Megi_ona 101 Napisano niedziela o 16:56 6 minut temu, parabatai napisał: To może Ty i Promyk wskakujcie do kisielu a my popatrzymy Jestem za Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 16:57 8 minut temu, parabatai napisał: Nie kuźwa tylko pierwsza ma prawo do kopulacji Ok dobra nie było tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 16:57 13 minut temu, parabatai napisał: Oj tam, testy dna prawdę Ci powiedzą Serio, też nie mogłam w to uwierzyć, ale fakty są jednoznaczne Taa na pewno zwłaszcza jak kobieta z testem pójdzie No popatrz ten świat schodzi na psy, ale że ona tak zrobiła to jest nie do pomyślenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 16:59 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: No możesz ja nie mam nic przeciwko, tylko co na to pierwsza żona Nie zgadza się więc zostaje mi walka lub absencja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano niedziela o 17:00 15 minut temu, Megi_ona napisał: No właśnie trochę się boje takiej walki Głupotą jest wychodzić bez przygotowania , dlatego trzeba się przygotować chociaż podstawy i na szybko nieczyste obalenia oponentki nauczyć 10 minut temu, Megi_ona napisał: Ja też będę jak będę tak pokaż pieska Oki jak przywiozą w nocy. 19 minut temu, Megi_ona napisał: Ale piłka a boks to co innego, mnie nikt tam nie walił w twarz specjalnie Trzeba mieć kondycję żeby biegać za piłką przez półtorej godziny z jedną przerwą i tą samą kondycję można inaczej wykorzystać. 22 minuty temu, parabatai napisał: To absztyfikantow wyślemy na piwo Ja nie pije i ewentualnie to droższe bezalkoholowe ananasowe proszę pamiętać zakupić jeżeli już mam pić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 17:00 11 minut temu, parabatai napisał: A ja łagodnie ale nie może być mdło Hahaha przypomniało mi się jak kiedyś siostra przyjechała do mnie i mówi że ona lubi ostre potrawy, więc przygotowałem danie po mojemu i ją poczęstowałem. Po skosztowaniu była czerwona i nie chciała tego jeść, szybko ją zweryfikowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 17:01 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Ok dobra nie było tematu Spoko spoko wydam zgodę, na piśmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 17:02 12 minut temu, parabatai napisał: To może Ty i Promyk wskakujcie do kisielu a my popatrzymy Nie odwracaj kota ogonem, walka miał być między Wami kobietami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 17:03 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Taa na pewno zwłaszcza jak kobieta z testem pójdzie No popatrz ten świat schodzi na psy, ale że ona tak zrobiła to jest nie do pomyślenia Domniemany tatuś sam może iść No jej zachowanie jest karygodne, ale on? Wcale nie lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 17:04 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Hahaha przypomniało mi się jak kiedyś siostra przyjechała do mnie i mówi że ona lubi ostre potrawy, więc przygotowałem danie po mojemu i ją poczęstowałem. Po skosztowaniu była czerwona i nie chciała tego jeść, szybko ją zweryfikowałem Ty się przyznaj że sam chciałeś wszystko wtrąbić i plan się powiódł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 17:05 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Nie zgadza się więc zostaje mi walka lub absencja Więc walcz, a ja po walce zrobię Ci masaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 17:05 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Nie odwracaj kota ogonem, walka miał być między Wami kobietami Albo wszyscy albo nikt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 17:06 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Więc walcz, a ja po walce zrobię Ci masaż A ja udam się do Mrówki i kupię sekator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 17:07 1 minutę temu, parabatai napisał: Ty się przyznaj że sam chciałeś wszystko wtrąbić i plan się powiódł Ahahaha częściowo tak Mówiła że lubi ostre, pikantne potrawy więc takie zrobiłem, gdyby powiedział że średnio to inaczej potrzedl bym do sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 17:08 2 minuty temu, parabatai napisał: Albo wszyscy albo nikt Ale jak na to wyglądać, przecież Ty mnie zaraz w tym kiślu utopisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 17:09 2 minuty temu, parabatai napisał: A ja udam się do Mrówki i kupię sekator A po co Ci sekator? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 17:11 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: A po co Ci sekator? A nic nic... takie tam porządki w ogródku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 17:11 9 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Głupotą jest wychodzić bez przygotowania , dlatego trzeba się przygotować chociaż podstawy i na szybko nieczyste obalenia oponentki nauczyć Oki jak przywiozą w nocy. Trzeba mieć kondycję żeby biegać za piłką przez półtorej godziny z jedną przerwą i tą samą kondycję można inaczej wykorzystać. Ja nie pije i ewentualnie to droższe bezalkoholowe ananasowe proszę pamiętać zakupić jeżeli już mam pić Spoko może i dam radę postaram się Dobrze ale to wy mężczyźni mieliście iść po piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 17:12 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Ale jak na to wyglądać, przecież Ty mnie zaraz w tym kiślu utopisz Nikt nikogo nie będzie topił za to wszyscy będziemy tańczy i kto się przewróci odpada można? Bez krzewienia mowy nienawiści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 17:16 3 minuty temu, parabatai napisał: A nic nic... takie tam porządki w ogródku Nie wiem dlaczego ale jakieś dziwne nam obawy Ty z tym sekatorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 17:18 4 minuty temu, parabatai napisał: Nikt nikogo nie będzie topił za to wszyscy będziemy tańczy i kto się przewróci odpada można? Bez krzewienia mowy nienawiści Ostatnio mówiłaś że jak będę walczył w kiślu to żebym zaopatrzył się w strój płetwonurka Wraz czuje tu podstęp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 17:21 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Nie wiem dlaczego ale jakieś dziwne nam obawy Ty z tym sekatorem Niczego się nie obawiaj zrobiłeś się nieco... paranoiczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 17:23 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Ostatnio mówiłaś że jak będę walczył w kiślu to żebym zaopatrzył się w strój płetwonurka Wraz czuje tu podstęp Powiedzmy że złagodniałam a takie zawody mogłyby być całkiem fajne bo lubię pląsać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 17:37 14 minut temu, parabatai napisał: Niczego się nie obawiaj zrobiłeś się nieco... paranoiczny A dziwisz się jak nie ma nic do obcinania z drzew a Ty chcesz sekator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 17:39 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: A dziwisz się jak nie ma nic do obcinania z drzew a Ty chcesz sekator No proszę, trochę zaufania 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 17:39 15 minut temu, parabatai napisał: Powiedzmy że złagodniałam a takie zawody mogłyby być całkiem fajne bo lubię pląsać Poświęćmy że Ci wierzę Też tak myślę że było by fajnie, na pewno dużo zabawy i śmiechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 17:40 Przed chwilą, parabatai napisał: No proszę, trochę zaufania 🥺 No to po co Ci ten sekator? Bo ja martwię się o siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 17:42 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Poświęćmy że Ci wierzę Też tak myślę że było by fajnie, na pewno dużo zabawy i śmiechu Będzie zabawa będzie się działo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 17:43 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: No to po co Ci ten sekator? Bo ja martwię się o siebie Nie odetne Ci przyrodzenia, nie obawiaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 17:49 6 minut temu, parabatai napisał: Będzie zabawa będzie się działo I nocy będzie mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach