Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dobra _Dusza

Rozwaliłam aparat, ale mam bardziej zielone oczy

Polecane posty

Lewactwo to humanoidalna forma nowotworu, co doskonale widać na przykładzie wszystkich miejsc, gdzie ta banda dorwała się do władzy. W błyskawicznym tempie są w stanie złoto zamienić w kał. Nie bez powodu im bardziej "postępowy" stan, tym gorzej z bezpieczeństwem, a takie San Francisco czyli najbardziej "progresywne" z progresywnych miast w najbardziej "postępowym" stanie, to już nora narkomanów, czubków i innej patologii, gdzie ludzie z rezygnacji nie zamykają samochodów, byleby nie tłukli im szyb. Zupełnie bezradni przeciwko kryminalistom, bo "BLM" i policja boi się w ogóle ruszyć do negatywów i innego rasowego śmiecia, nie ważne czego by nie robili. Niedawno jakiś negr ogłaszał w SF, że odda fentanyl za seks pod przedszkolem i przed DWA TYGODNIE policja poprzestawała na pouczeniach. Takie są realia "postępu" wg lewusów.

Przed chwilą, Anna Milska napisał:

Mnie to nie warto nawet o pogodę pytać.

Wolimy o opinie 😀 od pogody mamy Panią Sromotnikową z Łodzy 😂 ostatnio nawet informuje o korkach 😅

5 godzin temu, Sowa z Mazur napisał:

Wolimy o opinie 😀 od pogody mamy Panią Sromotnikową z Łodzy 😂 ostatnio nawet informuje o korkach 😅

Rękami blondyny zlikwidowałem przymus samodzielnej pracy ucznia w domu po to, zebyśta wszystkie były takim planktonem.

Zaskakujące. Ludzie nie chcą aborcji w 9 miesiącu, operacji zmiany płci dzieci bez zgody rodziców, wpuszczania nielegalnych imigrantów bez ograniczeń oraz mężczyzn w kobiecych sportach. Kogo to dziwi????

3 godziny temu, Anna Milska napisał:

Rękami blondyny zlikwidowałem przymus samodzielnej pracy ucznia w domu po to, zebyśta wszystkie były takim planktonem.

W szkołach montessori nie ma zadań domowych zanim to było "modne".

55 minut temu, Anna Milska napisał:

Zaskakujące. Ludzie nie chcą aborcji w 9 miesiącu, operacji zmiany płci dzieci bez zgody rodziców, wpuszczania nielegalnych imigrantów bez ograniczeń oraz mężczyzn w kobiecych sportach. Kogo to dziwi????

Tylko tych, którzy by to chcieli.

• Like 1

Ja też zaczynam myśleć że dama ma kupione wyświetlenia. Ostatniego vloga już nawet nie dałam rady włączyć. Ani lajwa.

• Like 1

15 godzin temu, Kafej napisał:

Mnie śmieszy, jak ona nagrywa współprace. To taka januszowa stara szkoła marketingu „oo wow, niesamowite, zawsze takie chciałam, nigdy nie miałam lepszego, ojej, to ma tutaj takie ooo suuper, wiece, ja często tego potrzebuje jak robię to i tamto”, jakieś historie z kosmosu. Nagle okazuje się, że całe życie czekała na ten gadżet.

Zamiast po prostu powiedzieć, o fajnie pomyślane, zamówiłam bo wydaje mi się przydatny, może użyję do tego i tego, przyda się do czegoś tam, wydaje się niezłe. A to jakas sztuczna ekscytacja, ileż to zastosowań nagle! Ile potrzeb i aktywności!
No chyba, że tak ma w briefie. 

Do tego to przy tej sztucznej ekscytacji niczym sztuczny orgazm uwielbiam to jej jąkanie sie i ucinanie slow w połowie plus rozdziaw jakby ziewala.

Edytowano przez Szara mysz

14 godzin temu, Dobra _Dusza napisał:

Bierze, co dają za darmo. Jakby dawali diory to by brała diory.

Owszem,ale z przytykiem i zaznaczeniem iz ona chinskiego badziewia reklamowac nie będzie bo ich na jej "reklamę" nie stac.

1 godzinę temu, Kingeczka napisał:

Ja też zaczynam myśleć że dama ma kupione wyświetlenia. Ostatniego vloga już nawet nie dałam rady włączyć. Ani lajwa.

Ja tez już odpadam ostatnio, a z jej yt i SM dalej jestem na Warmii jeszcze 😅 

• Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się