Tajemniczy On 91 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Chyba dobry wieczór chyba że jesteś wampirem Czyli nie można za bardzo dbać o faceta bo się chłopina w rozwoju cofa I w końcu mnie rozgryzłaś Wszystko dobrze mówisz tylko zamiast faceta wstawimy tu kobietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 576 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: I w końcu mnie rozgryzłaś Wszystko dobrze mówisz tylko zamiast faceta wstawimy tu kobietę O której ruszasz na żer? jaka krew dzisiaj w menu, słodka dziewicza czy pełna wyrazista dojrzała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 576 Napisano 16 godzin temu 10 minut temu, Tajemniczy On napisał: I w końcu mnie rozgryzłaś Wszystko dobrze mówisz tylko zamiast faceta wstawimy tu kobietę Kobiety zazwyczaj udają bardziej nieporadne niż są w rzeczywistości, żeby pewne rzeczy faceci za nie zrobili - faceci nie muszą udawać... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 49 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Kobiety zazwyczaj udają bardziej nieporadne niż są w rzeczywistości, żeby pewne rzeczy faceci za nie zrobili - faceci nie muszą udawać... Dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 49 Napisano 16 godzin temu 24 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Dzień dobry Ciężko obliczyć jak ma się kobietę, a ona dba o mężczyznę Ciężko obliczyć bo mężczyzna jego utrzymanie za dużo kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 576 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Ciężko obliczyć bo mężczyzna jego utrzymanie za dużo kosztuje No no, zwłaszcza sprzęty urodowe, inna maszynka do włosów, inna do brody a jeszcze inna do jajek- serio, nie mógłby jedną zacząć od góry i polecieć aż do dołu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 49 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: No no, zwłaszcza sprzęty urodowe, inna maszynka do włosów, inna do brody a jeszcze inna do jajek- serio, nie mógłby jedną zacząć od góry i polecieć aż do dołu? Bo mężczyźni współcześni są bardzo wymagający i jeszcze żel do mycia ciała i pasta do zębów jakby nie mogli zębów żelem umyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano 16 godzin temu Ja raz przeżyłem za 0 dwa miesiące jadłem zapasy groszku i sřalem na zielono Schudlem wtedy z 17kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 0 Napisano 16 godzin temu Oczywiście że się da. Obiad w tanim barze 15 zł i 15 zostaje na kanapki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 0 Napisano 16 godzin temu Człowiek tak naprawdę nie potrzebuje wiele jedzenia do przeżycia. To wygoda i łatwy dostęp do wszystkiego uczyniły z ludzi wygodnickie pieski francuskie. Kto ma być chory i tak będzie choćby jadl prawdziwe eko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano 16 godzin temu 8 minut temu, parabatai napisał: No no, zwłaszcza sprzęty urodowe, inna maszynka do włosów, inna do brody a jeszcze inna do jajek- serio, nie mógłby jedną zacząć od góry i polecieć aż do dołu? Ja używam tej samej tylko zaczynam od dołu dlaczego mam się swoich jajek brzydzic 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 0 Napisano 16 godzin temu 10 minut temu, parabatai napisał: No no, zwłaszcza sprzęty urodowe, inna maszynka do włosów, inna do brody a jeszcze inna do jajek- serio, nie mógłby jedną zacząć od góry i polecieć aż do dołu? Oczywiście że by mógł bo jakie to ma znaczenie? Ano żadne. Może takie ze sie szybciej stepi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 576 Napisano 16 godzin temu 8 minut temu, Megi_ona napisał: Bo mężczyźni współcześni są bardzo wymagający i jeszcze żel do mycia ciała i pasta do zębów jakby nie mogli zębów żelem umyć Z drugiej strony nie ma co narzekać, jakby się mega oszczędny w tej kwestii facet trafił, to byśmy same krocie wydały i na godzinę go w łazience zamknęły zanim byśmy pozwoliły na bliskie spotkanie trzeciego stopnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 49 Napisano 15 godzin temu 7 minut temu, parabatai napisał: Z drugiej strony nie ma co narzekać, jakby się mega oszczędny w tej kwestii facet trafił, to byśmy same krocie wydały i na godzinę go w łazience zamknęły zanim byśmy pozwoliły na bliskie spotkanie trzeciego stopnia Jakby był taki niedomyty to byśmy musiały go do pralki włożyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 576 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Jakby był taki niedomyty to byśmy musiały go do pralki włożyć No nie wiem czy po wirowaniu na 1200 obrotow jeszcze do czegoś by się nadawał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 49 Napisano 15 godzin temu 9 minut temu, parabatai napisał: No nie wiem czy po wirowaniu na 1200 obrotow jeszcze do czegoś by się nadawał Dałby radę tylko trzeba mu pomóc wcelować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 689 Napisano 15 godzin temu 33 minuty temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Ja raz przeżyłem za 0 dwa miesiące jadłem zapasy groszku i sřalem na zielono Schudlem wtedy z 17kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 576 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, Megi_ona napisał: Dałby radę tylko trzeba mu pomóc wcelować Taaa, już se to wyobrażam... kochanie troszkę w prawo... w prawo... No przecież mówię w prawo, a on, no przecież daje w prawo... To czemu czuje Cię po lewej? karuzela mogłaby się nie dać opanować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Po witaminach treca takiej kspsulce zielonej też się sřalo no zielono xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 91 Napisano 7 godzin temu 9 godzin temu, parabatai napisał: Kobiety zazwyczaj udają bardziej nieporadne niż są w rzeczywistości, żeby pewne rzeczy faceci za nie zrobili - faceci nie muszą udawać... Ja nie wiem co tu takiego jest śmiesznego Za to że jesteś niegrzeczna to masz tu kawę bez cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 576 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Tajemniczy On napisał: Ja nie wiem co tu takiego jest śmiesznego Za to że jesteś niegrzeczna to masz tu kawę bez cukru Litości!!! Bez cukru? o poranku? to prawdziwa tortura 🫣 Chyba ze po ciachu do tej kawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, parabatai napisał: Litości!!! Bez cukru? o poranku? to prawdziwa tortura 🫣 Chyba ze po ciachu do tej kawy Dlaczego zmieniłaś zdjęcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 0 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Seven napisał: Dlaczego zmieniłaś zdjęcie? Żebyś miała o co zapytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Żebyś miała o co zapytać. Żeby zagaić. Prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 576 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Seven napisał: Dlaczego zmieniłaś zdjęcie? Bo się tu wygłupialiśmy że niby to moja fota po wizycie u kosmetyczki, na tamtym byłam dość owłosiona i tak zostało bo w sumie w avku i tak kot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 657 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, parabatai napisał: Bo się tu wygłupialiśmy że niby to moja fota po wizycie u kosmetyczki, na tamtym byłam dość owłosiona i tak zostało bo w sumie w avku i tak kot Ja tam akurat lubię owłosione. Wygolone są tak mało apetyczne, że szlag mnie trafia na miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, parabatai napisał: Bo się tu wygłupialiśmy że niby to moja fota po wizycie u kosmetyczki, na tamtym byłam dość owłosiona i tak zostało bo w sumie w avku i tak kot Tajemniczy cię zainspirował? Z daleka wygląda jak piesek sarenka, a to kot egipski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 2 godziny temu Wrócę to sobie takie wrzucę; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 576 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Seven napisał: Tajemniczy cię zainspirował? Z daleka wygląda jak piesek sarenka, a to kot egipski. Nie powiedziałabym że zainspirował bo w tym zakresie akurat inspiracji nie szukałam, a w avku raczej zawsze mam kota, bo mam do nich wyjątkową słabość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano 41 minut temu 57 minut temu, parabatai napisał: Nie powiedziałabym że zainspirował bo w tym zakresie akurat inspiracji nie szukałam, a w avku raczej zawsze mam kota, bo mam do nich wyjątkową słabość. Rozumiem. A powiedz czy zostawiłaś kiedykolwiek kota na dłużej niż 24 godziny samego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach