parabatai 589 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Właśnie nie mam pojęcia, ale znając ją już na tyle pewnie chce pobyć sama ze sobą i jak to pracuś coś robi... Mam nadzieję że niebawem wróci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Megi_ona napisał: Aż strach pomyśleć co będzie dalej byłyby nie jakiś dziesięciokąt bo już tłoczno To normalne bo już w szkole zawsze były dwie towarzyszące dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 59 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Czemu my muzyki tutaj nie słuchamy właśnie Ona Lubisz hip hop Ja lubię każda polska muzykę hip hop też tylko polską a ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy Jesieni 9 Napisano 4 godziny temu Ryzyko jest niestety częścią naszego życia. I przysłowie, kto nie ryzykuje ten nie piję szampana bardzo często się właśnie sprawdza. Kilka faktów: zawodowo, aby osiągnąć coś to zazwyczaj trzeba zaryzykować. Szukanie pracy mimo, że w obecnej może nam być dobrze, założenie własnej firmy, zainwestowanie swoich oszczędności w coś co może przynieś korzyść, kończąc na prostych relacjach między ludzkich jak choćby podejście faceta do dziewczyny i zagadanie (to ryzyko odtrącenia z którym nie każdy sobie radzi) Jednym słowem, całe nasze życie to pewne ryzyko, nawet proste wyjście z domu jest obarczone pewnym ryzykiem, tj; wypadek, pobicie, kradzież itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 589 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ale to 4 osoby bo licze promyczka bo chyba się zgodzi Nubi jak wróci będzie 5 może Seven będzie chciała? To 6 i jeszcze 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 396 Napisano 4 godziny temu Spełnił się mokry sen Widmo i w końcu ma harem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 59 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: Nubi jak wróci będzie 5 może Seven będzie chciała? To 6 i jeszcze 3 Ooo tak dobrze mówisz. Jakiś chłopak by się przydał jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 130 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: To normalne bo już w szkole zawsze były dwie towarzyszące dziewczyny Chyba ksiądz proboszcz i wikary widmok. To dlatego dziewicą dawno już nie jesteś, ale prawiczkiem pozostaniesz do końca życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Ale to 4 osoby bo licze promyczka bo chyba się zgodzi Dolicz jeszcze, bo mam dwoistą naturę to można mieć wrażenie że masz dwóch kolegów w jednym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 59 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: To normalne bo już w szkole zawsze były dwie towarzyszące dziewczyny Widzisz jakie masz powodzenie a inni ci zazdroszczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, The Big Siur napisał: Chyba ksiądz proboszcz i wikary widmok. To dlatego dziewicą dawno już nie jesteś, ale prawiczkiem pozostaniesz do końca życia Achtung toksyk na pokładzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 59 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Dolicz jeszcze, bo mam dwoistą naturę to można mieć wrażenie że masz dwóch kolegów w jednym No to jak ty podwójnie to mamy 7 osób, brakuje 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Widzisz jakie masz powodzenie a inni ci zazdroszczą Swoją drogą ciekawe mieć dwie dziewczyny oficjalnie i są takie układy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Better Call Paul 6 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Dolicz jeszcze, bo mam dwoistą naturę to można mieć wrażenie że masz dwóch kolegów w jednym Ten drugi kolega standardowo po kleju wjedzie, już nie mogę się doczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 130 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Swoją drogą ciekawe mieć dwie dziewczyny oficjalnie i są takie układy A co to znaczy oficjalnie widmok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 589 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Ooo tak dobrze mówisz. Jakiś chłopak by się przydał jeszcze No z tym może być kłopot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Megi_ona napisał: Ja lubię każda polska muzykę hip hop też tylko polską a ty? Hip hop wyjściowy, ale nie pogardzę balladami rock/metal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, The Big Siur napisał: A co to znaczy oficjalnie widmok? Zapytaj mamy albo w szkole uczniów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 130 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Better Call Paul napisał: Ten drugi kolega standardowo po kleju wjedzie, już nie mogę się doczekać No ja przyznam, że też lubię jak kury i świnie wjeżdżają karetką na sygnale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Better Call Paul napisał: Ten drugi kolega standardowo po kleju wjedzie, już nie mogę się doczekać Tak tak ukrze munku wiecznie naćpany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 59 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Hip hop wyjściowy, ale nie pogardzę balladami rock/metal... Ja najbardziej lubię O.N.A a hip hop jakiś zespół masz ulubiony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, The Big Siur napisał: No ja przyznam, że też lubię jak kury i świnie wjeżdżają karetką na sygnale To twój mokry sen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 130 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Zapytaj mamy albo w szkole uczniów Bo tak bredzisz jak potłuczony to się pytam o co ci chodzi. Na uczelni nie ma uczniów, tylko są studenci. Wiem że twoje możliwości poznawcze są ograniczone, ale może dasz radę zapamiętać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Ja najbardziej lubię O.N.A a hip hop jakiś zespół masz ulubiony? Słoń, sokół/WWO... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 59 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: No z tym może być kłopot I co my teraz zrobimy? Bo wiesz dwóch facetów to trochę mało na nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, The Big Siur napisał: Bo tak bredzisz jak potłuczony to się pytam o co ci chodzi. Na uczelni nie ma uczniów, tylko są studenci. Wiem że twoje możliwości poznawcze są ograniczone, ale może dasz radę zapamiętać Bawimy się słowem biedny intelektualnie dùrniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 130 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Bawimy się słowem biedny intelektualnie dùrniu Ale jak ty się widmok chcesz słowem bawić, jak ty masz poważne problemy z poprawnym ich używaniem (zgodnie z ich znaczeniem). To jakby jąkałę do radia wpuścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, parabatai napisał: No z tym może być kłopot Ciężko o kogoś ugodowego i zostanę sam a Was będzie kilka kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 589 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: I co my teraz zrobimy? Bo wiesz dwóch facetów to trochę mało na nas Czyli jednak sześciokąt to max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, The Big Siur napisał: Ale jak ty się widmok chcesz słowem bawić, jak ty masz poważne problemy z poprawnym ich używaniem (zgodnie z ich znaczeniem). To jakby jąkałę do radia wpuścić Za bardzo przeżywasz forum i za mało rozumiesz zero-jedynkowcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach