Sowa z Mazur 368 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Mi a napisał: No właśnie pokitrane po kątach, a gadała, że wszystko rozdawała koleżankom. Założę się, że dała coś kilka razy po to tylko żeby później móc wypominać. Obejrzałam vloga i widzę rozkapryszoną dziewczynkę, która udaje chorobę żeby nie iść do szkoły. Jest zadowolona bo osiągnęła cel i jeszcze jest w centrum uwagi bo jest biedna i chora. Nie kupuję tego, może chce coś osiągnąć przez to od rodziców? Jest wkurzona bo 6h nagrywek poszło do kosza, a to pewnie jakieś 2tys, no i teraz nie będzie ciągłości tej fascynującej historii. Chciała coś opowiedzieć co się działo, ale nie było o czym mówić i streściła 6h w trzech zdaniach. Działo się „dużo”, ale w sumie to nic. Po raz kolejny była u psychiatry. Wszechświat sam zdecydował, że nie powinna upubliczniać swych mądrości i przeźyć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 792 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, biednakicia napisał: Larwy, jutro idę na shopping, łisz mi lak. Tylko uważaj, żebyś się za bardzo nie przebodźcowała. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2900 Napisano 10 godzin temu 20 minut temu, biednakicia napisał: Larwy, jutro idę na shopping, łisz mi lak. Liś ju lak, biegnij do prajmarka po pomadki bo zaraz ameby wykupiom. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2542 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Busz3131 napisał: Liś ju lak, biegnij do prajmarka po pomadki bo zaraz ameby wykupiom. Może nawet zaszaleję z kawą za 30 zł a co... w końcu staC mnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2900 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, biednakicia napisał: Może nawet zaszaleję z kawą za 30 zł a co... w końcu staC mnie. Girl czyli jestes kobietom pracujacom, odkladajacom, inwesujacom? Pamietaj, ze jak wpadnie Ci do glowy kupic ciuch z bajkowym printem zamknij oczy i wyobraz sobie siwom. Udanego szopingu. 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 368 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, biednakicia napisał: Larwy, jutro idę na shopping, łisz mi lak. Pamiętaj o wejściu do Prajmaniego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2542 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Busz3131 napisał: Girl czyli jestes kobietom pracujacom, odkladajacom, inwesujacom? Pamietaj, ze jak wpadnie Ci do glowy kupic ciuch z bajkowym printem zamknij oczy i wyobraz sobie siwom. Udanego szopingu. Złoto (c) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 909 Napisano 10 godzin temu Drwal wjechał na pełnej. No niech ma bombelek odrobinkę radości. Ta już lecę po pomadki z ołowiem w składzie za 7 zeta. To jak to chińskie badziewie. Ale ona kocha wszystko co najbardziej chemiczne i trujące wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 909 Napisano 10 godzin temu Kiedyś czyściła toaletkę tak pewnie z 5-6 lat temu. 3/4 makijaży wywaliła w kosz. Niektóre nawet nie ruszone kosmetyki z pr. Dawała koleżanką jakim tym przypupicką od zlexa ,wolne żarty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 909 Napisano 10 godzin temu Zamówiłam nauszniki jutro dam znać czy wygodne bo takie wiatry i mrozy ,nie niech stracę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 830 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, ciekawska666 napisał: Zamówiłam nauszniki jutro dam znać czy wygodne bo takie wiatry i mrozy ,nie niech stracę:P Miałeś zniżkę, kupon oraz urodziny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2542 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, ciekawska666 napisał: Zamówiłam nauszniki jutro dam znać czy wygodne bo takie wiatry i mrozy ,nie niech stracę:P To jak uznasz, że fajne to dawaj firmę i model :D i czy mają regulowaną opaskę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 368 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, ciekawska666 napisał: Drwal wjechał na pełnej. No niech ma bombelek odrobinkę radości. Ta już lecę po pomadki z ołowiem w składzie za 7 zeta. To jak to chińskie badziewie. Ale ona kocha wszystko co najbardziej chemiczne i trujące wiadomo. Atomic Blonde/Radium Girl 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 792 Napisano 9 godzin temu Jest lajw, bosze jaka baba jaga.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 75 Napisano 9 godzin temu 28 minut temu, Plus napisał: Jest lajw, bosze jaka baba jaga.. Karyna od Sebixa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 792 Napisano 9 godzin temu Siwa już karmi Lolutka nugettsami z Maca. Masakra, ten babsztyl jest niereformowalny. Przyznała właśnie, że Lola jest na diecie, ale dała jej dzisiaj nugetsa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2900 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, Plus napisał: Siwa już karmi Lolutka nugettsami z Maca. Masakra, ten babsztyl jest niereformowalny. Przyznała właśnie, że Lola jest na diecie, ale dała jej dzisiaj nugetsa. "Jaki pies, taki pan" - siwa doprowadzi do tego, ze bedzie lola bedzie utykajacym, utytym klockiem. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7383 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Busz3131 napisał: "Jaki pies, taki pan" - siwa doprowadzi do tego, ze bedzie lola bedzie utykajacym, utytym klockiem. Kopia mamusi : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2900 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Dobra _Dusza napisał: Kopia mamusi : ) Mawet napady kaszlu sie zgadzaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MartaspodKielc 61 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Busz3131 napisał: Mawet napady kaszlu sie zgadzaja. Kaszel od tych olejków i vapowania maja psy. Tak samo brak ruchu i przytycie wcale nie pomagają zeby stawy i łapki były zdrowe. Ona oczywiscie wie lepiej - i tak najlepiej psa na diete to od razu obciac mu polowe porcji... no genialne . Nie dziwne ze pies jest wkurzony Edytowano 8 godzin temu przez MartaspodKielc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2609 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, biednakicia napisał: Może nawet zaszaleję z kawą za 30 zł a co... w końcu staC mnie. Powtarzaj sobie- yebac biedę 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 75 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, MartaspodKielc napisał: Kaszel od tych olejków i vapowania maja psy. Tak samo brak ruchu i przytycie wcale nie pomagają zeby stawy i łapki były zdrowe. Ona oczywiscie wie lepiej - i tak najlepiej psa na diete to od razu obciac mu polowe porcji... no genialne . Nie dziwne ze pies jest wkurzony Ktoś jej powiedział, że to mogą być u Loli kłopoty z mięśniami to siwulec stwierdził, że taak one tyle chodziły na spacery. Jak nic zwali kłopoty Loli na zbyt częste/za długie spacery! 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2900 Napisano 8 godzin temu Weszlam na chwile na live, doslownie minute, jakaz ona jest zgorzkniala i wulgarna. Co drugie slowo to mieso. Nie da sie jej sluchac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 830 Napisano 8 godzin temu Trafiłam na dyskusję o porodach i lekarzach. Szusz uważa, że rodzenie i leczenie państwowe to koszmar i ona za wszystko placi, bo inaczej sobie nie wyobraża. Dziewczyna w ciąży napisała, że nie widzi problemu w rodzeniu w szpitalu publicznym, na co szusz jej odpowiedziała: bo cię nie stać, żeby zaplacic 30tysiecy za poród. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2609 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, GabrielaNowicki napisał: Trafiłam na dyskusję o porodach i lekarzach. Szusz uważa, że rodzenie i leczenie państwowe to koszmar i ona za wszystko placi, bo inaczej sobie nie wyobraża. Dziewczyna w ciąży napisała, że nie widzi problemu w rodzeniu w szpitalu publicznym, na co szusz jej odpowiedziała: bo cię nie stać, żeby zaplacic 30tysiecy za poród. Za to jom staC, na chinola i kebaba z budki, szmaty z prajmaniego, i tanie kosmetyki z rossmana, burżujka z koziej d..py. Pycha kroczy przed upadkiem. Edytowano 8 godzin temu przez evoiva 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 155 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, GabrielaNowicki napisał: Trafiłam na dyskusję o porodach i lekarzach. Szusz uważa, że rodzenie i leczenie państwowe to koszmar i ona za wszystko placi, bo inaczej sobie nie wyobraża. Dziewczyna w ciąży napisała, że nie widzi problemu w rodzeniu w szpitalu publicznym, na co szusz jej odpowiedziała: bo cię nie stać, żeby zaplacic 30tysiecy za poród. Na szczęście jej to nie grozi, ani ciąża, ani płacenie 30 koła, bo ani nie ma szans na zajście w ciążę, ani 30 koła. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 830 Napisano 7 godzin temu Mnie zatkało, serio. Nie wiem jak tak można komuś powiedzieć. Nie rozumiem.....czy jej sprawia radość jak ktoś gorzej się poczuje po jej słowach? Ona ma jakąś satysfakcję z tego? Lepiej jej na duszy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 155 Napisano 7 godzin temu Nie 30 tylko 17 tysięcy, po 2 jest frajerką, że chodzi prywatnie, jakby była cwana to by wykupiła sobie pakiet indywidualny, plebs ma z zakładu pracy w formie benefitu prywatną opiekę medyczną. No i można korzystać z lekarza rodzinnego w ramach NFZ np. w luxmedzie, tak samo jak z położnej i pielęgniarki. Żyjesz siwa pod kamieniem. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 830 Napisano 7 godzin temu Jak jej ktoś napisał, że nawet jeśli urodzi w prywatnym szpitalu za 30tysiecy i będą powikłania, to i tak trafia się do publicznego,bo tam jest sprzęt do ratowania życia i można robić skompilowane operacje. Tj jej odpowiedź była: no wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2066 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Plus napisał: Siwa już karmi Lolutka nugettsami z Maca. Masakra, ten babsztyl jest niereformowalny. Przyznała właśnie, że Lola jest na diecie, ale dała jej dzisiaj nugetsa. suszi i kicie tez karmiła maczkiem, gdy zwierzeta gorzej sie czuły. powtarzajace sie schematy. za niedlugo bendom najdroższe steki z dyskontow spozywczych. biedne psy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach