Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Trevor Berbick

Czy kobiety lubią umięśnionych facetów planuję zapisać się na siłownię

Polecane posty

moj charakter niestety do duupy, bo wiele dziewczyn lecialo na moj wyglad ale juz z charakteru wszystkie spieerdalaly niestety, mam pecha

19 minut temu, aaaaaaaaa napisał:

Mnie sie mansztain podoba kiedys chudy teraz tatusiowaty ale wciąż najpiękniejszy

A kto to jest??

17 minut temu, Żaba Monìka napisał:

W ogole tacy napakowani kojarza sie z impotencja i zaburzeniami hormonalnymi. Wiec jak to ma byc sexy? 

W takim razie jak to jest że ci napakowani mają zawsze najlepsze laski z wyglądu ? wystarczy spojrzeć na Instagrama, każdy taki koks co startuje w zawodach ma super laskę

42 minuty temu, Pokraka napisał:

Ja wiem, mi się nie podoba przede wszystkim wygląd ich w dniu zawodów, ten stopień odtłuszczenia i odwodnienia. Fajnie wyglądają takie zdrowe sylwetki.

Dla mnie to fuj, ble (kulturyści na dzien zawodów), ale lezak przed banem zalinkował tu coś gorszego, dosłownie jakiegoś mutanta jak po eksperymentach wojskowych, jeszcze występował w jakiejś masce seryjnego mordercy, no nazwać zwierzęciem to obraża zwierząt. Żeby coś takiego z siebie zrobić, to trzeba nie mieć w ogóle mózgu. Plus dodać do tego konsekwencje zdrowotne seksualne, jak mówi Żaba - jak szprycowanke się może być seksowne. 

1 minutę temu, Trevor Berbick napisał:

W takim razie jak to jest że ci napakowani mają zawsze najlepsze laski z wyglądu ? wystarczy spojrzeć na Instagrama, każdy taki koks co startuje w zawodach ma super laskę

Moze super laskom sie to podoba, ja jestem stara baba po 40.

2 minuty temu, Trevor Berbick napisał:

Każdy wysportowany sportem, zamiast koksem, też ma super laskę, różnica taka, że te pierwsze ce.chu.je brak pofałdowania mózgu, a te drugie niekoniecznie. 

Edytowano przez selkie

3 minuty temu, Trevor Berbick napisał:

Jakie najlepsze? Jakieś słabe karyny z tona szpachli 

3 minuty temu, selkie napisał:

- jak szprycowanke się może być seksowne. 

No właśnie też mnie to dziwi jednak rzeczywistość nie kłamie zawsze Tacy goście co startują w zawodach mają super laski z wyglądu A wiadomo że każdy Kto startuje w zawodach nawet amatorsko to bierze naprawdę duże dawki Uwierzcie mi na słowo

Przed chwilą, Trevor Berbick napisał:

No właśnie też mnie to dziwi jednak rzeczywistość nie kłamie zawsze Tacy goście co startują w zawodach mają super laski z wyglądu A wiadomo że każdy Kto startuje w zawodach nawet amatorsko to bierze naprawdę duże dawki Uwierzcie mi na słowo

Nie wiem, co uważasz za super laskę. Super laska też może być (nie musi) pustakiem bez mózgu i gustu, ludzie dobierają się też poziomami mentalnymi, dlatego nie wiem, co ma mnie tu dziwić. 

1 minutę temu, selkie napisał:

Nie wiem, co uważasz za super laskę. Super laska też może być (nie musi) pustakiem bez mózgu i gustu, ludzie dobierają się też poziomami mentalnymi, dlatego nie wiem, co ma mnie tu dziwić. 

Super laski Oczywiście mam na myśli sam wygląd aczkolwiek często te laski to też są jakimiś trenerkami personalnymi więc zakładam że jakimiś pustakami nie mogą być bo dzisiejsze trener personalny Musi się znać na anatomii ciała na diecie na suplementacji oraz na treningu to taki trochę niższej rangi lekarz jakby nie było

6 minut temu, selkie napisał:

Dla mnie to fuj, ble (kulturyści na dzien zawodów), ale lezak przed banem zalinkował tu coś gorszego, dosłownie jakiegoś mutanta jak po eksperymentach wojskowych, jeszcze występował w jakiejś masce seryjnego mordercy, no nazwać zwierzęciem to obraża zwierząt. Żeby coś takiego z siebie zrobić, to trzeba nie mieć w ogóle mózgu. Plus dodać do tego konsekwencje zdrowotne seksualne, jak mówi Żaba - jak szprycowanke się może być seksowne. 

Nie patrzyłam nawet na to co wstawia leżak. 

Nawet zawodnicy nie wyglądają cały czas tak jak w dzień zawodów. To nie wykonalne. Znam też zawodniczkę bikini fitness i na codzień jak przyjeżdża po dziecko do szkoły to też nie wygląda tak jak na zawodach 😁 Zdrowy rozsądek potrzebny jest wszędzie, nie każdy kto trenuje jest idi/otą biorącym sterydy. 😜

3 minuty temu, Trevor Berbick napisał:

Super laski Oczywiście mam na myśli sam wygląd aczkolwiek często te laski to też są jakimiś trenerkami personalnymi więc zakładam że jakimiś pustakami nie mogą być bo dzisiejsze trener personalny Musi się znać na anatomii ciała na diecie na suplementacji oraz na treningu to taki trochę niższej rangi lekarz jakby nie było

Można być inteligentnym i głupim jednocześnie 😉

3 minuty temu, Pokraka napisał:

Nawet zawodnicy nie wyglądają cały czas tak jak w dzień zawodów. To nie wykonalne. Znam też zawodniczkę bikini fitness i na codzień jak przyjeżdża po dziecko do szkoły to też nie wygląda tak jak na zawodach 😁 Zdrowy rozsądek potrzebny jest wszędzie, nie każdy kto trenuje jest idi/otą biorącym sterydy. 😜

Tak, to wiem. Nawet to chciałam napisać, ale mnie ubiegłaś. Że oni sie żyłują, ale przed zawodami, inaczej mogliby nawet umrzeć. 

A leżak wstawiał potwora, który będzie ruiną posterydową, jako przykład kogoś, z kim każda marzy, żeby się "pokazać na mieście" 😄

Edytowano przez selkie

5 minut temu, Pokraka napisał:

Chyba zalezy tez od katergorii, bo moja lokatorka jest trenerka i jezdzi na takie zawody i wyglada na codzien zupelnie normalnie, kobieco, a pracowalam z taka wielka kulturystka i ludzie mysleli, ze to trans.

1 minutę temu, selkie napisał:

Tak, to wiem. Nawet to chciałam napisać, ale mnie ubiegłaś. Że oni sie żyłują, ale przed zawodami, inaczej mogliby nawet umrzeć. 

A leżak wstawiał potwora, który będzie ruiną posterydową, jako przykład kogoś, z kim każda marzy, żeby się "pokazać na mieście" 😄

Po za tym często są to ludzie pozytywni i z mega dystansem do siebie. Po dniu na budowie to nikomu sie nie chce chodzić 😜

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Chyba zalezy tez od katergorii, bo moja lokatorka jest trenerka i jezdzi na takie zawody i wyglada na codzien zupelnie normalnie, kobieco, a pracowalam z taka wielka kulturystka i ludzie mysleli, ze to trans.

Dlatego podałam kategorie bikini fitness to "najmniejsze" 😜

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Dlatego podałam kategorie bikini fitness to "najmniejsze" 😜

Aha, nie wiedzialam, ze to jest to "najmniejsze", nie znam sie na tych kategoriach. Moja lokatorka nawet wygrala jakis miedzynarodowy konkurs, przyslala mi zdjecie, ale czy tutajsi panowie nazwaliby ja superlaska, chyba nie, bo ubiera sie zupelnie normalnie i wyglada dosyc skromnie.

31 minut temu, Trevor Berbick napisał:

najlepszą z wyglądu laskę mam ja xd

1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

najlepszą z wyglądu laskę mam ja xd

Jak wyglada Twoja luba?

9 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Aha, nie wiedzialam, ze to jest to "najmniejsze", nie znam sie na tych kategoriach. Moja lokatorka nawet wygrala jakis miedzynarodowy konkurs, przyslala mi zdjecie, ale czy tutajsi panowie nazwaliby ja superlaska, chyba nie, bo ubiera sie zupelnie normalnie i wyglada dosyc skromnie.

Tylko wiesz, że preferencje tutejszych panów świadczą dokładnie o niczym 😜

Moj luby wyglada tak: wysoki, szerokie ramiona, ciemne blond wlosy, ruda broda z siwymi pasmami gdzie niegdzie, jasne oczy szare a w sloncu niebieskie, maly nos i uszy, przyjemnie wygladajaca twarz, dlugie umiesnione nogi. Fajnie wyglada w dzinsach i w czarnej koszulce z podwinietymi rekawkami, ogolne wrazenie sprawia pozytywne i przystojne moim zdaniem. Moge byc nieobiektywna.

• Like 1

Przed chwilą, Pokraka napisał:

Tylko wiesz, że preferencje tutejszych panów świadczą dokładnie o niczym 😜

Ich preferencje wyobrazam sobie jako zupelnie bezgustowne szczerze mowiac, az mnie czasem potrafia pozytywnie zaskoczyc.

7 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Jak wyglada Twoja luba?

To może chodzić o inną laskę... 😴

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Ich preferencje wyobrazam sobie jako zupelnie bezgustowne szczerze mowiac, az mnie czasem potrafia pozytywnie zaskoczyc.

No proszę 😁

19 minut temu, Pokraka napisał:

Po za tym często są to ludzie pozytywni i z mega dystansem do siebie. Po dniu na budowie to nikomu sie nie chce chodzić 😜

Wierzę na slowo, nie znam akurat środowiska kulturystów 😉 Natomiast uprawianie sportu, żeby się napinać ładnie i mierzyć obwody, to nie moja bajka motywacyjna u faceta, ale grunt, żeby każdy miał swoją właśnie 😉

4 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Moj luby wyglada tak: wysoki, szerokie ramiona, ciemne blond wlosy, ruda broda z siwymi pasmami gdzie niegdzie, jasne oczy szare a w sloncu niebieskie, maly nos i uszy, przyjemnie wygladajaca twarz, dlugie umiesnione nogi. Fajnie wyglada w dzinsach i w czarnej koszulce z podwinietymi rekawkami, ogolne wrazenie sprawia pozytywne i przystojne moim zdaniem. Moge byc nieobiektywna.

Nawet powinnaś być niebiektywna 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się