Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
KochamElcie<3

marawstala, gorzej jak admin serweru przyjdzie najeebany do domu i wszystko skasuje, takie ryzyko tez istnieje xD

Polecane posty

dlatego nie pilem juz chyba odkad wyjeebalem moderatorke i pravika

przestalem pic alkohol i nawet mi sie nie chce do sklepu isc kupic i w ogole nawet butelka piwa mi juz 🤮

• Haha 1

ale jestem ciagle zalamany i placze bo stracilem katiuszke, dlatego chodzi mi po glowie, zeby isc dzisiaj poplywac w rzece w nocy

ale sa plusy, stracilem ktaiuszke, ale nadal mam swoja wieze i sluchawki i plyty CD, ahh... co za brzmienie normalnie placze ze szczescia jak mi dobrze gra muzyka oo fak

Kolejny plus, przestałeś pić i może po to też była ta znajomość : )

no i zaczalem plywac w rzece kraulem, ostatnio sobie wpadlem do rzeki a tam jakas ekipa na kajakach plynie, faceci w kaskach jakis na glowach i kombinezony a ja hop do wody i sobie kraulem odplywam w przeciwna strone a ci sie patrza hahahah ale sie czulem jak kozak 😄

fajnie bylo rzeczka gleboka bardzo dookola drzewa za drzewami trawa zielona i barany robia bee i w ogole haha 😄

a ja sobie w wodzie jestem i fajnie jest 😄

ale sobie slucham teraz piosenki babka spiewa everytime I think of you I am happy! 😄

szkoda ze ja tak ni emam gdy o tym mysle, everytime I think of you I cry 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Popularnym miejscem zaczyna się robić... może inni zauważyli, że często tam bywasz i zgapiaja : )

tam na kajakach to czesto ludzie plywaja, mi tam kajak niepotrzebny

raz w Polsce sie wjeebalem do rzeki, to byl taki nurt mocny ze az mnie chcialo porwac, tak mialem chec sobie z nurtem poplynac kraulem, i nie wiem dokad bym doplynal, ale mialem rower pod drzewem i ubrania i balem sie zostawic, niestety

fajnie jak sobie chodze plywac w rozne miejscowki i jak jestem na srodku rzeki to sobie podziwiam widoki wtedy 😄

w Polsce tez plywalem jak slonce grzalo mocno i bezchmurne niebo fajnie bylo 😄

Jakieś smety tu na kafe, wczoraj na YT znalazłam fajny energetyczny utworek, albo dzisiaj jakieś arabskie gitarowe brzmienia też spoko : ) nie wrzucę bo nie słuchasz... ale jak nastrój siada to zamiast dołować warto go ciut podciągnąć do góry. 

Czy wieża czy YT ważne, że fajnie gra i można posłuchać : ) 

CHyba sobie obejrzę dzisiejsza energetyczna Maye Ori : ) zajrzę później...

moze tak, ale ja takie brzmienie kosmiczne tylko mam jak sobie odpalam oryginalna plyte CD z wiezy technics i podpinam sluchawki

z laptopa czy telefonu tak fajnie nie gra jak dla mnie, cos tam smeci i tyle a z wiezy jak puszczam to jakbym niezle narkotyki zapodal i mial wlasnie tripa zajeebistego 😄

ahahaha jakas piosenka leci mi sie podoba i gosciu jak spiewa giirl when yoou taaaake myy haaand hahah 😄 I feel like I could flyy! 😄 hahahah

this is the proomisseeed laaand hahahh girl when you taake my haand haha 😄

kuurde jakbym to na karaoke zaspiewal to kazda moja 😄

ale mnie rozpieerdala ten numer jak w 45 sekundzie wchodzi booom i ten syntezator w tle i pianinko gra i gosciu spiewa this is the proomised land o jaa pieerdole odplyywam w chooy

teraz slucham Def Leppard Katiuszka I miss you with a heartbeat babe jakas ballada juz 8 minut trwa 13 piosenka

Oki w podobnym klimacie... jakoś z tym mi się skojarzył. Polubiłam ten utwór jak ten serial leciał w tv (kope lat temu) : )

Dobrej nocy : )

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować