Monikaw12 0 Napisano 13 Listopad Witam mam pytanie. Co może być przyczyną bólu żołądka , ból promieniuje na plecy . Uczucie zimna, deszcze i biegunka. Czy to może być grupa żołądkowa? Gorączki brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 100 Napisano 13 Listopad Może być zatrucie pokarmowe, ale i wrzody, albo nowotwór, w zasadzie to takie gdybanie. Idź do lekarza. To może być też coś zupełnie innego niż żołądek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monikaw12 0 Napisano 13 Listopad 28 minut temu, Hebee napisał: Może być zatrucie pokarmowe, ale i wrzody, albo nowotwór, w zasadzie to takie gdybanie. Idź do lekarza. To może być też coś zupełnie innego niż żołądek. Coś innego niż żołądek czyli co np ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 100 Napisano 13 Listopad 25 minut temu, Monikaw12 napisał: Coś innego niż żołądek czyli co np ? Nie wiem, jelito grube, trzustka, woreczek żółciowy, wątroba raczej nie ale nie wiem. Wybierz się do lekarza chociaż rodzinnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwwatujest 0 Napisano 13 Listopad Też mnie bolał, chyba coś zjadłem nie teges. Wypiłem kieliszek orzechówki i mi przeszło. Jak Ci zaraz nie przejdzie to szybki do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach