marawstala 1979 Napisano 7 godzin temu Idę spać, dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 49 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Urmaj napisał: Ani pracy ani dziewczyny ani kolegów nie miałem pod nos. Kiedyś chciałem coś zmieniać ale się bałem i wstydziłem się iść na kasę. Teraz pracy pod dostatkiem i żadna praca nie hańbi tylko trzeba chcieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano 7 godzin temu * tak jak jest tam napisane, działają uzupełniająco... do lekarza i tak warto się udać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 161 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Nie wiadomo bo jak mu jajka się skurczyły to może to jakaś choroba? Ja tam nie wiem nie znam się na jajkach W ogóle jak to brzmi i co to za choroba, bo bardziej problem może tkwić w mózgu. On nie chce wyjść z tej klatki , bo tam ma strefę komfortu i to użalanie się nad sobą, obwinianie rodziców , bo coś kiedyś powiedzieli to jest masochizm jak uzależnienie od onanizmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 161 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Megi_ona napisał: Teraz pracy pod dostatkiem i żadna praca nie hańbi tylko trzeba chcieć. Nie pójdzie bo nic nie potrafi tylko przy krowach chodził. A jak pójdzie gdzieś bez kwalifikacji jakaś budowlanka będą łacha z niego drżeć, bo jest trochę inny . A kortyzol jego nadmiar tak działa, że odbiera siły witalne i powoduje mowę ciała jak u manekina. Nieśmiałość, lękliwość jeszcze dochodzi. Kupa kasy na leczenie nie wiem czy opłacalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 49 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: W ogóle jak to brzmi i co to za choroba, bo bardziej problem może tkwić w mózgu. On nie chce wyjść z tej klatki , bo tam ma strefę komfortu i to użalanie się nad sobą, obwinianie rodziców , bo coś kiedyś powiedzieli to jest masochizm jak uzależnienie od onanizmu. No dziwnie to brzmi te skurczenie no ale ja się nie znam na jajkach mężczyzn haha Fakt ma on problem z rodzicami bo często mówi o matce że co ona powie itp a gość dorosły. Albo mu tak dobrze albo nie potrafi sobie z tym poradzić i wyjść z tej klatki a tak też może być i trzeba tutaj psychiatrę albo kogoś kto mu pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 161 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: No dziwnie to brzmi te skurczenie no ale ja się nie znam na jajkach mężczyzn haha Fakt ma on problem z rodzicami bo często mówi o matce że co ona powie itp a gość dorosły. Albo mu tak dobrze albo nie potrafi sobie z tym poradzić i wyjść z tej klatki a tak też może być i trzeba tutaj psychiatrę albo kogoś kto mu pomoże. Takich ludzi trzeba często siłą zaciągnąć do lekarza, a rodzice starszej daty pewnie dobrze chcieli karmili, do szkół posłali i są rozczarowani, bo jakaś tam farma tych krów czyli biznes można rozkręcić podwaliny są. Tylko trzeba zdrowia do takich rzeczy i rozumu. Kasa leży w oborze, bo na mleku i wołowinie można zarobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 49 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Takich ludzi trzeba często siłą zaciągnąć do lekarza, a rodzice starszej daty pewnie dobrze chcieli karmili, do szkół posłali i są rozczarowani, bo jakaś tam farma tych krów czyli biznes można rozkręcić podwaliny są. Tylko trzeba zdrowia do takich rzeczy i rozumu. Kasa leży w oborze, bo na mleku i wołowinie można zarobić. Sam musi pójść nikt go siłą do lekarza nie zaciągnie bo może gdyby miał żonę to tak. Dobra ja już padam i oczy mi się zamykają. Dobranoc i miłej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 161 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Megi_ona napisał: Sam musi pójść nikt go siłą do lekarza nie zaciągnie bo może gdyby miał żonę to tak. Dobra ja już padam i oczy mi się zamykają. Dobranoc i miłej nocki Jeszcze można zrozumieć gdyby kasy nie miał, bo kasa leży. Wstałem wody się napić i też zwijam sie. Kolorowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano 6 godzin temu 4 godziny temu, kris888 napisał: próbuję to sobie policzyć jak to wychodzi mieszkanie z rodzicami, rodzice zapewne jakiś dochód mają x2 pracujący, zakładam minimalną, więc dochód w sumie x3 -- teraz wydatki na pewno opłaty za mieszkanie, jedzenie, auto itd. trzy pensje w domu i nic nie zostaje? Bo dziwne ja doszedłem do 270tys oszczędności a ojca dochodu nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 74 Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Megi_ona napisał: Ale ty jesteś dorosły i nie musisz już myśleć co powiedzą rodzice. Zacznij żyć swoim życiem. I idź w końcu do lekarza. Do jakiego lekarza. Jajka nie odrosną. Przed chorobą było 100 razy lepiej ale i tak nic nie mogłem zrobić ze sobą bo rodzicom nie zależało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 74 Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Ktoś całkiem obcy napisał: budowlanka będą łacha z niego drżeć, Zawsze się tego bałem i wspólokatorów. A w młodości około 2012 nie było dużo pracy i miałem przepuklinę. 4 godziny temu, Megi_ona napisał: Sam musi pójść nikt go siłą do lekarza nie zaciągnie bo może gdyby miał żonę to tak. Brat zachorował to musiał iść do lekarza bo ma żonę. Razem pojechali i dostał antybiotyk. I on zaraz wszystkim powiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juan Veron 0 Napisano 9 minut temu Facet który nie ma pieniędzy oraz nie ma wyglądu jest skazany na życiową porażkę i przegryw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach