma się do Wibracji ? W zasyfiałym paczkomacie u Siwej poliester pogania poliamidem, w powietrzu radośnie śmierdzi podgrzany poliuretan. Wibracje czego ? Rakotwórczych substancji ? 5 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr-Mlem 128 Napisano 7 godzin temu Poszala z blurem na kanale nadawczym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5439 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 godziny temu, weronikazgierska napisał: Psychiatra jej koleżance zalecił te lampę....ludzie na takie bzdury powinny być paragrafy. Co za szkodliwe babsko Ale trzeba przyznać, że ściemę to ona ma opanowana. Ona w ciagu 2 sekund potrafi wymyśleć kłamstwo. Edytowano 7 godzin temu przez Etoile 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7284 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Etoile napisał: Ale trzeba przyznać, że ściemę to ona ma opanowana. Ona w ciagu 2 sekund potrafi wymyśleć kłamstwo. To się nazywa łeb do biznesu, umiejętność robienia hajsu na innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5439 Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, Kingeczka napisał: W tej cenie Samsungi, ja kupiłam 6 lat temu i oddałam po paru w rodzinę i dalej dobrze działa i nawet baterii nie trzeba było wymieniać, inni w rodzinie też używają, mają dobry serwis jeśli masz ich punkt firmowy w mieście. Co do wyświetlacza nakleić szkło hartowane i pokrowiec który trochę nachodzi na na przód telefonu żeby amortyzować upadki. Co do szkła hartowanego ja kiedyś córkce założyłam w media expert( wlasciwie to Pan zakladal) taki robiony na miejscu za 100 zł. Córce na drugi dzień tel upadl na klatce schodowej jak wiazala buty i tak pechowo upadł, że ekran pękł. Bo te nawet robione na miejscu nie dochodzą do końca wyświetlacza. Etui córka oczywiście miala ale jakoś tel musiał rogiem upaść że poszło od miejsca gdzie nie było tego szkła. Dlatego ja teraz kupuje pokrowce z klapka. Oczyslwoscie sobie bo córka takiego nie wezmie( wg niej nie modny). 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2487 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Etoile napisał: Ale trzeba przyznać, że ściemę to ona ma opanowana. Ona w ciagu 2 sekund potrafi wymyśleć kłamstwo. ej, może i zalecił, skąd wiesz. żeby np koleżanka się porządnie ebła tą lampą w czerep. bo już nic innego nie pomaga. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafej 1718 Napisano 7 godzin temu Mnie śmieszy, jak ona nagrywa współprace. To taka januszowa stara szkoła marketingu „oo wow, niesamowite, zawsze takie chciałam, nigdy nie miałam lepszego, ojej, to ma tutaj takie ooo suuper, wiece, ja często tego potrzebuje jak robię to i tamto”, jakieś historie z kosmosu. Nagle okazuje się, że całe życie czekała na ten gadżet. Zamiast po prostu powiedzieć, o fajnie pomyślane, zamówiłam bo wydaje mi się przydatny, może użyję do tego i tego, przyda się do czegoś tam, wydaje się niezłe. A to jakas sztuczna ekscytacja, ileż to zastosowań nagle! Ile potrzeb i aktywności! No chyba, że tak ma w briefie. 3 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2487 Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Ta_z_1_ napisał: I czego taki chińczyk miałby posłuchać u Siwej? Przecież to wstyd na skalę światową Bidny by szybko przestał. Yyyyy wece, eeee, no. Co to ja mówiłam? Lola! Roza ne wolno. Tak-że-tak. By się chińczyk w rozwoju cofnął. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1072 Napisano 7 godzin temu 41 minut temu, Dr-Mlem napisał: Poszala z blurem na kanale nadawczym Jakiś taki bardziej ja postarzajacy. Taka dumna ze nie ma powiek opadających a ja widzę że jednak wiszą. Gdyby tego tak nie podkreślała nic bym nie mówiła ale tak się szczycił że nie potrzebuje kremu na ten defekt. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5439 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, Kafej napisał: Mnie śmieszy, jak ona nagrywa współprace. To taka januszowa stara szkoła marketingu „oo wow, niesamowite, zawsze takie chciałam, nigdy nie miałam lepszego, ojej, to ma tutaj takie ooo suuper, wiece, ja często tego potrzebuje jak robię to i tamto”, jakieś historie z kosmosu. Nagle okazuje się, że całe życie czekała na ten gadżet. Zamiast po prostu powiedzieć, o fajnie pomyślane, zamówiłam bo wydaje mi się przydatny, może użyję do tego i tego, przyda się do czegoś tam, wydaje się niezłe. A to jakas sztuczna ekscytacja, ileż to zastosowań nagle! Ile potrzeb i aktywności! No chyba, że tak ma w briefie. Samsonowa tez jak reklamowała z temu skrobaczkę do szyb to gadala, że od kilku lat o takiej marzyła. Bez przerwy kupuje jakieś głupoty ale skrobaczki teleskopowej do bocznych szyb w aucie za kilka groszy nie mogła kupić przez kilka lat. Nic tylko się smiac. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6443 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, biednakicia napisał: Bidny by szybko przestał. Yyyyy wece, eeee, no. Co to ja mówiłam? Lola! Roza ne wolno. Tak-że-tak. By się chińczyk w rozwoju cofnął. TO JEST MYŚL! Podsuńmy ten pomysł rządom EU i USA - trochę takich Zakolaków i migusiem zyskamy przewagę nad Chinami w każdej dziedzinie! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7284 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, Syreni śpiew napisał: TO JEST MYŚL! Podsuńmy ten pomysł rządom EU i USA - trochę takich Zakolaków i migusiem zyskamy przewagę nad Chinami w każdej dziedzinie! Spakować Siwą i wysłać do Chin ! Niech tam leży na fiutonie i poucza małych Chińczyków jak dokładnie mają śrubki wkręcać. Chińska Cesarzowa z Łodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 872 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dobra _Dusza napisał: Spakować Siwą i wysłać do Chin ! Niech tam leży na fiutonie i poucza małych Chińczyków jak dokładnie mają śrubki wkręcać. Chińska Cesarzowa z Łodzi. Śmieszne to jest kiedyś chciała uchodzić za kobietę ekskluzywną teraz za maniaczkę chinola. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7284 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Kingeczka napisał: Śmieszne to jest kiedyś chciała uchodzić za kobietę ekskluzywną teraz za maniaczkę chinola. Bierze, co dają za darmo. Jakby dawali diory to by brała diory. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka 911 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Kingeczka napisał: Śmieszne to jest kiedyś chciała uchodzić za kobietę ekskluzywną teraz za maniaczkę chinola. Pamiętam. Kolczyki Chanel, które mogły być czyszczone tylko u jubilera. I codziennie prane piżamki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 872 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Anitka napisał: Pamiętam. Kolczyki Chanel, które mogły być czyszczone tylko u jubilera. I codziennie prane piżamki. Teraz piżamki i stylizacje podobne do siebie - na pierdzioche. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2487 Napisano 5 godzin temu Kicia by kochała ten koc z czipsem - durna zaklamana babo, Kici byś w życiu nic nie kupiła. 2 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 285 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kingeczka napisał: W tej cenie Samsungi, ja kupiłam 6 lat temu i oddałam po paru w rodzinę i dalej dobrze działa i nawet baterii nie trzeba było wymieniać, inni w rodzinie też używają, mają dobry serwis jeśli masz ich punkt firmowy w mieście. Co do wyświetlacza nakleić szkło hartowane i pokrowiec który trochę nachodzi na na przód telefonu żeby amortyzować upadki. Dzięki bo waham się między Samsungiem a Realme. Samsung ma też ten plus, że jest kompatybilny z Windows a inne marki jakie miałam ... komputer nie widzi plików 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1646 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Dobra _Dusza napisał: To się nazywa łeb do biznesu, umiejętność robienia hajsu na innych. Raczej brak zasad moralnych, bardzo częste u osób niedojrzałych emocjonalnie. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 285 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kingeczka napisał: Teraz piżamki i stylizacje podobne do siebie - na pierdzioche. W Biedronce od czwartku za 39.99zł ma być piżamka/kombinezon. Koala lub w serco-panterkę. A z jej bebzonem koala będzie sztos idealne pod kurtkę na spacer z psami. I do tego te czarne klapki z Zary 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 872 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, Sowa z Mazur napisał: Dzięki bo waham się między Samsungiem a Realme. Samsung ma też ten plus, że jest kompatybilny z Windows a inne marki jakie miałam ... komputer nie widzi plików Realme też mogą być całkiem fajne ale Samsung będzie bardziej niezawodny a jak coś się stanie to łatwiej będzie naprawić bo są punkty serwisów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 872 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, Mi a napisał: Raczej brak zasad moralnych, bardzo częste u osób niedojrzałych emocjonalnie. U niej sie bardzo to pogłębia kiedyś coś tam pokazywała a teraz przemowy cały czas gdzie jest naginanie, zakłamywanie, przeinaczanie, przekręcanie, podmienianie i zmienianie faktów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 285 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kingeczka napisał: Realme też mogą być całkiem fajne ale Samsung będzie bardziej niezawodny a jak coś się stanie to łatwiej będzie naprawić bo są punkty serwisów. Larwy to zawsze dobrze doradzą. Nie to co zakolak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 23 Napisano 4 godziny temu Mnie to nie warto nawet o pogodę pytać. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 23 Napisano 3 godziny temu Jak mie dasz dwie dychy i wyślesz po browary, to wrócę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 23 Napisano 3 godziny temu Z okazji wyborów w USA, Truman przywdział okolicznościową czapeczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 23 Napisano 3 godziny temu 46 minut temu, Sowa z Mazur napisał: Larwy to zawsze dobrze doradzą. Nie to co zakolak. Słuchaj ja Ci radzę najtańszy możliwy model tego Samsunga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 23 Napisano 3 godziny temu Wyklęty powstań ludu ziemi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 23 Napisano 3 godziny temu Dwa razy obiecać to jak raz dać. A to, czego nie spełniłem, mogę obiecać drugi raz przy następnych wyborach. Ruda główka pracuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 23 Napisano 3 godziny temu Lewactwo to humanoidalna forma nowotworu, co doskonale widać na przykładzie wszystkich miejsc, gdzie ta banda dorwała się do władzy. W błyskawicznym tempie są w stanie złoto zamienić w kał. Nie bez powodu im bardziej "postępowy" stan, tym gorzej z bezpieczeństwem, a takie San Francisco czyli najbardziej "progresywne" z progresywnych miast w najbardziej "postępowym" stanie, to już nora narkomanów, czubków i innej patologii, gdzie ludzie z rezygnacji nie zamykają samochodów, byleby nie tłukli im szyb. Zupełnie bezradni przeciwko kryminalistom, bo "BLM" i policja boi się w ogóle ruszyć do negatywów i innego rasowego śmiecia, nie ważne czego by nie robili. Niedawno jakiś negr ogłaszał w SF, że odda fentanyl za seks pod przedszkolem i przed DWA TYGODNIE policja poprzestawała na pouczeniach. Takie są realia "postępu" wg lewusów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach