ZblokowanaGrażynka 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Vlad Srakula napisał: Ciekawe czy 75 c to duża baba bo nvm raz w sklepie wciskali mi d ale było mi niewygodnie A w ogóle to sraka z tym wygladem odwieczna ble lepiej pracować nad łbem Otóż to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Vlad Srakula napisał: Ciekawe czy 75 c to duża baba bo nvm raz w sklepie wciskali mi d ale było mi niewygodnie A w ogóle to sraka z tym wygladem odwieczna ble lepiej pracować nad łbem no ale w zimnej wodzie jest fajnie sobie polezec, ogladajac niebo i sie pomodlic na kolankach, kleczac w wodzie, jara mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 4 godziny temu nie moge byc z dziewczyna, bo marze o Leo Katiuszce, ktora mnie nienawidzi i musze zapomniec o tej osobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, ZblokowanaGrażynka napisał: Nie przebieraj się już więcej szczerbaty praviku robiący loda Kotarbie Karton masz już przygotowany jak matka cię wyrzuci z domu? Ty mnie przygarniesz do swojej meliny pod Poznaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: nie moge byc z dziewczyna, bo marze o Leo Katiuszce, ktora mnie nienawidzi i musze zapomniec o tej osobie Ona jest moja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 4 godziny temu dla mnie nie zyje juz ta osoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mloda mama napisał: Ty mnie przygarniesz do swojej meliny pod Poznaniem Daj spokój Pravik z tym hejtem i bólem dopy, bo twój adres jest tu dostępny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 4 godziny temu nie wiem czemu nie moge sie czyms zajac, tylko tutaj znowu jestem zamowilem sobie przedwczoraj konsole do grania na pre-order i czekam jak mi przyjdzie, o taka: https://www.goretroid.com/collections/frontpage/products/retroid-pocket-5-handheld zaplacilem 303 dolary, w sumie wyszlo jakos 235 funty przesylka ze stanow az 40 dolarow XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 4 godziny temu kolor 16bit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 4 godziny temu moge na nim grac w gry z androida albo emulowac gierki z ps1, ps2, gamecube, nintendo, gameboy, wii i jakies old school konsole z lat 80,90, do tego dual bootowac z linuxem na karcie XD czekam jak mi przyjdzie, fajnie sie bedzie gralo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 4 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, ZblokowanaGrażynka napisał: Daj spokój Pravik z tym hejtem i bólem dopy, bo twój adres jest tu dostępny Nikogo nie hejtuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 73 Napisano 4 godziny temu (edytowany) fajny retro look moj siostrzeniec ma mini pinballa i gierki i w ogole ale woli grac w piłke i majsterkowac i bawic sie klockami Edytowano 4 godziny temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 4 godziny temu klaudiusz tez juz chyba rest in peace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Vlad Srakula napisał: fajny retro look moj siostrzeniec ma mini pinballa i gierki i w ogole ale woli grac w piłke i majsterkowac no ogladalem filmiki na youtube jak gry na nim dzialaja, i kolory + plynnosc jak dla mnie rozpier... bo tam niezly procesor jest snapdragon 865 do tego 128GB pamieci i moge sobie kupic karte sd 1 terabajt, to bede mogl sobie grac w pelno gierek na rozne konsole albo android do tego wgrac sobie linuxa na karcie sd i miec tam system operacyjny xD zamowilem sobie dock, ze moge podpiac i laduje baterie i kabel hdmi podlaczyc i 4 wejscia usb do myszki i klawiatury i sobie jak z kompa korzystac, a tam niezly procek jest z architektury arm, chlodzenie tez, i na pewno duzo pradu nie pobiera, bo to male mobilne urzadzenie, a do tego sobie grac na nim jak na konsoli tez, kosmos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 4 godziny temu wszystkie gry z androida chyba na ultra dzialaja plynnie z ps2 tez zapieerdalaja, bo widzialem, nic sie nie zacina ani nic masakra od 14 listopada zaczynaja sie wysylki ;d ja juz zamowilem na pre-order, i idzie na adres mojego wspollokatora, wiec czekam xD mam sledzenie przesylki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 4 godziny temu tyle pieknych gierek powstao na konsole, ktorych ja nie znam, niektore na pewno wygladaja jak dziela sztuki na tej konsoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 73 Napisano 4 godziny temu no mie sie juz nie chce grac, moze w jakas Zelde na konsoli bo ladne ale wolalabym se pograc w badmintona a nie gry i sriktoki ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 73 Napisano 4 godziny temu no dobrze ze mam psiapsi z ktora mozna potanczyc troche w klubie bo druga to lubi pic, grac i tik toki ciagle i troche nudy laczy nas moze jedzenie nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Better Call Paul 6 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, Vlad Srakula napisał: Ciekawe czy 75 c to duża baba bo nvm raz w sklepie wciskali mi d ale było mi niewygodnie A w ogóle to sraka z tym wygladem odwieczna ble lepiej pracować nad łbem A pokaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 4 godziny temu granie jak granie, ja lubie sobie nowe rzeczy obczajac, moze ktoras gierka mnie wciagnie, Zelda na jaka konsole powstala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 4 godziny temu No ja mysle, zejak sobie wlacze konsole i podepne swoje sluchawki za 1000zl z kablem za 35 funtow to fajnie bedzie uciekne z matrixa wtedy B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 73 Napisano 3 godziny temu na nintendo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 3 godziny temu To fajnie, mi kumpel polecil jakies dragon quest 8 moze sobie sciagne ssx 2 na emulator do ps2 to sobie zaloze sluchawki i pojezdze na nartach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 3 godziny temu ogolnie nie moge sie juz doczekac na konsole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 3 godziny temu najgorsze jak czlowiek sobie sam lezy w lozku i mysli, ze to juz koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 702 Napisano 3 godziny temu 49 minut temu, Vlad Srakula napisał: no dobrze ze mam psiapsi z ktora mozna potanczyc troche w klubie bo druga to lubi pic, grac i tik toki ciagle i troche nudy laczy nas moze jedzenie nie wiem Z tymi tik tokami to ludzie oszaleli bo 90% to ogląda takich w wieku do 40stki, chociaż pewnie i starsi też ogladają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 3 godziny temu ja tam nie korzystam z zadnych tiktokow, ciagnie mnie zeby sobie lolka zostawic na wieczor i isc do jazz klubu posluchac muzy na zywo, a potem sobie zjarany usiasc za zestawem i z innymi cos zagrac, ciekawe :D ale chcialbym bajorek zaliczyc jeszcze i sie umyc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 702 Napisano 3 godziny temu Tik tok ryje beret. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 3 godziny temu albo moze pojde do bajorka w lesie zjarac lolka i sie umyc a potem taki zrelaksowany i odprezony do jazz klubu FAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 1 Napisano 3 godziny temu ja nie uzywam tiktok i nie uzywalem nigdy i nie bede uzywal, nie ciagnie mnie do takich wynalazkow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach