Trevor Berbick 6 Napisano czwartek o 15:51 Co czułyście i jak do tego podeszłyście jak 1 raz wziełyście krokieta do ust ? ja pamiętam, że to było takie dziwne jak 1 raz lizałem muszle, na pewno podniecające ale takie hm jakby zadaniowe, nie podniecałem się tylko myslalem tylko o tym aby jej bylo dobrze. z czasem oczywiscie stało się to już elementem podniecenia rowniez dla mnie i chetnie taka wygolona pachnaca człowiek polizal, ale my to my, jestem ciekawy co wy czulyscie podczas 1 razu i ewentualnie jak teraz do tego podchodzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1076 Napisano czwartek o 16:00 Szczerze mowiac to nie pamietam, ale raczej bylo to przyjemne uczucie, zwlaszcza jesli towarzyszyl temu dobry barszczyk do popicia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 388 Napisano czwartek o 16:39 Co dziś same kulinarne tematy na forum? Tam dla leniwych, tu o krokietach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 518 Napisano czwartek o 17:14 Krokiety z barszczem zawsze na propsie ale na ostrygi z muszlami jeszcze się nie skusiłem. Może jakbym trafił renomowaną restaurację serwująca owoce morza to co innego. Ogólnie krokiety kojarzą mi się jesienno i świątecznie - jakoś latem nigdy nie jadłem krokietów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 689 Napisano czwartek o 17:40 Najlepsze krokiety robi moja babcia, mniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 757 Napisano czwartek o 17:46 Choć jestem strasznym mięsożercą to krokiety tylko z kapustą i grzybami barszczyk czerwony obowiązkowo i pikantny ma być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy Jesieni 7 Napisano piątek o 12:24 ehm, krokieta? takiego określenia to ja jeszcze nie słyszałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano niedziela o 02:25 Ja się z dwóch aft nabawilem wtedy jak wylizalem chińska punie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano niedziela o 02:27 Dnia 31.10.2024 o 18:40, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Najlepsze krokiety robi moja babcia, mniam. A wzięłas od razu całego do buzi czy tylko kawałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 77 Napisano niedziela o 13:11 Ciekawości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach