Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mat

Wszedzie bariery

Polecane posty

NIe daje rady. Próbuje znaleźć swoje miejsce ale tu w tym kraju albo za slabą wyplate i za... albo jak cos probuje sie zrobic i ucinają i nie pozwalają, bo sie znajdzie jakis ... ktory nie ma pomyslu na nic i ucina wszystkich bo ma jakies swoje problemy psychiczne. Probowalem juz od maja . Wszedzie sie sytuacja powtarza. nic tylko scinanie.

Gdziekolwiek próbuje sie dogadac, tam odmowa.Gdziekolwiek próbuje znaleźć dobrą prace w zawodzie - odmowa. Pracując nie w zawodzie polegne z wiedzą i nie będe wydajny. Już to przerabiałem. Wróciłem do kraju i za cholere nie mogę się dogadać w swoim terenie. Wszędzie tu jestem widziany jako -czego ja właściwie chce- jak rozmawiam to żle.Żyć sie nie da a zapomnij że ktoś cie zatrudni - to już wogóle bo za mądry, za kompeentny

A jak ograniczasz wydatki by nie zdechnąć za 2,3 miesiace to ci napiszą ze pokrywam swoje potrzeby a tu ledwo czlowiekowi na jedzenie starczy bo sie martwi o wszsytko i ledwo ciągnie a tak ci napiszą - ze zaspokajam swoje potrzeby.

Napisałem swój pomysł który miałem i mam trudności by to dalej ciągnąć i  czuje że się wypaliłem. Chciałem sobie ułatwić pewne obowiązki domowe i doszedłem do pewnego etapu i mam ograniczenia żeby dalej z tym iść. W głowie mam wszystko rozwiązane i nie mam zapału a jak mam poprawiać swoją sytuacje tak jak wszyscy to robią to mi to nie na ręke. Ściągnięto mnie i się męcze.Pogoda totalnie nie sprzyja poprawie samopoczucia a jak jest lato to mnie wyrywa stąd i mam hamulec finansowy.

Trudno cokolwiek doradzić,piszesz zbyt ogólnikowo. Może porywasz się z motyką na słońce? Może jesteś za mało wytrwały i niepewny siebie.Przekorny nie zawsze oznacza mądrzejszy od innych.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się