Paweł Polko 19 Napisano 7 godzin temu Ja zamierzam przez dwa dni ciągle pić ale będzie zabawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 129 Napisano 7 godzin temu Ja zamierzam pić kefir i moczyć stopy w soli rumiankowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweł Polko 19 Napisano 7 godzin temu To cos daje? Ta sól, bo kefir tez lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Projekt skorpion huh 3 Napisano 7 godzin temu Ja zamierzam dzwonić do elci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 547 Napisano 7 godzin temu Wyspać się, może książkę przeczytać. Jakiś film obejrzeć. Może dwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 196 Napisano 6 godzin temu Paweł, zrezygnuj z alkoholu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1961 Napisano 6 godzin temu Jak koleżanka wyżej... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 212 Napisano 6 godzin temu zamierzam nie spędzać go z wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 6 godzin temu szczanie na polakow, wychwalanie bbc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 655 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: zamierzam nie spędzać go z wami ;(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1961 Napisano 6 godzin temu Ten film polecam, smutny i wciągający... niektórzy w komentarzach marudzili, że za starą aktorkę wybrali, ale o to właśnie chodziło : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 655 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Projekt skorpion huh napisał: Ja zamierzam dzwonić do elci W jaki sposób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 212 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: ;(( Elcia będziesz żałować ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, kris888 napisał: Paweł, zrezygnuj z alkoholu. po co niech chla. wolność niech sma o sobie decyduje. tak masz klauna do wysmiewania i popychania, a jesli sie ogarnie to tylko konkurencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 655 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: Elcia będziesz żałować ? Dlaczego odrazu żałować? Smutno będzie bez Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Smutno będzie bez Ciebie. bedziesz miala czas na bbc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 82 Napisano 6 godzin temu 31 minut temu, Paweł Polko napisał: Ja zamierzam przez dwa dni ciągle pić ale będzie zabawa Ambitnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 655 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, polak = śmieć napisał: bedziesz miala czas na bbc Jadę na wieś, tam na szczęście nie ma bbc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jadę na wieś, tam na szczęście nie ma bbc. moze bbc tez pojedzie za toba nigdy nei wiesz, romantyczna wspolna jesien an wsi z bbc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 212 Napisano 6 godzin temu 32 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Dlaczego odrazu żałować? Smutno będzie bez Ciebie. a ja może będę żałował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 655 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: a ja może będę żałował W jakim sensie żałował? Że nie będzie Cię na kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweł Polko 19 Napisano 6 godzin temu 32 minuty temu, malowany napisał: Ambitnie przynajmniej szcześliwie. a niby co innego można robić czego nie moglbym zrobić w tygodniu? bo w tygodniu pic nie mozna (taka mam zasade) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 212 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: W jakim sensie żałował? Że nie będzie Cię na kafe? nie tego co zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 212 Napisano 6 godzin temu albo nie zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Paweł Polko napisał: (taka mam zasade) nie, po prostu jestes slaby. prawdziwy mezczyzna tankuje coedzien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 212 Napisano 6 godzin temu albo czego innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 655 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: nie tego co zrobię Domyśliłam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 212 Napisano 6 godzin temu jest 66% szans że będę żałował i 33 że nie będę żałował to chyba warto xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 82 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Paweł Polko napisał: przynajmniej szcześliwie. a niby co innego można robić czego nie moglbym zrobić w tygodniu? bo w tygodniu pic nie mozna (taka mam zasade) Jeśli picie daję ci szczęście, to nie mam pytań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 655 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: jest 66% szans że będę żałował i 33 że nie będę żałował to chyba warto xD Za dużo rozkminiasz, weź wyluzuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach