Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
newbie97

Pierwszy wspólny wyjazd - jak się zachować

Polecane posty

Dobrze, wytopiłam już wystarczająco dużo czasu by mieć motywujące poczucie winy.  😜

Miłego dnia 😊👋

1 godzinę temu, Juan Veron napisał:

Jeszcze się nigdy nawet nie spotkaliście a już planujecie wspólny wyjazd? jako wytrawny gracz na polu spotkań przez internet ,Muszę ci powiedzieć że to bardzo ryzykowne . przede wszystkim czy oboje jesteście pewni swojego wyglądu? widzieliście dużo swoich fotek? Widzieliście się na jakieś kamerce? rozmawialiście głosowo chociaż ?bo Jeżeli planujecie tylko na podstawie dwóch trzech fotek to może wyjść straszny kwas . ja się wiele razy spotykałem z kobietami z internetu i na 10 spotkań dwa razy wyszedł kwas . raz w jedną stronę raz w drugą, w sensie raz mi się kobieta nie spodobała a raz ja jej i nie wyobrażam sobie jakby wyszła taka sytuacja w momencie jak byśmy od razu Gdzieś mieli jechać na wyjazd. jeżeli jesteście pewni swojego wyglądu, No to może się udać aczkolwiek zdecydowanie weź dwa łóżka bo laska może się speszyć jak zobaczy jedno, od razu poczuje że chcesz ją ukłuć A jak wiadomo kobietyz  zasady nie lubią seksu, dopiero udostępniają swoje krocze w momencie kiedy działa u nich jakaś emocja na przykład spodobasz jej się , do tego ona będzie pijana i wtedy może pójdzie .Ale to w przypadku dwóch łóżek Nie szkodzi Po prostu wylądujecie w jednym a tak na końcu to i tak uważam że ten temat to czyste prowo . Brakowało tylko tekstu że zamiast na karimacie to przecież mógłbyś się przespać w wannie 🙂 Ahaa i przede wszystkim bardzo duża różnica wieku, albo ty się  będziesz się czuł jak z mamą albo ona przy tobie jak z synem albo jakimś młodym bratem, też może wyjść z tego powodu duży kwas Spotykałem się kiedyś z mężatką o 14 lat starszą i pamiętam że w miejscach publicznych bardzo dziwnie się czułem bo miałem wrażenie że ludzie na nas patrzą Jakbym szedł z mamą , A jak się z nią zacząłem gdzieś tam lizać dotykać No to reakcja ludzi była bardzo nieprzychylna w sensie te spojrzenia były takie niemiłe

Temat to żadne prowo. Mam czas na lepsze rzeczy, uwierz. Nie jestem tu częstym bywalcem. Ale nie mam zamiaru Tobie udowadniać tego, bo po co? Zakładasz że prowo, a się tyle produkujesz, więc nie rozumiem.

Odpowiadając na Twoje pytanie: nie, nie widzieliśmy się na żywo. Nie, nie rozmawialiśmy przez telefon. Tak, w mojej ocenie to jeszcze wzmacnia uczucie podniecenia całym wyjazdem i ekscytacją, w myśl zasady "kto nie ryzykuje ten nie pije szampana". Widziałem kilka fotek - gdyby mi się nie podobała, to bym nie jechał.

14 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

to trochę głupio bo nie masz pewności że baba jest tym za kogo się podaje

To znaczy? Sugerujesz, że jakiemuś chłopu dla jaj chciałoby się pisać przez 2 tygodnie? 😄  Zejdź na ziemię

1 minutę temu, newbie97 napisał:

To znaczy? Sugerujesz, że jakiemuś chłopu dla jaj chciałoby się pisać przez 2 tygodnie? 😄  Zejdź na ziemię

sugeruję że może podać ci nieprawdziwe dane i szukaj wiatru w polu

Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał:

sugeruję że może podać ci nieprawdziwe dane i szukaj wiatru w polu

Jakie dane? Mam jej FB, numer telefonu. Adres mieszkania ja znam, więc to ja jej podam.

1 godzinę temu, newbie97 napisał:

Temat to żadne prowo. Mam czas na lepsze rzeczy, uwierz. Nie jestem tu częstym bywalcem. Ale nie mam zamiaru Tobie udowadniać tego, bo po co? Zakładasz że prowo, a się tyle produkujesz, więc nie rozumiem.

Odpowiadając na Twoje pytanie: nie, nie widzieliśmy się na żywo. Nie, nie rozmawialiśmy przez telefon. Tak, w mojej ocenie to jeszcze wzmacnia uczucie podniecenia całym wyjazdem i ekscytacją, w myśl zasady "kto nie ryzykuje ten nie pije szampana". Widziałem kilka fotek - gdyby mi się nie podobała, to bym nie jechał.

Serio!?!? nawet z nią nie rozmawiałeś przez telefon żeby usłyszeć jej głos ?? czyli o kamerkę to nawet nie pytam ha ha ha dobre jaja, według mnie na 100% prowo bo nikt nie byłby taki głupi żeby z o 13-letnią babą starszą  w ciemno gdzieś jechać od razu na weekend

2 minuty temu, Juan Veron napisał:

nikt nie byłby taki głupi żeby z o 13-letnią babą starszą  w ciemno gdzieś jechać od razu na weekend

No jasne! Nie wiadomo co taka możne zrobić. Może pobić i zgwałcić albo i co gorsze być gruba 😂

• Haha 1

1 godzinę temu, Chochlik napisał:

No jasne! Nie wiadomo co taka możne zrobić. Może pobić i zgwałcić albo i co gorsze być gruba 😂

No to akurat jest bardzo trafny argument jeżeli oni tak naprawdę nie wiedzą jak wyglądają bo dla mnie zobaczenie dwóch trzech fotek nie odzwierciedla absolutnie człowieka to mogą być dobre jaja Ale tak czy owak jestem na 100% pewny że to jest prowo 🙂

5 minut temu, Juan Veron napisał:

No to akurat jest bardzo trafny argument jeżeli oni tak naprawdę nie wiedzą jak wyglądają bo dla mnie zobaczenie dwóch trzech fotek nie odzwierciedla absolutnie człowieka to mogą być dobre jaja Ale tak czy owak jestem na 100% pewny że to jest prowo 🙂

Wiadomo, zapomniałeś dopisać, że przede wszystkim wiadomo bo kobiety nie lubią seksu, wiec po co maiłaby jakaś jechać z młodym chłopakiem nad morze  😂

15 minut temu, Chochlik napisał:

Wiadomo, zapomniałeś dopisać, że przede wszystkim wiadomo bo kobiety nie lubią seksu, wiec po co maiłaby jakaś jechać z młodym chłopakiem nad morze  😂

Chodząc od tego tematu bo tak jak wspomniałem jestem pewny że to prowo to wy teoretycznie tego typu sytuacji w realnym życiu to nie ma szans żeby przypadli sobie do gustu przez internet sytuację kiedy jest aż 13 lat różnicy to trzeba się poznać w rzeczywistości aby się dotrzeć w realnym życiu taka różnica działa w ten sposób że Kobieta patrzy na niego jak na dziecko z kolei on jak na mamuśkę i o ile młody chłopak chętnie z milfem pójdzie do łóżka i tak w drugą stronę nie jest już to takie oczywiste musiałby gościu być naprawdę atrakcyjny żeby fajny MILF poszedł z dzieciakiem do łóżka

12 minut temu, Juan Veron napisał:

Chodząc od tego tematu bo tak jak wspomniałem jestem pewny że to prowo to wy teoretycznie tego typu sytuacji w realnym życiu to nie ma szans żeby przypadli sobie do gustu przez internet sytuację kiedy jest aż 13 lat różnicy to trzeba się poznać w rzeczywistości aby się dotrzeć w realnym życiu taka różnica działa w ten sposób że Kobieta patrzy na niego jak na dziecko z kolei on jak na mamuśkę i o ile młody chłopak chętnie z milfem pójdzie do łóżka i tak w drugą stronę nie jest już to takie oczywiste musiałby gościu być naprawdę atrakcyjny żeby fajny MILF poszedł z dzieciakiem do łóżka

No nie wiem, 40 lat to już nad grobem stoi i chyba każdy mody jest atrakcyjny  😂 

27 letnich dzieci w życiu nie widziałam, wiec... 😂

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się