KochamElcie<3 105 Napisano 14 Listopad w ogole stoje sobie przy wejsciu i patrze co sie dzieje a tutaj jakies dwie mlode angielki i mi prawo jazdy pokazuja ze sa pelnoletnie hahah myslaly ze jestem bodyguard XDD beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 762 Napisano 14 Listopad Na forum to już chyba wszyscy poszli spać. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 14 Listopad srorum srafe ja sobie czytam ksiazke i slucham muzy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 14 Listopad kiedys srafe w nocy podobo tetnilo zyciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 762 Napisano 14 Listopad 24 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: kiedys srafe w nocy podobo tetnilo zyciem Może prędzej w weekend niż w tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 14 Listopad no przykre, trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach