Pochwa w pochwie 8 12 Napisano niedziela o 11:31 Jeśli chce listopada przeżyć za 1000 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano niedziela o 11:31 Jest grubo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano niedziela o 11:33 Dwa kredyty splacilem z 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano niedziela o 11:36 Grudzień samych opłat mam na 1600 xd to 2000 na bank Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Better Call Paul 6 Napisano niedziela o 11:37 Może wystarczy na jakąś gównogierke, w którą i tak nigdy nie zagrasz, bo przerasta twoje możliwości intelektualne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano niedziela o 11:43 4 minuty temu, Better Call Paul napisał: Może wystarczy na jakąś gównogierke, w którą i tak nigdy nie zagrasz, bo przerasta twoje możliwości intelektualne? Na jedzenie muszę coś sprzedać żeby zarobić na tytoń mam dwa tygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano niedziela o 11:45 Trzeba tą wodę oszczędności to jest chore 400 zamiast 100 Ile miałbym płyt tak leje jak głupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 70 Napisano niedziela o 11:45 12 minut temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Dwa kredyty splacilem z 3 kredyty po matce, masa spadkowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 70 Napisano niedziela o 11:47 da się tydzień za 200 przeżyć, dwa ultra skromnie pewnie też by dało, licząc same wyżywienie... ale miesiąc? wątpię... jeszcze raz: rzuć palenie, bo to wywalanie kasy w błoto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano niedziela o 12:00 12 minut temu, Rym Cym + napisał: da się tydzień za 200 przeżyć, dwa ultra skromnie pewnie też by dało, licząc same wyżywienie... ale miesiąc? wątpię... jeszcze raz: rzuć palenie, bo to wywalanie kasy w błoto. Miesiąc się da bez fajek na jedzenie wydaje 50 tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano niedziela o 12:01 14 minut temu, Rym Cym + napisał: kredyty po matce, masa spadkowa? Allegro dwa dyski twarde i ds3 usbc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano niedziela o 12:02 14 minut temu, Rym Cym + napisał: jeszcze raz: rzuć palenie, bo to wywalanie kasy w błoto. U trzeba przestać się myc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano niedziela o 12:09 Teraz rozumiem matke musiało być czasem ciężko z kasą że mi dawała kasze gryczana bez sosu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 70 Napisano niedziela o 12:16 (edytowany) dla mnie to jest tak oczywiste że największy problem przy tak limitowanym budżecie to papierochy... kula u nogi i kamień młyński u szyi... po rzuceniu ćmienia ile oszczędzasz kasiory, cena: zacisnąć zęby i wytrzymać, najgorsze będą pierwsze 4-6 dni, potem już coraz lżej a w miesiąc niepalenia już jakikolwiek głód mija... prosta sprawa... w najgorszym razie posiłkujesz się nicorette, ale ile ratujesz kasy i zdrowia.. jprdl, przy takim bieda budżecie nad czym tu jeszcze się zastanawiać. Edytowano niedziela o 12:16 przez Rym Cym + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano niedziela o 12:24 8 minut temu, Rym Cym + napisał: dla mnie to jest tak oczywiste że największy problem przy tak limitowanym budżecie to papierochy... kula u nogi i kamień młyński u szyi... po rzuceniu ćmienia ile oszczędzasz kasiory, cena: zacisnąć zęby i wytrzymać, najgorsze będą pierwsze 4-6 dni, potem już coraz lżej a w miesiąc niepalenia już jakikolwiek głód mija... prosta sprawa... w najgorszym razie posiłkujesz się nicorette, ale ile ratujesz kasy i zdrowia.. jprdl, przy takim bieda budżecie nad czym tu jeszcze się zastanawiać. Próbowałam kiedyś rzucić nie dałem rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 70 Napisano niedziela o 12:25 Przed chwilą, Pochwa w pochwie 8 napisał: Próbowałam kiedyś rzucić nie dałem rady czyli jesteś niewolnikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 53 Napisano niedziela o 12:25 ty masz jakis inny kalendarz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 202 Napisano niedziela o 12:45 (edytowany) wyłącz ten prądożerny 85 cali tv a co do wody, to sprawdź instalację, może nieszczelna spłuczka czy gdzie indziej jakieś wycieki są i nabija ci takie rachunki. Edytowano niedziela o 12:47 przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 141 Napisano niedziela o 12:48 Kup znicz na grób matki, oblechu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 77 Napisano niedziela o 12:57 200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 202 Napisano niedziela o 13:00 57 minut temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: U trzeba przestać się myc nie. trzeba oszczędniej korzystać zakręcać kurek zamiast wanny prysznic no i sprawdzić instalację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach