Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Niedługo zbankrutuje huh

Nadejdzie dzień w którym nie będzie na miche

Polecane posty

nie martw sie, ja chetnie Cie przygarne i nakarmie i dam kase za darmo

kazdy porzadny i dobry czlowiek by tak postapil

Jak chcesz to oddam Ci nawet mieszkanie, albo sprzedam i dam ci 300k zebys mial na rachunki

Ciebie np. bym takiego przygarnal bo taki srun czy praavik albo inny nartycjusz to niech do roboty idzie czy tam klaudiusz xD albo srumboxD

• Haha 1

Bezdomni wcale tak źle nie mają , bo na alkohol zawsze mają i wątpię aby chodzili głodni. Poza tym w takim kraju jak pl, państwo się opiekuje takimi ludźmi jak chcą skorzystać z pomocy. 😄

ale alkohol to nie jest rozwiazanie, bo po alkoholu sie smierdzi a kto wezmie smierdziela do domu, chyba nikt

predzej czy pozniej alkoholik bezdomny umrze na lawce w parku i chooy

I to bardzo szybko nadejdzie. 🙂 Stawiam, że wiosna, najpóźniej lato i elo dziadu. 😉

Niestety państwo lubi wspierać takich nieudaczników, więc nie będziesz musiał rozstawać się z kafeterią by iść do pracy.

nie nadejdzie, bo ja przygarne lezaka do siebie na chate a srunowi i sraudiuszowi wtedy zylka peknie XDD

1 minutę temu, BSDForALL napisał:

nie nadejdzie, bo ja przygarne lezaka do siebie na chate a srunowi i sraudiuszowi wtedy zylka peknie XDD

Będziecie się peklować w kiszke? To nie zazdroszczę xD

• Haha 1

moj wujek jest bogatym developerem i buduje osiedla i mieszkania w calej Polsce, jedno mieszkania dla przyjaciela Lezaka z internetu to nic a jednak tak wiele XD

ja chyba zaraz wychodze z chaty jest dzisiaj jazz klub i granie muzyki na zywo nie wiem czy tam nie wyladuje dzisiaj wieczorem, co bede siedzial tutaj i przegrywal jak srun i sraudiusz XD

a jestem w JUKEJU XD B)

ale fajnie jest miec dwie chaty i to tutaj w tej Anglii ale mam fuksa nie w jednej chacie moge sobie cos zostawic i w drugiej tez jak chce bo mam klucze a jeszcze niedawno bylem bezdomnym menelem z namiotu haha ale ten los bywa czasem nieprzewidywalny XDD kto by pomyslal XDD

17 minut temu, BSDForALL napisał:

Jak chcesz to oddam Ci nawet mieszkanie, albo sprzedam i dam ci 300k zebys mial na rachunki

A skąd ty weźmiesz mieszkanie, Filip? 😄 Poszedł screen do twojej matki na FB, niech wie co planujesz. 😄

• Haha 2

oddam zycie za lezaka, bo on jest fajnym przyjacielem i partnerem do grania na konsoli a inni sa chuujowi

• Haha 1

Przed chwilą, BSDForALL napisał:

oddam zycie za lezaka, bo on jest fajnym przyjacielem i partnerem do grania na konsoli a inni sa chuujowi

To jest jeszcze większa kanalia niż ty. Wbiłby ci nóż w plecy w najmniej oczekiwanym momencie i to dosłownie. 😄

trzeba trzymac sie razem lezak to moj jedyny kolega stad ze srafe, fajny gosc jest bardzo

bardzo lubie lezaka i chetnie oddam mu wszystkie moje pieniadze zeby zyl bo bez lezaka moje zycie straci sens

nie bede patrzyl jak mojemu najlepszemu przyjacielowi i koledze Lezakowi dzieje sie krzywda i laduje na ulicy

Masz za duże depo. Gdybyś miał kilka tysi na koncie to już byś pewnie znalazł pracę i nie martwił się o przyszłość.

lezak to szlachta a szlachta nie pracuje

niech sobie srun, pravik albo sraudiusz pracuja, lezak nie moze pojsc do pracy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się