Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 5 godzin temu W nawiązaniu do 44 nieźle wyszło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 59 Napisano 5 godzin temu Tak fajnie wyszło i tą piosenkę już słyszałam kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Tak kultowe ale ja od dziecka słucham muzyki to starą też lubię kult też fajny jest Kazika też nie może zabraknąć. A oglądałaś "25 lat niewinności" ? 5 minut temu, Megi_ona napisał: Trzeba się oszczędzać trochę. Koniecznie i ja mam tendencję do wkręcania się do końca jak coś robię, dlatego tak ważne mam odcinanie się od obowiązków żeby mieć czas dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 59 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Kazika też nie może zabraknąć. A oglądałaś "25 lat niewinności" ? Koniecznie i ja mam tendencję do wkręcania się do końca jak coś robię, dlatego tak ważne mam odcinanie się od obowiązków żeby mieć czas dla siebie. Nie oglądałam a co warto oglądnąć? Ja nawet nie umiałabym aż tak się wykończyć bo że mnie wieki len Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 59 Napisano 5 godzin temu Kazik zawsze ma fajne piosenki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Nie oglądałam a co warto oglądnąć? Ja nawet nie umiałabym aż tak się wykończyć bo że mnie wieki len Warto bo dobrze zrobione i na faktach. Lecę już Dobranoc Ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 180 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Kazik zawsze ma fajne piosenki. Profesjonalista i talent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 59 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Warto bo dobrze zrobione i na faktach. Lecę już Dobranoc Ona Ja też uciekam. Dobranoc Promyczku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach