Rym Cym + 58 Napisano 7 godzin temu u mnie przed chwilą były... mówię, zgodnie z prawdą z resztą, że nie mam cukierów i nara xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 7 godzin temu Będą łazić od 19. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 0 Napisano 7 godzin temu pytam bo u mnie po domu chodza same murzyny a tez chcialbym miec dzieciaka, ale taka praca, przynajmniej po 2000zl dniowki zbieram za robienie dobrze murzynom XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Rym Cym + napisał: u mnie przed chwilą były... mówię, zgodnie z prawdą z resztą, że nie mam cukierów i nara xD WIDZIAŁY TWOJĄ JAPE I SAME UCIEKŁY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 58 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, RymCymXX napisał: pytam bo u mnie po domu chodza same murzyny a tez chcialbym miec dzieciaka, ale taka praca, przynajmniej po 2000zl dniowki zbieram za robienie dobrze murzynom XD no... raz cię w duupę rypał murzyn za tą starą kurtkę co ci potem menele skroili, a wcześniej dwóch ciapaków za weeda cię waliło na zmianę, aż rano płakałeś na forum, że cię duupa boli... jprdl jaki upadek XD Edytowano 7 godzin temu przez Rym Cym + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 58 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, ZDZICHUUUU napisał: WIDZIAŁY TWOJĄ JAPE I SAME UCIEKŁY ty byś nawet nie otworzył drzwi bo taka peezda jesteś, że nawet listonoszowi nie otwierasz tylko się trzęsiesz ze strachu jak ktoś puka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 516 Napisano 7 godzin temu W mojej okolicy jest tak, ze jak ktoś ma dom przystrojony na Halloween to znaczy, że się w to bawi i można przyjść, a jak nie ma żadnych ozdób to znaczy, że nie bierze w tym udziału. Więc dzieciaki tylko zaglądają do ozdobionych domów i nie ma nieporozumień. Były już całe tabuny dzieciaków, dwa razy dokładałem słodyczy. Transport ratunkowy w drodze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 740 Napisano 7 godzin temu Chodzą, pytałam nawet jakie mają psikusy w repertuarze, bo rolka papieru toaletowego to się zawsze przyda, ale chyba nie przewidziały żadnych psikusów. Jakby co mam cukierki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
croatian 6 Napisano 7 godzin temu Pukają co roku, ale zawsze udaję, że mnie nie ma.https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/e1/64/6179500c3f25b_o_xlarge.jpg xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 58 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: W mojej okolicy jest tak, ze jak ktoś ma dom przystrojony na Halloween to znaczy, że się w to bawi i można przyjść, a jak nie ma żadnych ozdób to znaczy, że nie bierze w tym udziału. o, to by było super... chciałbym tak u mnie. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 198 Napisano 6 godzin temu u mnie nie chyba się nauczyły, że ja halloween nie obchodzę -- ale za to kilka lat temu klamkę wysmarowały musztardą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: u mnie nie chyba się nauczyły, że ja halloween nie obchodzę -- ale za to kilka lat temu klamkę wysmarowały musztardą Ja miałam keczup na ścianie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 198 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Ja miałam keczup na ścianie. nieźle. a tak się zastanawiam, kiedy u nas zaczęła się moda na halloween. bo dzisiaj właśnie robiąc porządki na dysku, trafiłem na zdjęcie z zabawy halloweenowej mojej dawnej klasy gimnazjalnej - 2002 rok. już wtedy to było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 516 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Ja miałam keczup na ścianie. to u mnie jakaś większa cywilizacja Właśnie była ekipa i nie mieli psikusa bo 'po co komu niszczyć posesję' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 516 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: nieźle. a tak się zastanawiam, kiedy u nas zaczęła się moda na halloween. bo dzisiaj właśnie robiąc porządki na dysku, trafiłem na zdjęcie z zabawy halloweenowej mojej dawnej klasy gimnazjalnej - 2002 rok. już wtedy to było. lata '90 to był hype na wszystko co amerykańskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: to u mnie jakaś większa cywilizacja Właśnie była ekipa i nie mieli psikusa bo 'po co komu niszczyć posesję' W tym roku mają być pilnowani więc mam nadzieję że głupich akcji nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 247 Napisano 6 godzin temu nie, cisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1968 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Miały chodzić ale po tym jak niedawno ktoś okradł jeden dom to słyszałam, że w tym roku nie będą... Edytowano 6 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1064 Napisano 6 godzin temu U mnie do mieszkania nie przychodzą, bo mieszkam w bloku o trzeba miec kod, ale widzialam duzo poprzebieranych dzieciakow w drodze z pracy. Jeden mial smieszny wielki kostium donozaura, zabawnie to wyglądalo. Lubię przebierancow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 6 godzin temu 44 minuty temu, croatian napisał: Pukają co roku, ale zawsze udaję, że mnie nie maxD Też tak mam , z księdzem ale z dziedzmi haloweenowymi tez zeby nie bylo nie jestem instytucja charytatywna cukierkowa. Cukierki jak sa w domu to dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 5 godzin temu Chyba poszło jajo w drzwi. Pogratulować rodzicom wesołych pociech. Za rok się zaczaję z wiadrem wody. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 6 Napisano 5 godzin temu Były i dostały mieszankę krakowską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Chyba poszło jajo w drzwi. Pogratulować rodzicom wesołych pociech. Za rok się zaczaję z wiadrem wody. Ty mnie pewnie rozpoznajesz po lęku przed ksiedzami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tymczasowe Konto napisał: Były i dostały mieszankę krakowską Trzeba było mi dać a nie gowniakom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 310 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Rym Cym + napisał: u mnie przed chwilą były... mówię, zgodnie z prawdą z resztą, że nie mam cukierów i nara xD Moje łażą właśnie. Ciekawe ile łupów przyniosą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 126 Napisano 4 godziny temu Nie bo są psy i monitoring w porządnej okolicy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 godziny temu, Rym Cym + napisał: u mnie przed chwilą były... mówię, zgodnie z prawdą z resztą, że nie mam cukierów i nara xD halloween to diabelskie swieto , ja tego nie obchodze .... jutro dopiero obchodze Wszystkich Swietych i Zaduszki Edytowano 4 godziny temu przez Monalisa12, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 126 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Ty mnie pewnie rozpoznajesz po lęku przed ksiedzami Traumę masz jak munek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 555 Napisano 4 godziny temu U mnie do domu nie przylazły (dobrze, bo i tak bym nie wpuściła), za to były w sklepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach