MOCNY STULEJ 2 Napisano 6 godzin temu 30 minut temu, libedowsky napisał: to ze ktos ma pieniedze nie znaczy ze nie jest patologia PRAWIE WSZYSTKIE GOOWNIAKI TZW. LUDZI NA POZIOMIE (POLITYKÓW, DZIENNIKARZY, AKTORÓW, LEKARZY, PROKURATORÓW, DYREKTORÓW, PREZESÓW ITD.) CHADZAJĄ DO PRYWATNYCH SZKOŁEK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNY STULEJ 2 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, marawstala napisał: Jak pracowałam w szkole (taki epizod) to przez cały czas miałam w głowie "za jakie grzechy ja tutaj jestem" serio podziwiam tych którzy dają radę... kiedyś siostra opowiada mi, że jakieś dziecko w przedszkolu jak pies wgryzlo się nauczycielce w rękę i ciężko go było od niej odczepić... jakieś takie nabuzowane i mega głośne mamy to młode pokolenie. BEZSTRESOWE WYCHOWANIE ZBIERA SWOJE ŻNIWO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, marawstala napisał: Jak pracowałam w szkole (taki epizod) to przez cały czas miałam w głowie "za jakie grzechy ja tutaj jestem" serio podziwiam tych którzy dają radę... kiedyś siostra opowiada mi, że jakieś dziecko w przedszkolu jak pies wgryzlo się nauczycielce w rękę i ciężko go było od niej odczepić... jakieś takie nabuzowane i mega głośne mamy to młode pokolenie. trzeba bylo zaczac dusic to dziecko to by puscilo a nie odrywac a pozniej wgryzc sie w reke rodzicowi pewnie powiedzial ze nic sie nie stalo bo dziecko ma adhd i to normalne ze gryzie trzeba sie przyzwyczaic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, MOCNY STULEJ napisał: PRAWIE WSZYSTKIE GOOWNIAKI TZW. LUDZI NA POZIOMIE (POLITYKÓW, DZIENNIKARZY, AKTORÓW, LEKARZY, PROKURATORÓW, DYREKTORÓW, PREZESÓW ITD.) CHADZAJĄ DO PRYWATNYCH SZKOŁEK bzdura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 6 godzin temu (edytowany) mialem w podstawowce dzieci kilku lekarzy i chodzili do normalnej szkoly jedyne dziecko ktore mialo isc do prywatnej to bylo dziecko wlascicieli kwaiciarni w latach 90tych modne byly prywatne szkoly podstawowe taki powiem luksusu na poczatku kapitalizmu, moja ciotka tam uczyla i te dzieci to nie byly zadne orly raczej rozpieszzone niz zdolne szkoly srednia to zwykle lepsze sa te panstwowe wiec dzieci ogarnietych rodzicow ida do dobrych szkol nie do prywtanych ze studiami analogicznie na prywtane ida matoly Edytowano 6 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, MOCNY STULEJ napisał: BEZSTRESOWE WYCHOWANIE ZBIERA SWOJE ŻNIWO teraz ti sie autyzm nazywa jak dziecko zachowuje sie jak zwierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1964 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, MOCNY STULEJ napisał: BEZSTRESOWE WYCHOWANIE ZBIERA SWOJE ŻNIWO Teksty które stale się przewijają to "taki już jest" "nie wiem kiedy z tego wyrośnie" "nie mam już do niego siły" pokiwanie głową a dzieci i tak robią co chcą... 3 minuty temu, libedowsky napisał: trzeba bylo zaczac dusic to dziecko to by puscilo a nie odrywac a pozniej wgryzc sie w reke rodzicowi pewnie powiedzial ze nic sie nie stalo bo dziecko ma adhd i to normalne ze gryzie trzeba sie przyzwyczaic :D Tylko ze słyszenia znam tę historię, ale z tego co się orientuję... mają tam ciekawie. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNY STULEJ 2 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, libedowsky napisał: bzdura PRAWDA, OCZYWIŚCIE MÓWIĘ O TYCH ZAMOŻNIEJSZYCH PRZYPADKACH - TACY NIE POSYŁAJĄ DZIECI DO ZWYKŁYCH SZKÓŁ NO MOŻE JEDYNIE Z LEKARZAMI I PREZESAMI BYWA RÓŻNIE, BO TU JEST SPORY PRZEKRÓJ PRAKTYCZNIE ŻADEN POLITYK CZY PROKURATOR NIE DA DZIECKA DO PUBLICZNEJ. AKTOR/CELEBRYTA TEŻ NIE. Edytowano 6 godzin temu przez MOCNY STULEJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNY STULEJ 2 Napisano 6 godzin temu A DZIECI PROKURATORÓW TO SĄ NAJGORSZE GNOJE JAKICH SPOTKAŁEM W ŻYCIU SKRAJNIE NARCYSTYCZNE BANANKI, CZUJĄCE SIĘ TOTALNIE BEZKARNIE "MI WOLNO WSZYSTKO" "STARY MNIE ZE WSZYSTKIEGO WYCIĄGNIE" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 76 Napisano 51 minut temu 11 godzin temu, parabatai napisał: Uważaj bo zaraz Ciebie przesadzę A gdzie mnie będziesz przesadzać? Stary h drzew się nie rusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trevor Berbick 6 Napisano 12 minut temu Hantle uzywki silka i dz!vki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 178 Napisano 6 minut temu 19 godzin temu, Trevor Berbick napisał: Chciałbym poprawić muskulaturę i zapisać się na siłownię Czy kobiety lubią umięśnionych facetów Czy liczy się dla nich tylko wzrost na który nie mamy wpływu wolą badboja, zapisz sie do mafii albo cos.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach