malowany 101 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Kupiłem bluzę za 60 zł. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Zaraz turas przywiezie rolo, co se szastam hajsem heh Edytowano 7 godzin temu przez malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 220 Napisano 6 godzin temu kto bogatemu zabroni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu A jeszcze niedawno nie miałem co jeść heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, malowany napisał: Kupiłem bluzę za 60 zł. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Zaraz turas przywiezie rolo, co se szastam hajsem heh No szalejesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu Dam mu tipa 5zl, na 4 piętro będzie wchodził, należy mu się i niech wie, że na biednego nie trafiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No szalejesz. Się żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, malowany napisał: Się żyje No, tak szastać kasą ładnie ładnie. Też musiałam avatar zmienić, ten bardziej pasuje do tego miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 6 godzin temu sralier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu Elcia twój fan? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 6 godzin temu Elcia jest cudowna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: Elcia twój fan? Ja nic nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 314 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, malowany napisał: Elcia twój fan? Raczej psychofan. A ty sie z nami wczoraj nie żegnałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 6 godzin temu (edytowany) ej dobra bo ja jestem w lazience, biore goraca kapiel w solach morskich + plyny do kapieli i mam w lazience niezla saune parowa XD wlasnie xD fajnie pachnie i niezla para w powietrzu haha bede pozniej pa ;* Edytowano 6 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Raczej psychofan. A ty sie z nami wczoraj nie żegnałeś? Odeszedlem, ale wróciłem. Ty mnie nie kojarzysz, więc na pewno nie z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ej dobra bo ja jestem w lazience, biore goraca kapiel w solach morskich + plyny do kapieli i mam w lazience niezla saune parowa XD wlasnie xD fajnie pachnie i niezla para w powietrzu haha bede pozniej pa ;* W bajorze lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 6 godzin temu pewnie ze lepiej ale mam tez glosnik bluetooth marshall embrion ii wiec sobie slucham muzyki w klopie i jest goraco i fajnie xD wzialem sobie wode mineralna, mandarynki zeby sie nawadniac xD fajna mam impreze sam ze soba w klopie XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 6 godzin temu glosno leci muuuza jeee pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 6 godzin temu do bajora ide jutro z rana xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: fajna mam impreze sam ze soba w klopie XD Chyba sobie zrobię taka sama imprezę dziś. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Chyba sobie zrobię taka sama imprezę dziś. xD haha pollecam xD wzialem sobie wode mineralna do picia, mandarynki, muza leci z glosnika glosno, fajnie pachnie, jest goraca i cala laznia paruje XD woda w wannie goraca i piana XD predko z wanny nie wychodze XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: haha pollecam xD wzialem sobie wode mineralna do picia, mandarynki, muza leci z glosnika glosno, fajnie pachnie, jest goraca i cala laznia paruje XD woda w wannie goraca i piana XD predko z wanny nie wychodze XD A gdzie %? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 6 godzin temu slucham sobie hardcore heaven I z telefonu super techniawa i rejwy leca jeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, malowany napisał: A gdzie %? woda jest nie pije %% chcialem sobie zajarac jointa w wannie ale mam tyton w drugiej chacie a nie chcialo m isie isc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 6 godzin temu 41 minut temu, malowany napisał: Kupiłem bluzę za 60 zł. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Zaraz turas przywiezie rolo, co se szastam hajsem heh Ja dokupilem szajsu do malowania razem już za 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Chyba sobie zrobię taka sama imprezę dziś. xD Co? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 314 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, malowany napisał: Odeszedlem, ale wróciłem. Ty mnie nie kojarzysz, więc na pewno nie z tobą Przypomniałeś mi sie, wiec teraz mam cie już na celowniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 101 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Przypomniałeś mi sie, wiec teraz mam cie już na celowniku Spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna.ratownika 26 Napisano 6 godzin temu Kjut aw mm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Problem mam z wykladzina mały pokój a kawalek będzie wielki jak do salonu bo akurat 3,36m na 3,75m i 3m za małe xd Edytowano 6 godzin temu przez Pochwa w pochwie 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 701 Napisano 6 godzin temu 21 minut temu, malowany napisał: A gdzie %? Ten tylko o jednym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach