Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Trevor Berbick

Czy kobiety lubią umięśnionych facetów planuję zapisać się na siłownię

Polecane posty

7 minut temu, marawstala napisał:

Jak pracowałam w szkole (taki epizod) to przez cały czas miałam w głowie "za jakie grzechy ja tutaj jestem" serio podziwiam tych którzy dają radę... kiedyś siostra opowiada mi, że jakieś dziecko w przedszkolu jak pies wgryzlo się nauczycielce w rękę i ciężko go było od niej odczepić... jakieś takie nabuzowane i mega głośne mamy to młode pokolenie.

BEZSTRESOWE WYCHOWANIE ZBIERA SWOJE ŻNIWO

9 minut temu, marawstala napisał:

Jak pracowałam w szkole (taki epizod) to przez cały czas miałam w głowie "za jakie grzechy ja tutaj jestem" serio podziwiam tych którzy dają radę... kiedyś siostra opowiada mi, że jakieś dziecko w przedszkolu jak pies wgryzlo się nauczycielce w rękę i ciężko go było od niej odczepić... jakieś takie nabuzowane i mega głośne mamy to młode pokolenie.

trzeba bylo zaczac dusic to dziecko to by puscilo a nie odrywac 😄 a pozniej wgryzc sie w reke rodzicowi 😄

pewnie powiedzial ze nic sie nie stalo bo dziecko ma adhd i to normalne ze gryzie trzeba sie przyzwyczaic :D

3 minuty temu, MOCNY STULEJ napisał:

PRAWIE WSZYSTKIE GOOWNIAKI TZW. LUDZI NA POZIOMIE (POLITYKÓW, DZIENNIKARZY, AKTORÓW, LEKARZY, PROKURATORÓW, DYREKTORÓW, PREZESÓW ITD.)  CHADZAJĄ DO PRYWATNYCH SZKOŁEK

bzdura

mialem w podstawowce dzieci kilku lekarzy i chodzili do normalnej szkoly jedyne dziecko ktore mialo isc do prywatnej to bylo dziecko wlascicieli kwaiciarni w latach 90tych modne byly prywatne szkoly podstawowe taki powiem luksusu na poczatku kapitalizmu, moja ciotka tam uczyla i te dzieci to nie byly zadne orly raczej rozpieszzone niz zdolne

szkoly srednia to zwykle lepsze sa te panstwowe wiec dzieci ogarnietych rodzicow ida do dobrych szkol nie do prywtanych ze studiami analogicznie na prywtane ida matoly

Edytowano przez libedowsky

6 minut temu, MOCNY STULEJ napisał:

teraz ti sie autyzm nazywa jak dziecko zachowuje sie jak zwierze 😄

3 minuty temu, MOCNY STULEJ napisał:

Teksty które stale się przewijają to "taki już jest" "nie wiem kiedy z tego wyrośnie" "nie mam już do niego siły" pokiwanie głową a dzieci i tak robią co chcą... 

3 minuty temu, libedowsky napisał:

trzeba bylo zaczac dusic to dziecko to by puscilo a nie odrywac 😄 a pozniej wgryzc sie w reke rodzicowi 😄

pewnie powiedzial ze nic sie nie stalo bo dziecko ma adhd i to normalne ze gryzie trzeba sie przyzwyczaic :D

Tylko ze słyszenia znam tę historię, ale z tego co się orientuję... mają tam ciekawie. : )

8 minut temu, libedowsky napisał:

bzdura

PRAWDA, OCZYWIŚCIE MÓWIĘ O TYCH ZAMOŻNIEJSZYCH PRZYPADKACH  - TACY NIE POSYŁAJĄ DZIECI DO ZWYKŁYCH SZKÓŁ

NO MOŻE JEDYNIE Z LEKARZAMI I PREZESAMI BYWA RÓŻNIE, BO TU JEST SPORY PRZEKRÓJ

PRAKTYCZNIE ŻADEN POLITYK CZY PROKURATOR NIE DA DZIECKA DO PUBLICZNEJ. AKTOR/CELEBRYTA TEŻ NIE.

Edytowano przez MOCNY STULEJ

A DZIECI PROKURATORÓW TO SĄ NAJGORSZE GNOJE JAKICH SPOTKAŁEM W ŻYCIU

SKRAJNIE NARCYSTYCZNE BANANKI, CZUJĄCE SIĘ TOTALNIE BEZKARNIE "MI WOLNO WSZYSTKO" "STARY MNIE ZE WSZYSTKIEGO WYCIĄGNIE"

11 godzin temu, parabatai napisał:

Uważaj bo zaraz Ciebie przesadzę 😜

A gdzie mnie będziesz przesadzać? Stary h drzew się nie rusza😝😅

19 godzin temu, Trevor Berbick napisał:

Chciałbym poprawić muskulaturę i zapisać się na siłownię Czy kobiety lubią umięśnionych facetów Czy liczy się dla nich tylko wzrost na który nie mamy wpływu

wolą badboja, zapisz sie do mafii albo cos..

9 godzin temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Cala ulotka była o arabskiej księżniczce która ryj musiała chować ale uzdrowiły ja cudowne tabletki.

Tak? A to nawet nie pamiętam, ale one mialy opinie takich na trądzik, w ogole byly kontrowersyjne, bo dużo osob chyba mialo skutki uboczne typu tycie ale mi nic nie bylo.

9 godzin temu, Caryca z czubrycą napisał:

A nie masz migreny właśnie przez anty? Moja mama miała plaster htz po operacji i o mało nie wykitowała na głowę. Po odklejeniu jeszcze 3 miesiące miała migrenę.

Niestety nie, bo migrenę mam z tabletkami czy bez, u nas to rodzinne niestety. Ale raczej mam hormonalną, bo zwykle przed okresem, probowalam tez roznych tabletek anty czy pomoga na migrenę, ale niestety nic nie pomoglo. Muszę brać sumatriptan gdy mam atak.

Zaśmiałam się w kilku momentach, na przykład o tej księżniczce właśnie (że co?) 😄

No i oczywiście mundrosci betona z czasów, jak sam był dzieckiem, zatrzymany w czasie i glupocie 😉 Do szkół prywatnych chodzi patola, aha 😂 Rzeczywiście jeśli chodzi o szkolnictwo wyższe, tylko państwowe uczelnie akurat w Polsce cokolwiek gwarantują, ale podstawówki? Lwia część dzieci chodzi do prywatnych, bo mają lepsze warunki i bogatszą ofertę dla malców. Środowisko tych wszystkich mamusiek itp, z kasą, to już inna rzecz oraz wymysły tych szkół. Ale teorię, że tam chodzą dzieci z problemami... 😁 Libed i jego zakuty łeb 😉

8 minut temu, selkie napisał:

Zaśmiałam się w kilku momentach, na przykład o tej księżniczce właśnie (że co?) 😄

No i oczywiście mundrosci betona z czasów, jak sam był dzieckiem, zatrzymany w czasie i glupocie 😉 Do szkół prywatnych chodzi patola, aha 😂 Rzeczywiście jeśli chodzi o szkolnictwo wyższe, tylko państwowe uczelnie akurat w Polsce cokolwiek gwarantują, ale podstawówki? Lwia część dzieci chodzi do prywatnych, bo mają lepsze warunki i bogatszą ofertę dla malców. Środowisko tych wszystkich mamusiek itp, z kasą, to już inna rzecz oraz wymysły tych szkół. Ale teorię, że tam chodzą dzieci z problemami... 😁 Libed i jego zakuty łeb 😉

A miałaś piec ciasto.

16 minut temu, selkie napisał:

Trzeba zacząć od tego, że państwowe podstawówki to klasy, w których uczy się po 30 dzieci. W prywatnej szkole połowa z tego na klasę. Poza lekcjami  to nie tylko przepełniona świetlica i szkoła przetrwania, ale miejsce, gdzie dziecko jest aż za bardzo dopilnowane oraz organizacja wielu dodatkowych zajęć 😉

27 minut temu, selkie napisał:

bo mają lepsze warunki i bogatszą ofertę dla malców

A bywa i tak, że nauczyciel uczy nie tego do czego ma uprawnienia, bo właściciel psiembiorca wybłagał, a cała szkoła to burdel organizacyjny 😉

6 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

Jakie?

Szarlotkę albo jabłecznik, teraz już nie wiem 😉

• Haha 2

21 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

Ja dzisiaj szarlotkę 😉

Jak w Święta uroczyste otwieranie słoików?

2 godziny temu, Nemesio Cervantes napisał:

wolą badboja, zapisz sie do mafii albo cos..

A w jaki sposób można się zapisać do mafii

Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał:

Dobrze się czujesz?

A ty? jak tam przeszedł zawał. Tyle słoików szkoda aby zmarnowały. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się