Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 14

Coś myślę że moja historia sploszy każdą samice

Polecane posty

Przed chwilą, kopanie po brzuchu napisał:

skoro masz czas pisac na forum to znaczy ze nie jestes w pracy. 

A z pracy nie można pisać na forum?

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

A z pracy nie można pisać na forum?

no jak chcesz dwie czynnosci jednoczesnie wykonywac? forum jest miejscem rekreacji. dlaczego nie pracujesz? 

no jak chcesz dwie czynnosci jednoczesnie wykonywac? forum jest miejscem rekreacji. dlaczego nie pracujesz? 

Widać mam wyższe IQ niż ty i multitasking nie jest dla mnie problemem. Poza tym to nie jest robota na kasie w sklepie, w magazynie czy na taśmie w fabryce :classic_cool:

• Haha 1

Widać mam wyższe IQ niż ty i multitasking nie jest dla mnie problemem. Poza tym to nie jest robota na kasie w sklepie, w magazynie czy na taśmie w fabryce :classic_cool:

tak jak pisalem, nie da sie jednoczesnie pracowac i pisac na forum. nie kazde zajecie za ktore dostaje sie pieniadze jest praca w obecnych czasach. nie masz wyzszego iq, tylko spaczony, lewicowy swoiatopoglad o tym ze zarabianie pieniedzy = praca. 

powtarzam pytanie - dlaczego nie jestes w pracy?

2 minuty temu, The Big Siur napisał:

No nie jest bo pracujesz jako cieć 

1 minutę temu, kopanie po brzuchu napisał:

tak jak pisalem, nie da sie jednoczesnie pracowac i pisac na forum. nie kazde zajecie za ktore dostaje sie pieniadze jest praca w obecnych czasach. nie masz wyzszego iq, tylko spaczony, lewicowy swoiatopoglad o tym ze zarabianie pieniedzy = praca. 

powtarzam pytanie - dlaczego nie jestes w pracy?

Możesz sobie powtarzać, nie mam w obowiązku tłumaczyć oczywistości ludziom z niedorozwojem intelektualnym do skutku. 
A jak ktoś pracuje intelektualnie to w każdej chwili może mu dobry pomysł przyjść do głowy, nawet jak sobie kawę pije jak ja teraz - tak wygląda praca naukowca :classic_cool:

Możesz sobie powtarzać, nie mam w obowiązku tłumaczyć oczywistości ludziom z niedorozwojem intelektualnym do skutku. 
A jak ktoś pracuje intelektualnie to w każdej chwili może mu dobry pomysł przyjść do głowy, nawet jak sobie kawę pije jak ja teraz - tak wygląda praca naukowca :classic_cool:

Ty naukowiec a dalej kradniesz w pracy? xD

pracuje intelektualnie

do tego trzeba miec kapital wlasny, bo za prace intelektualna w obecnych czasach nie dostaje sie wynagrodzenia. 

nie jesteś naukowcem tylko lewicowym propagandzistą. trzeba cie dac do łopaty, bo tylko do tego się nadajesz. 

• Like 1

do tego trzeba miec kapital wlasny, bo za prace intelektualna w obecnych czasach nie dostaje sie wynagrodzenia

nie jesteś naukowcem tylko lewicowym propagandzistą. trzeba cie dac do łopaty, bo tylko do tego się nadajesz. 

Moje konto bankowe co miesiąc twierdzi coś zupełnie przeciwnego. 
W naukach ścisłych, zwłaszcza w chemii nie da się uprawiać propagandy. Ale po co ja to tłumaczę komuś kto naczytał się książek filozoficznych i jedyne na co mu po tym starczą intelektu to na cytowanie cudzych przemyśleń jako własnych :classic_cool:

• Haha 1

3 minuty temu, marta8907 napisał:

Ty naukowiec a dalej kradniesz w pracy? xD

Ty Przemek, a dalej kradniesz ze śmietnika za Dino w Łyszkowicach? :classic_biggrin:

3 minuty temu, The Big Siur napisał:

Ty Przemek, a dalej kradniesz ze śmietnika za Dino w Łyszkowicach? :classic_biggrin:

Nie musze. Ja w przeciwieństwie do ciebie nie zarabiam minimalnej krajowej.

• Haha 1

Moje konto bankowe co miesiąc twierdzi coś zupełnie przeciwnego. 

patrz wyzej co napisałem o twoim światopoglądzie. i co z tego że będziesz miał pieniądze skoro twoje działania mają na celu zniesienie ich jakichkolwiek wartości?

gdybyś był chemikiem nie miałbyś czasu na pisnaie na forum. poziom skupienia wymagany do pracy w laboratorium uniemożliwia jakiekolwiek inne zajęcia. a ta tzw. "podzielność uwagi" to jest wynalazek lewicowej pseudo-psychologii aby wmówić ludności że wada umysłowa jest po prostu częścią neuroróżnorodności. nie możesz być naukowcem będąc naznaczonym tzw. "podzelnością uwagi". 

7 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

patrz wyzej co napisałem o twoim światopoglądzie. i co z tego że będziesz miał pieniądze skoro twoje działania mają na celu zniesienie ich jakichkolwiek wartości?

gdybyś był chemikiem nie miałbyś czasu na pisnaie na forum. poziom skupienia wymagany do pracyw laboratorium uniemożliwia jakiekolwiek inne zajęcia (poważnie :classic_biggrin:). a ta tzw. "podzielność uwagi" to jest wynalazek lewicowej pseudo-psychologii aby wmówić ludności że wada umysłowa jest po prostu częścią neuroróżnorodności. nie możesz być naukowcem będąc naznaczonym tzw. "podzelnością uwagi". 

Pracowałeś kiedykolwiek w jakimkolwiek labolatorium chemicznym że opowiadasz takie dyrdymały? Owszem, są reakcje chemiczne, gdzie musisz wszystko non stop kontrolować, albo pilnować, żeby temperatura nie przekraczała -30 na przykład i wtedy nie da się robić niczego innego. Ale są też takie, że wstawiasz i całość się kręci 24h, albo ogrzewasz to pod chłodnica zwrotną na mieszadle z kontrola temperatury i wtedy to się samo kręci, a ty najwyżej co jakiś czas robisz chromatografię tlc żeby wiedzieć czy już kończyć. Także fajnie że masz wyobrażenie o pracy w laboratorium rodem z filmów i seriali typu CSI albo The X Files, ale nie chwal się tym bo nie ma czym :classic_cool:

• Haha 1

4 minuty temu, The Big Siur napisał:

Ale są też takie, że wstawiasz i całość się kręci 24h, albo ogrzewasz to pod chłodnica zwrotną na mieszadle z kontrola temperatury i wtedy to się samo kręci, a ty najwyżej co jakiś czas robisz chromatografię tlc żeby wiedzieć czy już kończyć.

doskonale, ale w takim razie dlaczego zamiast rozpoczynać kolejną czynność piszesz na forum? 

Edytowano przez kopanie po brzuchu

5 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

doskonale, ale w takim razie dlaczego zamiast rozpoczynać kolejną czynność piszesz na forum? 

A po co mam rozpoczynać kolejną czynność? 

1 minutę temu, The Big Siur napisał:

A po co mam rozpoczynać kolejną czynność? 

po to aby być bardziej wydajnym. jeśli masz czas na pisanie na forum to znaczy ze masz też czas na inne rzeczy, w tym więcej pracy. 

5 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

po to aby być bardziej wydajnym. jeśli masz czas na pisanie na forum to znaczy ze masz też czas na inne rzeczy, w tym więcej pracy. 

Ale po co mam więcej pracować? Poza tym wiem że nie ogarniasz, bo jesteś odklejony i w żadnej pracy gdzie się pracuje umysłowo nie pracowałeś, ale pisanie na tym forum z komórki nie pochłania całej mojej uwagi i w międzyczasie robię też inne rzeczy, natomiast moja wydajność jest wystarczająca i nie mam zamiaru się zajêbać w tej pracy :classic_cool:

Edytowano przez The Big Siur

Ale po co mam więcej pracować? Poza tym wiem że nie ogarniasz, bo jesteś odklejony i w żadnej pracy gdzie się pracuje umysłowo, ale pisanie na tym forum z komórki nie pochłania całej mojej uwagi i w międzyczasie robię też inne rzeczy, natomiast moja wydajność jest wystarczająca i nie mam zamiaru się zajêbać w tej pracy :classic_cool:

ale pisząc na forum zużywasz energię, a nie ją regenerujesz więc jest to dla ciebie szkodliwy nawyk. gdybyś był w pracy doskonale byś o tym wiedział że forum zmniejsza twoją wydajność poprzez dodatkowe zużycie energii, a nie jej regenerację. 

1 minutę temu, kopanie po brzuchu napisał:

ale pisząc na forum zużywasz energię, a nie ją regenerujesz więc jest to dla ciebie szkodliwy nawyk. gdybyś był w pracy doskonale byś o tym wiedział że forum zmniejsza twoją wydajność poprzez dodatkowe zużycie energii, a nie jej regenerację. 

Ale ja w przeciwieństwie do ciebie wiem z praktyki jak wygląda praca umysłowa.

Natomiast ty snujesz odklejone od rzeczywistości teorie, bo o pracy masz takie pojęcie, że gdyby nie spadek po ojcu to biłbyś się teraz pod śmietnikiem za Dino w Łyszkowicach z Przemkiem o to kto zje co lepsze resztki :classic_cool:

Ale ja w przeciwieństwie do ciebie wiem z praktyki jak wygląda praca umysłowa.

Natomiast ty snujesz odklejone od rzeczywistości teorie, bo o pracy masz takie pojęcie, że gdyby nie spadek po ojcu to biłbyś się teraz pod śmietnikiem za Dino w Łyszkowicach z Przemkiem o to kto zje co lepsze resztki :classic_cool:

pracowałem przy produkcji i w usługachj kupę czasu, absolutnie nic o mnie nie wiesz. gdybyś kiedykolwiek pracował rozumiałbyś czym jest praca, czym rekreacja, jakie funkcje spełniają poszczególne czynności które wykonujesz w ciagu dnia i jak na ciebie wpływają. forum i shitposting na nim jest rekreacją - i nie - rekreacja nie am na celu odnowy energii tylko zużycie dodakowej nadwyżkie która pozostaje po pracy. pracownik naukowy jako pracownik umysłowy ma nadwyżkę energii kinetycznej i dla niego rekreacją będzie sport po pracy. pracownik fizyczny am nadwyżke energii umysłowej więc dla niego rekreacją będzie internet i shitposting albo gierki. 

jesteś przygłupim lewakiem który nie wie o czym pisze wiec skończ płakać, wyłudzac pieniądze od ciężko pracującego narodu i bierz się za łopatę. 

• Haha 1

Oho, juz sie kloca na srorum dla bab, ktory wiekszy przegryw xD

oboje siur i krasnal jestescie na tym samym poziomie, nie musicie sie klocic xD

Edytowano przez KochamElcie<3

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

Oho, juz sie kloca na srorum dla bab, ktory wiekszy przegryw xD

oboje siur i krasnal jestescie na tym samym poziomie, nie musicie sie klocic xD

niestety, siur to jeden z twoich prostytutko iranu 

5 godzin temu, kopanie po brzuchu napisał:

myślę że jesteś krowa co duzo ryczy a mało mleka daje. takie pasty tu szły ostatnio że raczej niewiele przymitomanisz, jesteś nudnym gunwienkiem bez pieniędzy 

Myślę że myslenie nie jest twoją mocna stroną. 

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 14 napisał:

Myślę że myslenie nie jest twoją mocna stroną. 

co tam mamroczesz cuchnacy pedalku? 

Edytowano przez kopanie po brzuchu

11 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

pracowałem przy produkcji i w usługachj kupę czasu, absolutnie nic o mnie nie wiesz. gdybyś kiedykolwiek pracował rozumiałbyś czym jest praca, czym rekreacja, jakie funkcje spełniają poszczególne czynności które wykonujesz w ciagu dnia i jak na ciebie wpływają. forum i shitposting na nim jest rekreacją - i nie - rekreacja nie am na celu odnowy energii tylko zużycie dodakowej nadwyżkie która pozostaje po pracy. pracownik naukowy jako pracownik umysłowy ma nadwyżkę energii kinetycznej i dla niego rekreacją będzie sport po pracy. pracownik fizyczny am nadwyżke energii umysłowej więc dla niego rekreacją będzie internet i shitposting albo gierki. 

jesteś przygłupim lewakiem który nie wie o czym pisze wiec skończ płakać, wyłudzac pieniądze od ciężko pracującego narodu i bierz się za łopatę. 

Ale to z każdego twojego posta widać w tle łykanie łezek i siąpanie nosem i twoją upłakaną i ufaflunioną facjatę, więc nie wiem po co to na mnie projektujesz.

Fajnie że masz jakieś kolczingowe teorie dla pôłmôzgów, to nimi też się kierowałeś, kiedy stwierdziłeś że samotna matka, która poszła z tobą na jedną (!), pierwszą i ostatnią randkę jest twoją partnerką, i jak cię olała po tej pierwszej i ostatniej randce to zacząłeś ją stâlkować i wypisywać że jej następny partner zâbije jej dziecko, bo tak jest w świecie zwierząt, a jak cię po tym poblokowała wszędzie to płakałeś na forum i pytałeś czemu tak zrobiła? :classic_cool::classic_biggrin:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się