Hebee 90 Napisano niedziela o 23:24 w odruchu, z emocji, nie z rozmysłem, aby hejtować, czy odegrać się z zimną krwią. To skutek tego, co wpierw zrobi ktoś inny w moim kierunku (choć pewnie nie raz robi to nie do końca świadomie), czy w kierunku kogoś, kto uważam, że szczególnie nie powinien być tak traktowany, lub gdy coś jest tak traktowane, co jest dla mnie ważne. Nie lubię tego, nie czuję się z tym dobrze, że tak piszę i nie chcę, ale tak się po prostu dzieje. Ale nie mogę obiecać, że tak już nie będzie. Nie liczę na żadną dobrą reakcję na ten temat, nie taki jest cel, chcę tylko żebyście o tym wiedzieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 12 20 Napisano niedziela o 23:27 2 minuty temu, Hebee napisał: w odruchu, z emocji, nie z rozmysłem, aby hejtować, czy odegrać się z zimną krwią. To skutek tego, co wpierw zrobi ktoś inny w moim kierunku (choć pewnie nie raz robi to nie do końca świadomie), czy w kierunku kogoś, kto uważam, że szczególnie nie powinien być tak traktowany, lub gdy coś jest tak traktowane, co jest dla mnie ważne. Nie lubię tego, nie czuję się z tym dobrze, że tak piszę i nie chcę, ale tak się po prostu dzieje. Ale nie mogę obiecać, że tak już nie będzie. Nie liczę na żadną dobrą reakcję na ten temat, nie taki jest cel, chcę tylko żebyście o tym wiedzieli. już gotowa robić loda czy jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 23:27 cool story bro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 23:28 już gotowa robić loda czy jeszcze nie x hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano niedziela o 23:34 no ale jednak to twój wybór nic nie dzieje się samo nie martw się też robię złe rzeczy w pełni świadomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano niedziela o 23:34 wszyscy jesteśmy źli i zj3bani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 23:35 ja zazwczaj jak cos zlego zrobie to kompletnie nieswiadomie nieintencjonalnie a potem jest zalamka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 23:35 ja w ogole przestalem wychodzic z domu juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 23:35 tzn czasem wychodze na swieze powietrze ale nie do ludzi lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 12 20 Napisano niedziela o 23:36 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: wszyscy jesteśmy źli i zj3bani Mów za siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 23:37 bawidamek ma zly wieczor XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 335 Napisano niedziela o 23:37 12 minut temu, Hebee napisał: w odruchu, z emocji, nie z rozmysłem, aby hejtować, czy odegrać się z zimną krwią. To skutek tego, co wpierw zrobi ktoś inny w moim kierunku (choć pewnie nie raz robi to nie do końca świadomie), czy w kierunku kogoś, kto uważam, że szczególnie nie powinien być tak traktowany, lub gdy coś jest tak traktowane, co jest dla mnie ważne. Nie lubię tego, nie czuję się z tym dobrze, że tak piszę i nie chcę, ale tak się po prostu dzieje. Ale nie mogę obiecać, że tak już nie będzie. Nie liczę na żadną dobrą reakcję na ten temat, nie taki jest cel, chcę tylko żebyście o tym wiedzieli. to jest robota dla egzorcysty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 5 Napisano niedziela o 23:42 14 minut temu, Pochwa w pochwie 12 napisał: już gotowa robić loda czy jeszcze nie Które to już konto? Ile tej pochwy będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 535 Napisano niedziela o 23:46 11 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: wszyscy jesteśmy źli i zj3bani 8 minut temu, Qwerty88 napisał: to jest robota dla egzorcysty wreszcie odpowiednie dla mnie towarzystwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 535 Napisano niedziela o 23:47 4 minuty temu, ZblokowanaGrażynka napisał: Które to już konto? Ile tej pochwy będzie? mam już 17 stron ignorowanych i przypuszczam, że połowa tego to le Jacques Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 335 Napisano niedziela o 23:49 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: wreszcie odpowiednie dla mnie towarzystwo a ty jaka stawiasz diagnoze?? Iskre trzeba postawic na nogi zanim hejkerzy to zobaczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 535 Napisano niedziela o 23:49 23 minuty temu, Hebee napisał: w odruchu, z emocji, nie z rozmysłem, aby hejtować, czy odegrać się z zimną krwią. To skutek tego, co wpierw zrobi ktoś inny w moim kierunku (choć pewnie nie raz robi to nie do końca świadomie), czy w kierunku kogoś, kto uważam, że szczególnie nie powinien być tak traktowany, lub gdy coś jest tak traktowane, co jest dla mnie ważne. Nie lubię tego, nie czuję się z tym dobrze, że tak piszę i nie chcę, ale tak się po prostu dzieje. Ale nie mogę obiecać, że tak już nie będzie. Nie liczę na żadną dobrą reakcję na ten temat, nie taki jest cel, chcę tylko żebyście o tym wiedzieli. czy w ramach treningu możesz napisać o mnie coś miłego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 535 Napisano niedziela o 23:52 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: a ty jaka stawiasz diagnoze?? Iskre trzeba postawic na nogi zanim hejkerzy to zobaczo a jakie ja mam kwalifikacje? Przyjmuję po prostu, że mamy rozbieżne poglądy na życie i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 12 20 Napisano niedziela o 23:53 10 minut temu, ZblokowanaGrażynka napisał: Które to już konto? Ile tej pochwy będzie? 99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 12 20 Napisano niedziela o 23:53 Ewentualnie 2000 iskra lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano poniedziałek o 00:27 Rozgrzeszenie to u księdza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 335 Napisano poniedziałek o 00:43 Już się iskierka nasza nie wyprze bredzenia po alko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARTYNA 3 Napisano poniedziałek o 01:00 16 minut temu, Qwerty88 napisał: Już się iskierka nasza nie wyprze bredzenia po alko Ona nie pije w przeciwieństwie do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 12 20 Napisano poniedziałek o 01:01 Iskra choć się kochać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARTYNA 3 Napisano poniedziałek o 01:01 33 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Rozgrzeszenie to u księdza. Tobie by się przydało wieczorna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leͥgeͣnͫd 1 Napisano poniedziałek o 01:58 2 godziny temu, Hebee napisał: w odruchu, z emocji, nie z rozmysłem, aby hejtować, czy odegrać się z zimną krwią. To skutek tego, co wpierw zrobi ktoś inny w moim kierunku (choć pewnie nie raz robi to nie do końca świadomie), czy w kierunku kogoś, kto uważam, że szczególnie nie powinien być tak traktowany, lub gdy coś jest tak traktowane, co jest dla mnie ważne. Nie lubię tego, nie czuję się z tym dobrze, że tak piszę i nie chcę, ale tak się po prostu dzieje. Ale nie mogę obiecać, że tak już nie będzie. Nie liczę na żadną dobrą reakcję na ten temat, nie taki jest cel, chcę tylko żebyście o tym wiedzieli. J.w. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano poniedziałek o 02:15 2 godziny temu, WychodzeNaChwile napisał: wreszcie odpowiednie dla mnie towarzystwo spłoniemy w piekle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1128 Napisano poniedziałek o 07:11 7 godzin temu, Hebee napisał: w odruchu, z emocji, nie z rozmysłem, aby hejtować, czy odegrać się z zimną krwią. To skutek tego, co wpierw zrobi ktoś inny w moim kierunku (choć pewnie nie raz robi to nie do końca świadomie), czy w kierunku kogoś, kto uważam, że szczególnie nie powinien być tak traktowany, lub gdy coś jest tak traktowane, co jest dla mnie ważne. Nie lubię tego, nie czuję się z tym dobrze, że tak piszę i nie chcę, ale tak się po prostu dzieje. Ale nie mogę obiecać, że tak już nie będzie. Nie liczę na żadną dobrą reakcję na ten temat, nie taki jest cel, chcę tylko żebyście o tym wiedzieli. Nad emocjami mozna panowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 179 Napisano poniedziałek o 07:43 7 godzin temu, WychodzeNaChwile napisał: a jakie ja mam kwalifikacje? Przyjmuję po prostu, że mamy rozbieżne poglądy na życie i tyle. To jeszcze nie grzech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 179 Napisano poniedziałek o 07:44 32 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Nad emocjami mozna panowac. Do wybuchu, to ja wolę stłuc talerz ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach