mat 0 Napisano sobota o 19:38 NIe daje rady. Próbuje znaleźć swoje miejsce ale tu w tym kraju albo za slabą wyplate i za... albo jak cos probuje sie zrobic i ucinają i nie pozwalają, bo sie znajdzie jakis ... ktory nie ma pomyslu na nic i ucina wszystkich bo ma jakies swoje problemy psychiczne. Probowalem juz od maja . Wszedzie sie sytuacja powtarza. nic tylko scinanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
de novo 5 Napisano 23 godziny temu O co chodzi konkretnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mat 0 Napisano 19 godzin temu Gdziekolwiek próbuje sie dogadac, tam odmowa.Gdziekolwiek próbuje znaleźć dobrą prace w zawodzie - odmowa. Pracując nie w zawodzie polegne z wiedzą i nie będe wydajny. Już to przerabiałem. Wróciłem do kraju i za cholere nie mogę się dogadać w swoim terenie. Wszędzie tu jestem widziany jako -czego ja właściwie chce- jak rozmawiam to żle.Żyć sie nie da a zapomnij że ktoś cie zatrudni - to już wogóle bo za mądry, za kompeentny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mat 0 Napisano 19 godzin temu A jak ograniczasz wydatki by nie zdechnąć za 2,3 miesiace to ci napiszą ze pokrywam swoje potrzeby a tu ledwo czlowiekowi na jedzenie starczy bo sie martwi o wszsytko i ledwo ciągnie a tak ci napiszą - ze zaspokajam swoje potrzeby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 48 Napisano 19 godzin temu Ale o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mat 0 Napisano 7 godzin temu Napisałem swój pomysł który miałem i mam trudności by to dalej ciągnąć i czuje że się wypaliłem. Chciałem sobie ułatwić pewne obowiązki domowe i doszedłem do pewnego etapu i mam ograniczenia żeby dalej z tym iść. W głowie mam wszystko rozwiązane i nie mam zapału a jak mam poprawiać swoją sytuacje tak jak wszyscy to robią to mi to nie na ręke. Ściągnięto mnie i się męcze.Pogoda totalnie nie sprzyja poprawie samopoczucia a jak jest lato to mnie wyrywa stąd i mam hamulec finansowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
de novo 5 Napisano 5 godzin temu Trudno cokolwiek doradzić,piszesz zbyt ogólnikowo. Może porywasz się z motyką na słońce? Może jesteś za mało wytrwały i niepewny siebie.Przekorny nie zawsze oznacza mądrzejszy od innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach